Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

35χρονη έγκυος περίμενε να γεννήσει ένα φυσιολογικό μωρό- Οι γιατροί "πάγωσαν" με αυτό που είδαν μέσα στο κεφάλι του

Δεν το είχαν ξαναδεί

5 Ιουλίου 2020 19:45
35χρονη έγκυος περίμενε να γεννήσει ένα φυσιολογικό μωρό- Οι γιατροί

Μια έγκυος δεν περίμενε ποτέ ότι το μωρό που θα γεννούσε θα έγραφε ιστορία, και θα προκαλούσε αναστάτωση στους γιατρούς όλου του κόσμου.

Αυτή είναι μία απίστευτη ιατρική υπόθεση. Για χρόνια, ο Μανουέλ και η Τίφανι προσπαθούσαν να κάνουν ένα μωρό. Φανταστείτε την αντίδρασή τους όταν τελικά έμεινε έγκυος η Τίφανι και έμαθαν ότι κάτι δε πήγαινε καλά.

Στην αρχή, οι γιατροί πίστευαν ότι το μωρό είχε μόνο έναν όγκο στον εγκέφαλό του – αλλά αντί γι’ αυτό , γεννήθηκε με μία από τις πιο ασυνήθιστες καταστάσεις που οι γιατροί είχαν δει ποτέ. Ήταν πιο σπάνιο και από την πάθηση που έπασχε αυτό εδώ το παιδί.

Αμέσως μετά τον τοκετό της Τίφανι, χειρουργοί αμέσως υπέβαλλαν σε εγχείρηση τον νεογέννητο Σαμ. Ήταν για πέρα σοκαρισμένοι όταν ανακάλυψαν ένα πλήρως διαμορφωμένο πόδι να ξεπροβάλλει από τον όγκο από την πλευρά του κεφαλιού του Σαμ! Ο Δρ Πωλ Γκραμπ πίστευε ότι είχε δει τα πάντα στη καριέρα του, αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ήταν ένα μοναδικό εύρημα στο χειρουργείο.

Όπως αποδείχθηκε, ο Σαμ είχε ένα τεράτωμα, το οποίο είναι ένα σπάνιο είδος σύνθετου όγκου που μπορεί να σχηματίσει πλήρη μέρη του σώματος. Ο Δρ. Γκραμπ αφαίρεσε επιτυχώς τον όγκο, ο οποίος βρέθηκε να είναι καλοήθης. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο απίστευτο μέρος της ιστορίας του Σαμ.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε την τύχη αυτού του μωρού-θαύματος, και μοιραστείτε αυτή την ιστορία αυτή με τους φίλους σας στο Facebook!

Αυτή η έγκυος πήγαινε στο νοσοκομείο να γεννήσει αλλά ήταν αργά - Θα πάθετε σοκ με αυτό που κατέγραψε η κάμερα

Αυτή η έγκυος στο παρακάτω σοκαριστικό βίντεο ήταν στον δρόμο για το νοσοκομείο, όταν συνέβη κάτι αδιανόητο. Δείτε στο Athensmagazine.gr τι κατέγραψε η κάμερα και θα "μείνετε".

Η απίστευτη στιγμή που μια γυναίκα γεννάει έξω από το νοσοκομείο, καταγράφηκε από την κάμερα του Ring στην είσοδο του Natural Birth Works στο Coral Springs της Φλόριντα.

Ο σύζυγος της Σούζαν Άντερσον Τζόζεφ κάλεσε το νοσοκομείο λίγα λεπτά πριν από την άφιξή τους, εξηγώντας ότι η σύζυγός του ένιωθε, ότι έπρεπε να γεννήσει. Μόλις δείτε την στιγμή που γεννάει θα πάθετε πλάκα, όπως και όταν δείτε τον υπέρηχο αυτής της γυναίκας.

Ευτυχώς, η μαία Σάντρα Λοβαίνα ανέλαβε γρήγορα δράση, βάζοντας τα γάντια της και τρέχοντας έξω για να συναντήσει το ζευγάρι. Έπρεπε να πιάσει το κοριτσάκι - που ονομάστηκε Τζούλια - ανάμεσα από τα πόδια της Σούζαν, ώστε να μην πέσει στο έδαφος.

Μιλώντας στο Local 10 News, η Σούζαν είπε: «Κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο προς το μαιευτήριο, γύρισα στον άντρα μου και του είπα:« Πρέπει να γεννήσω! » Δεν πίστευα ότι δεν θα έφτανα στο κτίριο. Μέχρι να κάνουμε το πρώτο βήμα βγήκε το κεφάλι. "

Μία από τις άλλες μαίες, η Τζελένα Χινκλέι, η οποία μοιράστηκε το βίντεο, πρόσθεσε: «Ήταν πελάτισσα μας στο παρελθόν, αφού έχει ξαναγεννήσει στο νοσοκομείο μας. Κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο γρήγορη αυτή η φορά "

Η Σάντρα πρόσθεσε: "Η γυναίκα μου τηλεφώνησε, και μου είπε ότι είχε συσπάσεις. Φαινόταν ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά. Στη συνέχεια, ο μπαμπάς τηλεφώνησε και είπε ότι τα πράγματα σίγουρα εντείνονται."

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share