Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

10χρονος χάνει τον μπαμπά του από καρκίνο - Λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τι τον περιμένει έξω απ’ το σπίτι του (Video)

Ανατριχιαστική ιστορία

6 Ιουλίου 2020 16:26
10χρονος χάνει τον μπαμπά του από καρκίνο - Λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τι τον περιμένει έξω απ’ το σπίτι του (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Ένας 10χρονος είχε χάσει τον πατέρα του από καρκίνο, ωστόσο λίγες μέρες μετά ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τι τον περιμένει έξω απ’ το σπίτι του. Η ιστορία ραγίζει καρδιές, όπως και αυτή με το 5χρονο αγοράκι που πάλευε με τον καρκίνο, αλλά δεν άφησε ποτέ μόνη την άρρωστη μητέρα του.

H ομάδα Surprise Squad αποφάσισε να κάνει κάτι για να αναπτερώσει το ηθικό του κάνοντας μια αξέχαστη έκπληξη. Το 10χρονο αγόρι είχε εκφράσει την αγάπη του για την επαγγελματική ανάβαση ταύρων και τον θαυμασμό του για τον επαγγελματία αναβάτη και σούπερ σταρ J.B. Mauney, τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Καθώς η δημοσιογράφος τον οδηγεί έξω, το 10χρονο αγόρι δεν πιστεύει στα μάτια του.

Ένα φορτηγό σταματάει έχοντας μέσα τρεις ταύρους προς μεγάλη έκπληξη του 10χρονου. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Από το πίσω μέρος βγαίνει ο ίδιος ο Mauney. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

6χρονο κοριτσάκι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο - Μετά από μέρες η μητέρα της βρήκε κάτι ανατριχιαστικό στο συρτάρι

Αυτό το 6χρονο κοριτσάκι έχασε την μάχη με τον καρκίνο και βύθισε σε θλίψη όλη την οικογένειά της. Ποτέ δεν φανταζόταν όμως η μητέρα της αυτό που θα έβρισκε κρυμμένο μετά από τρεις μέρες.

H Έλενα Ντεσερίτς ήταν όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της. Της άρεσε να ζωγραφίζει (το ροζ ήταν το αγαπημένο της χρώμα) και ήθελε να γίνει δασκάλα όταν μεγαλώσει. Αλλά δυστυχώς, όλα άλλαξαν ξαφνικά: ο καρκίνος που εντόπισαν οι γιατροί στον εγκέφαλο της ήταν ανίατος και της έδωσαν μόνο τρεις μήνες ζωής, όπως και σε αυτό εδώ το 10χρονο, που τους διέψευσε όλους.

Για να βεβαιωθούν ότι θα απολάμβανε τον περιορισμένο χρόνο που της έμενε, οι γονείς της δεν της είπαν ποτέ για την διάγνωση.

Μετά από λίγο καιρό, η Έλενα ήταν τόσο άρρωστη που δεν μπορούσε να καταπιεί και να μιλήσει. Άρχισε να γράφει σημειώματα για να επικοινωνεί με τους γονείς της. Αλλά αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι η Έλενα έκρυβε μερικά από αυτά τα σημειώματα στο σπίτι – προφανώς ήξερε περισσότερα από όσα νόμιζαν.

Έκρυψε τα σημειώματα ανάμεσα σε πιάτα, σε συρτάρια, σε βιβλία… Σε όλα αυτά έλεγε πόσο αγαπούσε την οικογένειά της. Σε κάποιο από αυτά μάλιστα ζήτησε την συγχώρεση του πατέρα της επειδή ήταν άρρωστη. Η Έλενα πέθανε τον Αύγουστο του 2007. Για μήνες, οι γονείς της έβρισκαν σημειώματα σκορπισμένα στο σπίτι, εκεί που δεν το περίμεναν.

Κάθε σημείωμα τους θύμιζε ότι η κόρη τους είχε φύγει, αλλά ταυτόχρονο ήταν μια ευλογία που τους υπενθύμιζε ότι η κόρη τους τους είχε αγάπησε στο σύντομο διάστημα που βρέθηκε σ’αυτό τον κόσμο.

Κάποια σημειώματα λένε μόνο “Σας αγαπώ” και άλλα έχουν πιο λεπτομερείς ζωγραφιές με καρδιές. Κάποια ήταν ακόμη και συμβουλές προς την μικρή της αδερφή για να προετοιμαστεί για το σχολείο. Με όλα τα σημειώματα που μάζεψαν αποφάσισαν να εκδώσουν ένα βιβλίο στο οποίο θα παρουσιάζουν την ιστορία της Έλενα και θα μοιραστούν τα σημειώματα της με τον κόσμο.

ζωγραφιά κοριτσιού για τους γονείς του

Το βιβλίο έχει τίτλο “Notes Left Behind”. Οι γονείς της Έλενα θα δωρίσουν τα κέρδη σε ομάδες υποστήριξης καρκινοπαθών. Αυτό είναι το τρέιλερ του βιβλίου:

Ελπίζουμε η Έλενα να αναπαυθεί εν ειρήνη. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι που αγάπησε την οικογένεια της πολύ. Και μέσα από αυτά τα σημειώματα, η μνήμη της θα ζήσει για πάντα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share