Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Αηδία: Δε φαντάζεστε τι βγήκε από το σπυρί της 80χρονης γιαγιάς όταν το έσπασε η γιατρός

Μόλις δείτε θα "μείνετε"!

6 Ιουλίου 2020 08:15
Αηδία: Δε φαντάζεστε τι βγήκε από το σπυρί της 80χρονης γιαγιάς όταν το έσπασε η γιατρός
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Το Athensmagazine.gr, μετά την αστεία ιστορία με τη γιαγιά και το γατί, θα σας παρουσιάσουμε μια ιστορία η οποία προκαλεί αηδία, καθώς μια γιαγιά πήγε στο γιατρό για να βγάλει ένα "περίεργο" σπυρί.

Όπως θα δείτε και από τις εικόνες, το σπυρί είχε βγει δίπλα από το μάτι. Ήταν σκληρό και εμπόδιζε ακόμη και την όραση της. Έπρεπε να σπάσει.

Η δρ Σάντρα Λι, ονομάζεται και "δρ Σπυρί" από τους συναδέλφους της στην Καλιφόρνια. Είναι δερματολόγος με ειδίκευση στους καρκίνους του δέρματος, αλλά συχνά πυκνά έχει φέρει σε πέρας με επιτυχία τη διάνοιξη σπυριών, μεγάλων ή μικρών που ταλαιπωρούν ασθενείς. Έχει επίσης και χιλιάδες ακόλουθους στο youtube, στο οποίο ανεβάζει βίντεο με τις επιτυχίες της.

αηδιαστικές ιστορίες με γιαγιά

Η δρ Λι στη συγκεκριμένη περίπτωση έσπασε ένα σπυράκι από μια ηλικιωμένη ασθενή της το οποίο, ή ίδια χαρακτήρισε σαν "η μάνα των σπυριών". Το σπυρί αν και στην επιφάνεια του δεν φαινόταν να μοιάζει μεγάλο εντούτοις, μέσα του έκρυβε μια τεράστια μάζα, την οποία η Λι έβγαλε. Εμπόδιζε, μάλιστα, την ηλικιωμένη να βλέπει καλά.

Η γιατρός καθαρίζει την περιοχή και με το νυστέρι της κάνει μικρές τομές γύρω από το σπυρί προσπαθώντας να μην πονέσει την ασθενή. Κάνει μια πρώτη προσπάθεια να το σπάσει η οποία αποτυγχάνει και αναγκάζεται να κάνει και άλλη τομή επάνω στη "μύτη" του σπυριού.

ιστορίες με γιαγιά

Στη συνέχεια σπρώχνει με τα δάχτυλα της και πιέζει. Το σπυρί ανοίγει και από μέσα βγαίνει μια σκληρή ουσία, μαζί με πύον. Και βγαίνει, και δεν σταματά να βγαίνει. Η γιατρός πιέζει το "εξαχθέν προϊόν" το οποίο παρουσιάζει μια ασυνήθιστη σκληρότητα. Τελικά καθαρίζει το εσωτερικό του δέρματος και ανακουφίζει την ασθενή της.

80χρονη γιαγιά έτριψε στο δέρμα της βαλσαμόχορτο - Μισή ώρα μετά είδε ότι...

Οι γιαγιάδες μας είναι πάντα αυτές που θα μας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές. Θα μας δώσουν τα καλύτερα μυστικά για τη μαγειρική, θα μας βρουν τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για τις δουλειές του σπιτιού και φυσικά θα μας προτείνουν τα καλύτερα γιατροσόφια.

Μια 80χρονη γιαγιά λοιπόν αντιμετώπισε ένα απλό δερματικό εξάνθημα με το πιο απλό και φυσικό υλικό, το βαλσαμόχορτο. Το σπαθόλαδο ή βαλσαμόλαδο είναι θαυματουργό, αφού παράγεται από το σπαθόχορτο, γνωστό και ως βάλσαμο, που περιέχει υπερικίνη, με δράση αντικαταθλιπτική, αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική κλπ, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται για πολλά και διαφορετικά προβλήματα.

βαλσαμόχορτο

Το βαλσαμόλαδο παρασκευάζεται από βαλσαμόχορτο μέσα σε παρθένο ελαιόλαδο, και έχει άμεσα αποτελέσματα σε δερματικές παθήσεις, από ψωρίαση μέχρι εγκαύματα ή και… στην κυτταρίτιδα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share