Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα για να ελέγξει ποιος έρχεται στο σπίτι - Όταν είδε το βίντεο...έπαθε σοκ

Δεν πάει το μυαλό σας

5 Ιουλίου 2020 16:55
Έβαλε κρυφή κάμερα για να ελέγξει ποιος έρχεται στο σπίτι - Όταν είδε το βίντεο...έπαθε σοκ

Μια γυναίκα τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να ελέγξει ποιος πλησιάζει το σπίτι της. Όταν είδε αυτό που κατέγραψε η κάμερα έμεινε άναυδη.

Όταν ένα μέλος του WILD Foundation τοποθέτησε μια κάμερα για να πιάσει τις αρκούδες έξω από το σπίτι της, δεν περίμενε ποτέ ότι θα δει έναν επισκέπτη άλλου τύπου. Κάτι περίεργο καταγράφηκε, σαν αυτό το είδος ζώου που εντοπίστηκε και στην περιοχή του Τσερνόμπιλ.

Όπως αναφέρει η Daily Camera, η Μέλανι Χιλ έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι της στο Boulder του Colorado με την ελπίδα να πιάσει μερικές εικόνες με αρκούδες, σαν μέρος της διατριβής της πάνω στις συγκρούσεις ανθρώπων-αρπακτικών.

Την περίμενε μια έκπληξη, ωστόσο, όταν δεν εμφανίστηκαν αρκούδες, αλλά ένας αγριόγατος. «Νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο αρχικά, απλά πέρασε μπροστά από την παγίδα με την κάμερα, δεν το πίστευα», λέει η Χιλ στο Daily Camera.

Ο αγριόγατος είχε εντοπιστεί στη γειτονιά σε διάφορες φάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Η αντιπρόσωπος του Colorado Parks and Wildlife, Τζένιφερ Τσέρτσιλ, είπε ότι οι αγριόγατοι είναι συχνοί στην περιοχή και πιθανόν το ζώο να έχει παιδιά εκεί κοντά.

«Δεν είναι ζώο που προκαλεί συγκρούσεις», είπε η Τσέρτσιλ. «Οι άνθρωποι δεν τρομάζουν συνήθως επειδή είναι τόσο μικροί και χαριτωμένοι», είπε η Τσέρτσιλ.

Η Χιλ είπε ότι δεν έπιασε αρκούδες με την κάμερα, μόνο μερικά πουλιά, σκιουράκια και ένα ελάφι. Αλλά ο αγριόγατος ήταν τέλειος, «Δεν ακούς πολλά γι’ αυτούς, έτσι έπαθα πλάκα».

Έβαλαν κρυφή κάμερα στο σπίτι για να δουν ποιος κλέβει το φαγητό - Έπαθαν σοκ με αυτό που κατέγραψε

Τοποθέτησαν μια κρυφή κάμερα στο σπίτι, όταν υποπτεύθηκαν ότι κάποιος μπαίνει και κλέβει το φαγητό στην κουζίνα. Δεν περίμεναν όμως αυτό που αντίκρισαν...

Μπορεί να μην είναι τόσο σοκαριστικό, όπως αυτό που κατέγραψε μια άλλη κάμερα σε σπίτι, αλλά σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους. Ας το παραδεχτούμε: τα σκυλιά αγαπούν την ανθρώπινη τροφή περισσότερο από τη δική τους και συνήθως αυτός είναι και μπορούν να κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν.

Πάρτε για παράδειγμα τον Fritz, που έκλεβε το φαγητό από το πάγκο της κουζίνας. Το βίντεο θα σας φτιάξει σίγουρα την ημέρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share