Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Μόλις είδαν την φωτογραφία της διευθύντριας, οι γονείς άλλαξαν τα παιδιά τους σχολείο - Παρατηρήστε την και θα καταλάβετε

Δείτε την ολόκληρη

3 Ιουλίου 2020 11:11
Μόλις είδαν την φωτογραφία της διευθύντριας, οι γονείς άλλαξαν τα παιδιά τους σχολείο - Παρατηρήστε την και θα καταλάβετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία φωτογραφία διευθύντριας σχολείου, είχε ως αποτέλεσμα γονείς να αποσύρουν τα παιδιά τους από το τοπικό σχολείο τους. Μόλις την παρατηρήσετε θα καταλάβετε τον λόγο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η διευθύντρια Πένι Μουέλερ του σχολείου Crestomere δημοσίευσε μια φωτογραφία με έναν συνάδελφο καθηγητή που το μόριό του προσομοιώνεται με μνημείο της Ουάσινγκτον, η οποία έχει σοκάρει, όπως και αυτή που θα δείτε εδώ.

Η Μουέλερ και ο καθηγητής βρίσκονταν στην Ουάσιγκτον για ένα συνέδριο.Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook από τον καθηγητή και όχι από την Μουέλερ.

Ακολούθησε διερεύνηση του θέματος έπειτα από καταγγελίες γονιών, και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία κατά της Μουέλερ για να δικαιολογηθεί πειθαρχική ακρόαση.

«Ήταν μια ιδιωτική φωτογραφία», δήλωσε ο γραμματέας του Ένωση Καθηγητών της Alberta, Gordon Thomas. «Η διευθύντρια δεν το δημοσίευσε.»

Ο καθηγητής που δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook καταγγέλθηκε και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 δολαρίων από την Ένωση Καθηγητών, όταν γονείς και πρώην μαθητές είδαν την φωτογραφία.

Η μητέρα Λόρι Τέρνερ μετέφερε τα παιδιά της σε άλλο σχολείο, όταν η Μουέλερ την επέκρινε σε μια ιδιωτική συνάντηση για τη φωτογραφία με ανώτερους υπαλλήλους.

«Με ρώτησε αν είχαν κάνει ποτέ ανοησίες όταν ήμουν νέα. Της είπα ότι έχω κάνει, αλλά όχι όταν η σταδιοδρομία μου έχει να κάνει με καθοδήγηση και συμβουλευτική παιδιών,» δήλωσε η Turner.

Τα προβλήματα δεν σταμάτησαν μετά τη προκλητική φωτογραφία για την Μουέλερ. Μια άλλη μητέρα, η Μπάρμπ Νέιλσον, απομάκρυνε τα παιδιά της από το σχολείο όταν είδε κακόγουστα memes στο λογαριασμό Pinterest της Μουέλερ, αναφέρει η Daily Mail .

φωτογραφία γυναίκας με πύργο

Η Neilson πιστεύει ότι μια διευθύντρια θα πρέπει να είναι «ένα ισχυρό γυναικείο πρότυπο αντί να δημοσιεύει κακόγουστα και προσβλητικά σχόλια στο Διαδίκτυο.»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share