Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η μητέρα κρατούσε ένα μυστικό κρυφό για 65 χρόνια - Όταν το έμαθε η οικογένειά της..."πάγωσε"

Δεν το πίστευαν

5 Ιουλίου 2020 15:05
Αυτή η μητέρα κρατούσε ένα μυστικό κρυφό για 65 χρόνια - Όταν το έμαθε η οικογένειά της...

Αυτή η μητέρα είχε κρατήσει καλά ένα μυστικό μόνο για εκείνη για 65 χρόνια. Μόλις το έμαθε η οικογένειά της, πάγωσε.

Δεν είναι η μόνη που αποκαλύπτει το μυστικό της μετά από χρόνια, αφού και αυτή η γιαγιά και ο παππούς έκαναν την μεγάλη αποκάλυψη μετά από 70 χρόνια γάμου. Όταν η Ταουάνα Τζο Γιάντον ήταν έφηβη, έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι. Η οικογένειά της την ανάγκασε να δώσει το μωρό για υιοθεσία και δεν ξαναμίλησε ποτέ για αυτόν.

Μέχρι που 65 χρόνια αργότερα, ο εγγονός της ανακάλυψε ότι είχε ένα γιο που ποτέ δεν ανέφερε! Η μητέρα και ο χαμένος γιος συναντιούνται ξανά και θα χρειαστείτε αρκετά χαρτομάντιλα!

90χρονος παππούς αποκάλυψε το κρυφό μυστικό του μετά από χρόνια - Η κόρη του δεν πίστευε ότι...

Αφού κρατούσε το μυστικό του για 90 χρόνια, ένας παππούς από το Κολοράντο έκανε την τεράστια αποκάλυψη στους φίλους και την οικογένειά του για το Pride Month. Διαβάστε το στο Athensmagazine.gr

Ο πατέρας και ο παππούς Κέννεθ Φέλτς άρχισαν να σκέφτονται τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας και αποφάσισαν να αρχίσουν να γράψουν μια αυτοβιογραφία για να πουν την ιστορία του.

Το γράψιμο του βιβλίου του ώθησε να αναδειχθούν παλιές αναμνήσεις και συναισθήματα και μετά από μια κουραστική μέρα γραφής αναφέρθηκε κατά λάθος στο μυστικό που είχε κρυφό για σχεδόν έναν αιώνα. Ακόμα ένα μυστικό που αποκαλύπτεται, μετά από αυτό στην διαθήκη ενός παππού.

Ο Κέννεθ συνομιλούσε με την κόρη του, Ρεμπέκα Μάγιες, την οποία έκανε με την πρώην σύζυγό του, όταν άφησε να υπονοηθεί κάτι για το πώς δεν ήθελε να «αφήσει ποτέ τον Φίλιπ». Η Ρεμπέκα στο παρελθόν δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο Φίλιπ, αλλά «ξαφνικά κατάλαβε», είπε ο Κένεθ στο Good Morning America.

Ο Φίλιπ ήταν ένας άντρας που ο Κέννεθ ερωτεύτηκε στη δεκαετία του 1950, αλλά ο Κέννεθ «υιοθέτησε μια άλλη προσωπικότητα επειδή πίστευε ότι δεν είχε άλλη επιλογή».

Αυτός εξήγησε:

Για πολύ καιρό, η αλήθεια θάφτηκε βαθιά μέσα στην ψυχή μου… Θα έπρεπε να αντιμετωπίσω με την περιφρόνηση από την κοινωνία, να χαρακτηρίσω διεστραμμένος. Όμως οι άνθρωποι δέχονται πολύ περισσότερο σήμερα και ένιωσα ότι έπρεπε να βρω το θάρρος.

Πριν από δύο δεκαετίες, η Ρεβέκκα είπε στον πατέρα της ότι ήταν λεσβία και ενώ ήταν χαρούμενη που έμαθε ότι ο Κέννεθ μπορεί τώρα «να είναι ο εαυτός του», είπε ότι ένιωσε επίσης μια «φοβερή θλίψη» που ο πατέρας της είχε χάσει τη σχέση του με τον άντρα που αγάπησε.

Ο Κέννεθ συνέχισε να το λέει στους υπόλοιπους φίλους και την οικογένειά του και τον Μάιο μοιράστηκε τα νέα του με τον ευρύτερο κόσμο στο Facebook.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share