Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020

Το 80% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την γάτα μέσα στις κουκουβάγιες - Εσείς;

Θα σας δυσκολέψει

3 Ιουλίου 2020 16:45
Το 80% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την γάτα μέσα στις κουκουβάγιες - Εσείς;
Από Δανάη Πάλμου

Το 80% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την γάτα που είναι κρυμμένη ανάμεσα στις κουκουβάγιες. Εσείς μπορείτε; Σίγουρα θα σας δυσκολέψει το τεστ παρατηρητικότητας.

Ο Gergely Dudás, γνωστός και ως ο καλλιτέχνης “Dudolf”, δημοσίευσε στο Facebook μια γιορτινή εικονογραφημένη σπαζοκεφαλιά, όπου ένα αρκουδάκι πάντα ήταν κρυμμένο ανάμεσα σε σειρές από χιονάνθρωπους.

Το σχέδιο ήταν μεγάλη επιτυχία, και οι χρήστες μέσα σε λίγες μέρες το είχαν μοιραστεί χιλιάδες φορές. Ένας λόγος που άρεσε σε τόσους πολλούς ανθρώπους ήταν το γεγονός ήταν, ότι πραγματικά έμειναν έκπληκτοι. Η πλειοψηφία που προσπάθησαν να βρουν το πάντα, χρειάστηκαν κάποιο χρονικό διάστημα για να το βρουν, ενώ μερικοί δεν μπορούσαν να το βρουν καν!

Ο Ούγγρος καλλιτέχνης επέστρεψε με μια νέα εικόνα γρίφο, που είναι εξίσου δύσκολη και διασκεδαστική με τον χιονάνθρωπο. Αυτή τη φορά η εικόνα έχει δύο από τα αγαπημένα ζώα του διαδικτύου: γάτες και κουκουβάγιες! Κάπου ανάμεσα στις σειρές από χαριτωμένες κουκουβάγιες κρύβεται μια γάτα. Ο Dudolf έκρυψε το γατάκι αρκετά καλά, οπότε αν στην αρχή δεν καταφέρετε να το βρείτε, δοκιμάστε ξανά! Αν σας φάνηκε όμως εύκολο, δείτε εδώ ακόμα ένα τεστ παρατηρητικότητας, που αποκλείεται να λύσετε με την πρώτη φορά.

Αυτοί οι τύποι εικόνων είναι, κατά μία έννοια, οπτικές ψευδαισθήσεις. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν να κάνουν με τις αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στα μάτια, τον εγκέφαλο μας, και την αντίληψη μας. Δηλαδή, τα μάτια μας αντιλαμβάνονται οπτικά μια εικόνα και στέλνουν τις πληροφορίες στον εγκέφαλό μας για να τις επεξεργαστεί.

Κρυμμένες εικόνες όπως αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη συνολική μας οπτική αντίληψη. Είναι επίσης ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βρείτε τι παρατηρείτε αμέσως και τι αποτυγχάνετε να δείτε. Δοκιμάστε και μόνοι σας αν μπορείτε να βρείτε την γάτα!

Καταφέρατε να εντοπίσετε τη γάτα; Μερικοί την βρήκαν αμέσως, ενώ άλλοι δυσκολεύτηκαν. Αφήστε μας στα σχόλια αν τα καταφέρατε και παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί, πως ο Dudás κατάφερε να γίνει διάσημος στο διαδίκτυο τη βδομάδα που μας πέρασε!

λύση του τεστ παρατηρητικότητας με την γάτα

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share