Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

60χρονη γιαγιά αρραβωνιάστηκε έναν 21χρονο - Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι...

"Πάντα ήθελε να είναι με μια ηλικιωμένη"

3 Ιουλίου 2020 11:32
60χρονη γιαγιά αρραβωνιάστηκε έναν 21χρονο - Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι...
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μια 60χρονη γιαγιά αρραβωνιάστηκε έναν 21χρονο άνδρα, κάτι που δεν ενέκρινε ούτε η μεγαλύτερη κόρη της, η οποία είναι μόλις 39 ετών. Δείτε στο Athensmagazine.gr

Η Παμ Σάστιν, 60 ετών, εκνευρίστηκε όταν η καλύτερη της φίλη είπαν για τον Τζόναθαν Λάτζεβιμ, 21 ετών, ότι είναι «αρκετά νέος για να είναι ο εγγονός της», και για εκείνη ότι «χρειαζόταν θεραπεία». Δεν είναι η πρώτη που βλέπουμε βέβαια να είναι με νεότερο άνδρα, αφού έχουμε δει ακόμα και να γίνονται μητέρες σε αυτή την προχωρημένη ηλικία.

Έκτοτε, το αγαπημένο ζευγάρι, από την Τάλσα της Οκλαχόμα, αρνήθηκε να αφήσει τα σκληρά σχόλια να τους επηρεάσουν και επιμένουν ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.

Η Παμ λέει: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι φίλοι και η κόρες μου δεν είναι ευτυχισμένοι για μένα μόνο και μόνο επειδή ο Τζόναθαν είναι 21 ετών. Ο Τζόναθαν είναι η αγάπη της ζωής μου και δεν με νοιάζει τι σκέφτεται κανείς. "

Τον Φεβρουάριο του 2018, η Παμ έλαβε ένα μήνυμα από τον Τζόναθαν, έναν μαθητή μηχανολογίας υπολογιστών, από την εφαρμογή γνωριμιών, Badoo.

Λέει: «Ο Τζόναθαν είχε σκούρες σγουρές μπούκλες και δεν έδειχνε πάνω από τα 20. Στο προφίλ του είδα ότι ήταν 21 ετών. Έχω να βγω με νεότερο από τότε που ήμουν στα τριάντα μου. Πιάσαμε κουβέντα και σύντομα ανακάλυψα ότι και οι δύο αγαπάμε την αστρολογία και την ύπαιθρο ».

Ο Παμ λέει: «Μου είπε ότι ήταν πραγματικά 19 ετών. Τόνισα ότι ήμουν πολύ μεγάλη γι 'αυτόν καθώς είχα δύο κόρες στα τριάντα τους και ήμουν γιαγιά. Ευτυχώς, ο Τζόναθαν παραδέχτηκε ότι πάντα ήθελε να είναι με μια ηλικιωμένη γυναίκα».

γιαγιά αγκαλιά με νέο άνδρα

Καθώς ο Τζόναθαν ζούσε 900 μίλια μακριά στη Μινεσότα, το ζευγάρι συνομιλούσε με βίντεο καθημερινά. Μια εβδομάδα αργότερα, ο Τζόναθαν ταξίδεψε σε όλη τη χώρα για να συναντήσει την Παμ.

«Όταν τον είδα, ήταν ακόμα πιο όμορφος. Τρέξαμε ο ένας προς τον άλλο και φιληθήκαμε με πάθος. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.'

Αυτή η γιαγιά ξεκίνησε να σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Μόλις δείτε τον λόγο θα ανατριχιάσετε

Αυτή η γιαγιά έσκαβε έναν τάφο στην αυλή της, μέχρι οι γείτονες κατάλαβαν τι τρέχει. Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε τι έκανε.

Ετοιμαστείτε για φάρσα... Η γηραιά γυναίκα που βλέπετε στο βίντεο παρακάτω, σκάβει στον κήπο της. Έχει ένα καρότσι γεμάτο με κοπριά και παίρνει τη βοήθεια των λίγων ανθρώπων που περνάνε. Βλέπετε, φαίνεται απλά μια αθώα γυναίκα, που έχει ταλαιπωρηθεί από την σκληρή δουλειά, όπως φαίνεται και αυτή εδώ που πυροβολούσε την τηλεόραση.

Τους ζητάει να μεταφέρουν λίγη κοπριά από πίσω και να γεμίσουν την τρύπα.Περιμένετε μέχρι να δείτε τις αντιδράσεις τους με αυτό που κάνει η γυναίκα. Πιστεύουν ότι είναι ευγενικοί μέχρι που αντιλαμβάνονται την τρύπα που σκάβει η γυναίκα! Μοιάζει σαν να σκάβει έναν τάφο και να τον γεμίζει με κοπριά. Μπορείτε να φανταστείτε τι σκεφτόταν οι περαστικοί μετά από αυτό;

Δείτε το βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share