Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

14χρονος τράβηξε μια φωτογραφία σε ένα νεκροταφείο πολέμου - Αυτό που είδε μετά τον ανατρίχιασε

Σοκ!

7 Ιουλίου 2020 12:12
14χρονος τράβηξε μια φωτογραφία σε ένα νεκροταφείο πολέμου - Αυτό που είδε μετά τον ανατρίχιασε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ένα 14χρονο αγόρι, πήγε μια εκδρομή με το σχολείο του σε ένα νεκροταφείο και έβγαλε φωτογραφίες. Ωστόσο, με την επιστροφή του στο σπίτι είδε κάτι που τον ανατρίχιασε. Το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει περισσότερα, όπως έκανε και με τη φωτογραφία του μωρού που σάρωσε στο ίντερνετ.

Συγκεκριμένα, σε εκδρομή που πραγματοποίησε σχολείο, σε γερμανικό νεκροταφείο πολέμου στη Γαλλία, ένα 14χρονο αγόρι από τη Βρετανία απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο μια φιγούρα που όπως λέει είναι το φάντασμα ενός Σκωτσέζου στρατιώτη.

Ο 14χρονος έφηβος Mitch Glover, από το Leamington Spa, επισκέφτηκε λόγω σχολικής εκδρομής το νεκροταφείο Neuville-St Vaast, στη βόρεια Γαλλία.

Όταν έπεστρεψε απ την εκδρομή παρατήρησε στη φωτογραφία που τράβηξε, μια φιγούρα που μοιάζει με άνθρωπο που φοράει τη στολή ενός Σκωτζέζικου τάγματος.Το νεκροταφείο Neuville-St Vaast είναι το μεγαλύτερο γερμανικό νεκροταφείο στη Γαλλία, στο οποίο υπάρχουν 44.833 τάφοι.

Η 50χρονη μητέρα του Mitch, Sue, δήλωσε "Είδα ότι δεν έμοιαζε με Γερμανό στρατιώτη, τότε ένας φίλος, μου είπε ότι η φιγούρα μοιάζει να φοράει τα Σκωτζέζικα ρούχα που φορούσαν οι Highlanders Seaforth κατά το Α’ Παγκοσμίο Πολέμο. Φαίνεται σαν κρατάει κάτι στο χέρι.Μοιάζει να είναι σε επιφυλακή κρατώντας ένα τουφέκι" δήλωσε η Βρετανίδα μητέρα του έφηβου.

Οι Seaforth Highlanders ήταν ένα ιστορικό τάγμα του Βρετανικού στρατού. Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου πήραν μέρος στη Μάχη του ποταμού Μάρνη και στη Μάχη στο ποταμό Aisne.Στα μέσα Σεπτεμβρίου του 1914, το τάγμα συμμετείχε ενεργά στη μάχη του ποταμού Aisne και υπέστησαν σοβαρές απώλειες.

Μια φωτογραφία, ένας κλέφτης: Μπορείς να τον εντοπίσεις από την λεπτομέρεια που ελάχιστοι παρατηρούν;

Ένας κλέφτης βρίσκεται κρυμμένος σε κοινή θέα. Ένας από τους ανθρώπους στο όμορφο αυτό προάστιο της πόλης βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους προσποιούμενος ότι όλα είναι καλά και νόμιμα ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας κοινός κλέφτης.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και μπορεί σε πρώτη εντύπωση να μη δείχνει το ποιόν του έχει όμως διαπράξει κλοπή.

Μπορείς να τον εντοπίσεις; Μπορείς να τον βρεις κρυμμένο ανάμεσα σε άλλους αθώους πολίτες; Ψάξε καλά, ο κλέφτης μπορείς να βρίσκεται οπουδήποτε.

Μια φωτογραφία, ένας κλέφτης: Μπορείς να τον εντοπίσεις από την λεπτομέρεια που ελάχιστοι παρατηρούν;

Μια Φωτογραφία, Ένας Κλέφτης: Μπορείς Να Τον Εντοπίσεις Από

Aπάντηση:

Η κυρία που κάθεται στη δεξιά πλευρά της εικόνας φοράει μία μπλούζα που στην πλάτη της έχει ακόμα το μαγνητικό ταμπελάκι ασφαλείας από το μαγαζί. Η κυρία αυτή είναι ο κλέφτης της φωτογραφίας.

Να σας θυμίσουμε επίσης: Μόλις είδαν την φωτογραφία της διευθύντριας, οι γονείς άλλαξαν τα παιδιά τους σχολείο - Παρατηρήστε την και θα καταλάβετε

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share