Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θα πάθετε σοκ: Δείτε τι τράβηξε με την κάμερα του ένας 14χρονος σε νεκροταφείο πολέμου

Ανατριχιαστικό

6 Ιουλίου 2020 20:17
Θα πάθετε σοκ: Δείτε τι τράβηξε με την κάμερα του ένας 14χρονος σε νεκροταφείο πολέμου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε εκδρομή που πραγματοποίησε σχολείο, σε γερμανικό νεκροταφείο πολέμου στη Γαλλία, ένα 14χρονο αγόρι από τη Βρετανία απαθανάτισε με την κάμερά του μια φιγούρα που όπως λέει είναι το φάντασμα ενός Σκωτσέζου στρατιώτη.

Ο 14χρονος έφηβος Mitch Glover, από το Leamington Spa, επισκέφτηκε λόγω σχολικής εκδρομής το νεκροταφείο Neuville-St Vaast, στη βόρεια Γαλλία. Επίσης, αυτό που κατέγραψε η κάμερα την ημέρα του γάμου αυτού του ζευγαριού, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι.

Όταν επέστρεψε απ την εκδρομή παρατήρησε στην φωτογραφία που τράβηξε, μια φιγούρα που μοιάζει με άνθρωπο που φοράει τη στολή ενός Σκωτζέζικου τάγματος.Το νεκροταφείο Neuville-St Vaast είναι το μεγαλύτερο γερμανικό νεκροταφείο στη Γαλλία, στο οποίο υπάρχουν 44.833 τάφοι.

Η 50χρονη μητέρα του Mitch, Sue, δήλωσε στην Daily Mail «Είδα ότι δεν έμοιαζε με Γερμανό στρατιώτη, τότε ένας φίλος, μου είπε ότι η φιγούρα μοιάζει να φοράει τα Σκωτζέζικα ρούχα που φορούσαν οι Highlanders Seaforth κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Φαίνεται σαν κρατάει κάτι στο χέρι.Μοιάζει να είναι σε επιφυλακή κρατώντας ένα τουφέκι» δήλωσε η Βρετανίδα μητέρα του έφηβου, όπως αναφέρει το destora.

Οι Seaforth Highlanders ήταν ένα ιστορικό τάγμα του Βρετανικού στρατού.Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου πήραν μέρος στη Μάχη του ποταμού Μάρνη και στη Μάχη στο ποταμό Aisne.Στα μέσα Σεπτεμβρίου του 1914, το τάγμα συμμετείχε ενεργά στη μάχη του ποταμού Aisne και υπέστησαν σοβαρές απώλειες.

Πτώμα τοποθετείται στον τάφο - Δευτερόλεπτα μετά η κάμερα πιάνει κάτι το σοκαριστικό μέσα στο φέρετρο! (video)

Χρήστες του διαδικτύου παρατήρησαν πιθανή κίνηση ενός πτώματος σε φέρετρο, όπως φαίνεται να έχει καταγραφεί σε βίντεο από κηδεία στην Ινδονησία.

Μια ιδιαίτερη στιγμή καταγράφηκε σε κηδεία στην Ινδονησία καθώς το πτώμα στο φέρετρο φαίνεται να κινείται. Οι εικόνες, μάλιστα, έχουν πανικοβάλει τους χρήστες του διαδικτύου.

Κατά τη διάρκεια μιας ταφής στην περιοχή Μανόλα της Ινδονησίας, στις 5 Μαΐου, κάποιοι παρατήρησαν πιθανή κίνηση του αποθανόντος, ο οποίος φαίνεται να κινεί το χέρι του κάτω από το γυάλινο καπάκι του φέρετρου και αμέσως το τράβηξαν με την κάμερα!

Οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στην κηδεία, δεν πρόσεξαν αυτή τη λεπτομέρεια, με τον ιερέα να συνεχίζει την τελετή πάνω από το φέρετρο.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν αμέσως πως ένα άτομο θάφτηκε ζωντανό. Το φαινόμενο όμως θα μπορούσε να είναι φυσικό.

Μια μελέτη από ερευνητές του πανεπιστημίου του Κεντρικού Κουίνσλαντ στο Ρόκχαμπτον της Αυστραλίας έδειξε ότι η διαδικασία αποσύνθεσης μπορεί να μετακινήσει το σώμα και, μάλιστα, «χωρίς εξωτερική βοήθεια».

Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα να σας θυμίσουμε και το: 98χρονη γιαγιά έπεφτε διαρκώς από το αναπηρικό της καρότσι. Εγκατέστησε κάμερα και αποδείχτηκε πως ήταν αυτό που φοβόταν

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share