Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτσι θα διπλασιάσετε τα χρήματα σας σε δευτερόλεπτα! (video)

Υπάρχει τρόπος!

5 Ιουλίου 2020 18:05
Έτσι θα διπλασιάσετε τα χρήματα σας σε δευτερόλεπτα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πως να διπλασιάσετε τα χρήματα σας σε δευτερόλεπτα; Σίγουρα αυτό που βασανίζει πολλούς είναι το πως θα μπορέσουν να αυξήσουν τα χρήματα τους γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο...

Μάλλον υπάρχει τρόπος και να το κάνουμε εκτός από το κλασσικό τρόπο της οικονομίας που ούτως η άλλως προσπαθούμε να κάνουμε οι περισσότεροι. Πάντως αν δείτε ένα χαρτονόμισμα κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα του αμαξιού σας μην το ακουμπήσετε, αφού έτσι σίγουρα περισσότερα θα χάσετε παρά θα κερδίσετε.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Και επειδή μας αρέσει να σας δείχνουμε και την εξήγησή τους, δείτε πως γίνεται εδώ:

Το κόλπο για να βάλετε στην άκρη χρήματα για τις διακοπές του Αυγούστου - Ξεκινήστε σήμερα!

Θέλετε να μαζέψετε χρήματα για τις διακοπές σας αλλά δεν μπορείτε με τίποτα; Σας έχουμε το κόλπο που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

«Σταμάτα να ξοδεύεις χρήματα για ανοησίες – θα μπορούσες να αγοράσεις τόσα χρήσιμα πράγματα!» – αν έχετε σκεφτεί ποτέ έτσι, τότε αυτό το άρθρο είναι για σας. Ακόμα αν περιορίσετε τα έξοδα στο σούπερ μάρκετ και σταματήσετε να αγοράζετε αυτά τα προϊόντα, τότε θα σας μείνουν πολλά λεφτά στην τσέπη. Ένας χρήστης σε φόρουμ πρότεινε έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Μας άρεσε πραγματικά η ιδέα του και σπεύδουμε να τη μοιραστούμε μαζί σας!

Κανόνας Νο1:

Κάθε βράδυ «μηδενίζουμε» το ποσό των χρημάτων μας.

Η μέθοδος είναι απλή: κάθε βράδυ θα πρέπει να «επαναφέρετε» το υπόλοιπο των χρημάτων σας. Για παράδειγμα, αποφασίσαμε να «μηδενίσουμε» το δεκαδικό μέρος και τις μονάδες του ακέραιου ποσού. Το υπόλοιπο των χρημάτων της βραδιάς ήταν το ακόλουθο ποσό:

Μετρητά: 82,30 €
Υπόλοιπο κάρτας: 321,57 €

Τι κάνουμε: από το κάθε υπόλοιπο ποσό θα αφαιρέσουμε μικρά ποσά, έτσι ώστε στο υπόλοιπο να μείνει ένα μηδενικό και ο αριθμός να είναι ακέραιος. Τα μετρητά είναι πιο εύκολο να τα βάλουμε στον κουμπαρά μας, ενώ τα ποσά από την κάρτα μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο λογαριασμό.

Για παράδειγμα:

82,30 – 2,30 = 80 €

321,57 – 1,57 = 320 €

Μπορείτε να «μηδενίσετε» και περισσότερα μηδενικά. Για παράδειγμα έως δύο μηδενικά:

321,57 – 21,57 = 300 €

Κανόνας Νο2:

Το υπόλοιπο των χρημάτων το αποταμιεύουμε.

Όλα τα χρήματα που έχουν απομείνει την ημέρα που λαμβάνουμε τον μηνιαίο μισθό, πρέπει να αποταμιευτούν και γι ‘αυτό και πάλι τα «μηδενίζουμε». Για παράδειγμα, έχουν απομείνει 15 ευρώ σε μετρητά και 45 ευρώ στην κάρτα. Συνδυάζουμε αυτά τα χρήματα και τα αποταμιεύουμε.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου:

Κάθε μέρα, γνωρίζουμε πόσα χρήματα έχουμε διαθέσιμα, και είναι πάντα ένας στρογγυλός αριθμός.
Υποσυνείδητα αρχίζουμε να ελέγχουμε τις δαπάνες μας και σταματάμε να δαπανάμε χρήματα για ανοησίες.
Και το πιο σημαντικό: επιτέλους θα εξοικονομήσετε χρήματα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share