Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Γιαγιά και παππούς ήταν παντρεμένοι εδώ και 70 χρόνια - Λίγο πριν πεθάνουν αποκαλύφθηκε το σκοτεινό μυστικό τους...

Δεν πάει το μυαλό σας

4 Ιουλίου 2020 15:30
Γιαγιά και παππούς ήταν παντρεμένοι εδώ και 70 χρόνια - Λίγο πριν πεθάνουν αποκαλύφθηκε το σκοτεινό μυστικό τους...
Από Δανάη Πάλμου

Η γιαγιά και ο παππούς ήταν παντρεμένοι εδώ και 70 χρόνια, και όλα αυτά τα χρόνια έκρυβαν καλά το μυστικό τους. Αποκαλύφθηκε μετά από το θάνατό τους.

Όσο μεγαλώνουν οι άνθρωποι προχωράνε σε αποκαλύψεις για την ζωή τους, όπως έκανε και αυτός ο 90χρονος παππούς, που άφησε άναυδη την οικογένειά του. Το ίδιο συνέβη και παρακάτω...O Κέννεθ και η Έλεν γνωρίστηκαν όταν ήταν έφηβοι, στο Ohio, και αμέσως αναπτύχθηκε μια πολύ δυνατή σχέση ανάμεσα τους. Δεν τους πήρε πολύ για να καταλάβουν ότι αυτό που είχαν ήταν ξεχωριστό.

Δύο χρόνια μετά, το έσκασαν μαζί για να παντρευτούν. Αλλά δεν ήταν αρκετά μεγάλοι για να έχουν νομικά αυτό το δικαίωμα. Οι οικογένειες τους δεν το ήξεραν αυτό μέχρι που το ζευγάρι πέθανε…

Πριν από τα 21α γενέθλια του Κέννεθ , το ζευγάρι προσποιήθηκε ότι ήταν σε νόμιμη ηλικία και παντρεύτηκε. Επειδή αυτό έγινε 70 χρόνια πριν, δεν χρειάστηκαν τα έγγραφα που χρειάζονται σήμερα. Μετά το γάμο, κάθε στιγμή ήταν μαγική. Δεν βαρέθηκαν ποτέ ο ένας τον άλλο και έφεραν στον κόσμο 8 παιδιά. Τα παιδιά τους χάρισαν 23 εγγόνια και 42 δισέγγονα.

Το αγαπημένο ζευγάρι έβλεπε την οικογένεια του να μεγαλώνει μέχρι τις τελευταίες τους μέρες. Κάθε πρωί, ο Κέννεθ και η Έλεν κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλους και ευχαριστούσαν το Θεό για το φαγητό τους και που βρήκαν ο ένας τον άλλο. Αλλά τότε συνέβη κάτι τραγικό. Η Έλεν πέθανε. Και όλη η οικογένεια ήξερε ότι πλησίαζε και η ώρα του Κέννεθ – απλά δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνη.

15 ώρες μετά τον θάνατο της Έλεν , την ακολούθησε και ο κατά 70 χρόνια σύντροφος της. Δείτε την ιστορία τους στο παρακάτω βίντεο!

60χρονη γιαγιά αρραβωνιάστηκε έναν 21χρονο - Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι...

Μια 60χρονη γιαγιά αρραβωνιάστηκε έναν 21χρονο άνδρα, κάτι που δεν ενέκρινε ούτε η μεγαλύτερη κόρη της, η οποία είναι μόλις 39 ετών. Δείτε στο Athensmagazine.gr

Η Παμ Σάστιν, 60 ετών, εκνευρίστηκε όταν η καλύτερη της φίλη είπαν για τον Τζόναθαν Λάτζεβιμ, 21 ετών, ότι είναι «αρκετά νέος για να είναι ο εγγονός της», και για εκείνη ότι «χρειαζόταν θεραπεία». Δεν είναι η πρώτη που βλέπουμε βέβαια να είναι με νεότερο άνδρα, αφού έχουμε δει ακόμα και να γίνονται μητέρες σε αυτή την προχωρημένη ηλικία.

Έκτοτε, το αγαπημένο ζευγάρι, από την Τάλσα της Οκλαχόμα, αρνήθηκε να αφήσει τα σκληρά σχόλια να τους επηρεάσουν και επιμένουν ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.

Η Παμ λέει: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι φίλοι και η κόρες μου δεν είναι ευτυχισμένοι για μένα μόνο και μόνο επειδή ο Τζόναθαν είναι 21 ετών. Ο Τζόναθαν είναι η αγάπη της ζωής μου και δεν με νοιάζει τι σκέφτεται κανείς. "

Τον Φεβρουάριο του 2018, η Παμ έλαβε ένα μήνυμα από τον Τζόναθαν, έναν μαθητή μηχανολογίας υπολογιστών, από την εφαρμογή γνωριμιών, Badoo.

Λέει: «Ο Τζόναθαν είχε σκούρες σγουρές μπούκλες και δεν έδειχνε πάνω από τα 20. Στο προφίλ του είδα ότι ήταν 21 ετών. Έχω να βγω με νεότερο από τότε που ήμουν στα τριάντα μου. Πιάσαμε κουβέντα και σύντομα ανακάλυψα ότι και οι δύο αγαπάμε την αστρολογία και την ύπαιθρο ».

Ο Παμ λέει: «Μου είπε ότι ήταν πραγματικά 19 ετών. Τόνισα ότι ήμουν πολύ μεγάλη γι 'αυτόν καθώς είχα δύο κόρες στα τριάντα τους και ήμουν γιαγιά. Ευτυχώς, ο Τζόναθαν παραδέχτηκε ότι πάντα ήθελε να είναι με μια ηλικιωμένη γυναίκα».

γιαγιά αγκαλιά με νέο άνδρα

Καθώς ο Τζόναθαν ζούσε 900 μίλια μακριά στη Μινεσότα, το ζευγάρι συνομιλούσε με βίντεο καθημερινά. Μια εβδομάδα αργότερα, ο Τζόναθαν ταξίδεψε σε όλη τη χώρα για να συναντήσει την Παμ.

«Όταν τον είδα, ήταν ακόμα πιο όμορφος. Τρέξαμε ο ένας προς τον άλλο και φιληθήκαμε με πάθος. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.'

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share