Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτή η babysitter δημοσίευσε μια φωτογραφία με το 3χρονο κοριτσάκι - Όσοι την είδαν έπαθαν σοκ γιατί...

Δεν πάει το μυαλό σας

8 Ιουλίου 2020 13:10
Αυτή η babysitter δημοσίευσε μια φωτογραφία με το 3χρονο κοριτσάκι - Όσοι την είδαν έπαθαν σοκ γιατί...

Αυτή η babysitter δημοσίευσε μια φωτογραφία με το 3χρονο κοριτσάκι που φρόντιζε. Μόλις την είδαν προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο.

Γνωρίστε την Κίγκαν Καμαχάν. Είναι 15 χρονών και είναι από τη Φλόριντα. Και αυτή είναι η Άλιντι, ένα 3χρονο κοριτσάκι που κρατάει τις Τετάρτες. «Η Άλιντι, είχε αποφασίσει να φορέσει τη μικρή στολή γοργόνας της, στο σπίτι εκείνη τη μέρα και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη να αναδείξω και εγώ τη δική μου την ώρα του μπάνιου της,» είπε η Κίγκαν . Η φωτογραφία της μικρής σάρωσε το διαδίκτυο, όπως και αυτή εδώ ενός μωρού.

«Είχα πάρει την ουρά όταν ήμουν 12», είπε. Κοιτάξτε πόσο χαρούμενη δείχνει! Η μαμά της Άλιντι, Τζένα Χασλάμ, είπε ότι η κόρη της είναι πλέον πεπεισμένη ότι η Κίγκαν είναι γοργόνα. Πρόσθεσε ότι η Άλιντι θέλει τώρα ροζ «μαλλιά γοργόνας», όπως έχει η Κίγκαν .

Ο κόσμος είναι πολύ συγκινημένος με το babysitting της Κίγκαν . Πλέον όλοι την θέλουν για babysitter. Της λένε ότι είναι η καλύτερη!

Η Χασλάμ δήλωσε, ότι η Άλιντι φοράει ένα κοστούμι κάθε μέρα από την στιγμή που πέθανε ο πατέρας της και δείχνει επιτέλους ευτυχισμένη.

«Κανείς δεν ταίριαζε ποτέ μαζί της», δήλωσε η Χασλάμ. «Βρήκε επιτέλους κάποιον να δεθεί και πάλι.»

23χρονη ανέβασε αυτή την φωτογραφία και είπαν ότι έχει ψεύτικες καμπύλες - Δείτε πώς απέδειξε ότι ήταν αληθινές

Μόλις ανέβασε αυτή τη φωτογραφία όλοι της είπαν ότι έχει ψεύτικες καμπύλες. Τότε εκείνη τους απέδειξε ότι έκαναν τραγικό λάθος.

Οι φωτογραφίες μιας γυναίκας από τον Καναδά “πριν” και “μετά” θα έκανε τους περισσότερους να πιστέψουν πως έχει βάλει εμφυτεύματα στον πισινό της – αλλά στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα το έχει πετύχει εντελώς φυσικά. Η Άντι Πόλλοκ από το Τορόντο φαίνεται υπερβολικά αδύνατη πριν 5 χρόνια. Χαμό προκάλεσε και αυτή εδώ η φωτογραφία μιας κοπέλας στον καθρέφτη της, αλλά όχι για την αλλαγή στο σώμα της.

Είχε χάσει πολύ βάρος και υπέφερε από διατροφικές διαταραχές λόγω μίας πολύ αυστηρής δίαιτας που ακολουθούσε. Τώρα όμως, η 23χρονη φαίνεται αδύνατη αλλά ταυτόχρονα δυνατή και έχει ποπό που θυμίζει τις Καρντάσιαν.

Το πιο εκπληκτικό είναι πως τα κατάφερε με τον φυσικό τρόπο, αλλάζοντας την διατροφή και την καθημερινότητά της, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτεί κάποιον χειρούργο. Ήταν δύσκολο το ταξίδι της. Στο πρώτο της έτος στο κολέγιο, ζύγιζε 10 κιλά λιγότερα από το φυσιολογικό.

Κατανάλωνε 900 με 1,000 θερμίδες τη μέρα και έτρωγε μόνο λαχανικά. Έπασχε επίσης από βουλιμία.“Ήμουν συνεχώς κουρασμένη και είχα μεγάλο εθισμό με την εικόνα μου. Στα χειρότερά μου, έτρωγα δύο σαλάτες και ένα smoothie τη μέρα.”

Το 2013 όμως αποφάσισε να αλλάξει την κατάστασή της. Μαζί με την βοήθεια διατροφολόγου και προσωπικού γυμναστή ξεκίνησε την μεταμόρφωσή της.

Αύξησε τις θερμίδες που έπαιρνε στις 1,700 και έτρωγε υγιεινό φαγητό. Άρχισε να κάνει και γυμναστική και σύντομα το σώμα της έδειχνε σημάδια μεταμόρφωσης. Πλέον ζυγίζει 70 κιλά, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι καθαροί μυς.

Το αγορίστικο σώμα της χωρίς καμπύλες μετατράπηκε σε κλεψύδρα και ο ποπός της άρχισε να σηκώνεται. Λέει πως χρειάστηκαν πολλών ειδών ασκήσεις για να το καταφέρει.

Δεν γυμνάζεται όμως κάθε μέρα. Κάνε μία ώρα γυμναστική, 4 μέρες την βδομάδα, κάθε φορά επικεντρώνοντας σε διαφορετική μυική ομάδα. Ανεβάζει φωτογραφίες από την πρόοδό της στο διαδίκτυο, όπως και συμβουλές για να καταφέρουν οι ακόλουθοί της να χτίσουν ένα σώμα σαν το δικό της.

Οι περισσότεροι που βλέπουν τις εικόνες της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πρόκειται για φυσικό αποτέλεσμα. Επειδή είχε κουραστεί να ακούει πως έχει βάλει εμφυτεύματα, πήγε στην σειρά The Doctors για να αποδείξει πως τα κατάφερε μόνη της. Ο Δρ. Άντριου Όρντον της έκανε υπέρηχο και το αποτέλεσμα έδειξε πως δεν είχε κάνει κάποια επέμβαση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share