Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος πηγαίνει στη δουλειά μαζί με το αφεντικό του και έχει μάθει να παίρνει την σωστή πόζα

Απίστευτος!

2 Ιουλίου 2020 22:46
Σκύλος πηγαίνει στη δουλειά μαζί με το αφεντικό του και έχει μάθει να παίρνει την σωστή πόζα

Η σκυλίτσα ενός οδηγού κούριερ έχει πάρει την τέλεια πόζα, βγάζοντας το κεφάλι της έξω από το παράθυρο του φορτηγού καθώς ο ιδιοκτήτης της βγήκε έξω για να μοιράσει τα δέματα. Η Ρόξι, το 7χρονο French Mastiff, περνάει τις ημέρες της καθισμένη στο κάθισμα του συνοδηγού του λευκού φορτηγού, ακουμπώντας το παράθυρο με τον αγκώνα της. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που αυτό το κουτάβι έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο.

Το κυνηγόσκυλο, γνωστό και ως Dogue de Bordeaux, κάνει χαρές σε κάθε άνθρωπο που τη βλέπει, και κάθεται χαμογελαστή στο μπροστινό κάθισμα του οχήματος.

Η Roxy έχει επίσης και μια σελίδα στον ιστότοπο της εταιρείας κούριερ – όπου έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο βολικό σκυλί της Βρετανίας»!

Ο ιδιοκτήτης της, ο Νίκι Mόρις , άρχισε να παίρνει μαζί του τη σκυλίτσα του, επειδή μεγάλωσε πολύ για να μένει στο σπίτι μόνη όλη μέρα – και τώρα η μικρή έχει τη δική της σελίδα στο Twitter!

Ο 51χρονος είπε: “Η Ρόξι, δεν είναι απλώς ένα κατοικίδιο ζώο, είναι μία διασημότητα που γυρνάει το Λονδίνο και παραδίδει δέματα στους ανθρώπους.”

“Είναι μαζί μας για επτά χρόνια, από τότε που ήταν κουτάβι.”

“Η Ρόξι έχει γίνει τόσο διάσημη που έχει πλέον το δικό της Twitter και Instagram.”

Η σκυλίτσα έγινε διάσημη από το σέξι ύφος της και από την πόζα με το μπράτσο να στηρίζεται στο παράθυρο.

“Είναι πάντα έτσι χαλαρή στη διαδρομή. Ευτυχώς στο Λονδίνο υπάρχουν πολλά πάρκα, έτσι ώστε να πηγαίνει τις βόλτες της τις ώρες που δεν είναι στο γραφείο ή στο φορτηγάκι,” είπε ο Νίκι.

Κακοποιημένος σκύλος ξυπνά μια γυναίκα που τον έσωσε για να... - Αυτή η ιστορία ραγίζει καρδιές

Μετά την κτηνωδία που σας παρουσιάσαμε χθες -διαβάστε εδώ τι συνέβη-, έχουμε για εσάς σήμερα, μια ιστορία που πραγματικά ραγίζει καρδιές, καθώς ένας κακοποιημένος σκύλος έκανε κάτι απίστευτο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Νία (το σκυλί) είχε μια θλιβερή και άδικη αρχή στη ζωή. Κακοποιήθηκε σοβαρά και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε. Ευτυχώς, κατέληξε στο καταφύγιο ζώων Gibson County στο Τρέντον του Τενεσί. Τα καταφύγια ζώων μπορεί να είναι τρομακτικά μέρη, αλλά είναι καλύτερο από το να βρίσκετε σε ένα σπίτι που το κακοποιούν ή να λιμοκτονούν στους δρόμους.

Παρ' όλο που η Νία ήταν ασφαλής, ήταν σε βαθιά κατάθλιψη. Ήταν επίσης τρομοκρατημένη από τα πάντα! Τότε ένας άγγελος με το όνομα Kimberley Slown ήρθε στη ζωή της, είδε τη Νία και ήξερε ότι έπρεπε να τη βοηθήσει. Η Slown συνεργάστηκε με τον Arrow Dog Rescue, έναν υπέροχο οργανισμό που εργάζεται για την αποκατάσταση και την εύρεση σπιτιών για τα σκυλάκια σε οικογένειες που θα τους προσφέρουν αυτά που πρέπει.

Η γυναίκα ήξερε, ότι η Nia χρειαζόταν βοήθεια και δεν μπορούσε να περιμένει ούτε ένα λεπτό. Ο φτωχός σκύλος είχε ένα μεγάλο κόψιμο πάνω από το μάτι και ένα στη μύτη. Το ένα στη μύτη της ήταν πιθανότατα από ένα κουτί που χρησιμοποιείται ως ρύγχος.

Όταν η γυναίκα ήρθε να πάρει τη Νία από το καταφύγιο, δεν κινήθηκε, οπότε έπρεπε να μεταφερθεί στο αυτοκίνητό της. Η Νία κράτησε την ουρά της ανάμεσα στα πόδια της όλη την ώρα.

Μόλις έφτασε στο σπίτι της, ξάπλωσε σε μια γωνία και πήγε για ύπνο. Κοιμήθηκε όλη μέρα και όλη νύχτα, και όταν ξύπνησε, δεν κινήθηκε καθόλου, γιατί φοβόταν πολύ να αλληλεπιδράσει με οποιονδήποτε. Ήταν εντελώς θλιβερό.

Μια ημέρα έγινε κάτι απίστευτο

Την επόμενη νύχτα, συνέβη κάτι εκπληκτικό. Η γυναίκα κοιμόταν, όταν ένιωσε ξαφνικά μια ζεστή αναπνοή στο χέρι της. Ήταν η Νία! "Απλώς ένιωσα την αναπνοή της στο χέρι μου και ξύπνησα αμέσως. Χάρηκα τόσο πολύ. Της έδωσα την προσοχή που ήθελε, χαϊδεύοντας τη και μιλώντας την", είπε και συνέχισε "Χαμογέλασε και ξάπλωσε δίπλα μου."

Μετά από λίγα λεπτά, η Νία έφυγε, αλλά αργότερα επέστρεψε και υποκλίθηκε ξανά για να ευχαριστήσει τον σωτήρα της. "Ήταν εντυπωσιακό. Έκλαιγα. Ο σκύλος που δεν μπορούσε να εμπιστευτεί μια ψυχή άρχισε να βλέπει ότι υπάρχει ελπίδα, ότι μια καλή ζωή είναι δυνατή! Και ήξερε ακριβώς σε ποιον να πει "ευχαριστώ". Τώρα το μόνο που έχει να κάνει η Νία είναι να θεραπεύσει τις πληγές της."

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share