Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο παππούς έκανε δώρο στη γυναίκα του για τα 50 χρόνια γάμου ένα ποδήλατο - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Συγκινητικό!

2 Ιουλίου 2020 19:49
Αυτός ο παππούς έκανε δώρο στη γυναίκα του για τα 50 χρόνια γάμου ένα ποδήλατο - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Είναι σπουδαίο πράγμα η αγάπη σ’ ένα ζευγάρι! Να έχεις βρει τον άνθρωπό σου, να περνούν τα χρόνια, να γερνάτε μαζί και παρόλα αυτά η φλόγα να καίει ακόμα. Η ιστορία αυτού του ζευγαριού είναι το κατάλληλο παράδειγμα ότι η αληθινή αγάπη αντέχει στον χρόνο και τις… δυσκολίες. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιστορία αγάπης που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε τι έκανε αυτό το ζευγάρι στην επέτειο του γάμου του.

Ο Μπιλ και η Γκλαντ είναι μαζί 50 χρόνια! Έζησαν μαζί τα πάντα: χαρές αλλά και λύπες. Ειδικά όταν το 2004 η Γκλαντ διαγνώστηκε με την νόσο του Αλτσχάιμερ. Αυτό ωστόσο, δεν εμπόδισε τον σύζυγό της να την προσέχει όπως πρώτα.

Ένα αγαπημένο χόμπι του ζευγαριού ήταν να κάνουν μαζί ποδήλατο. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας της Γκλαντ μπήκε εμπόδιο σ’ αυτή την αγαπημένη ασχολία.

Ο σύζυγός της όμως δεν το έβαλε κάτω! Έφτιαξε ένα ειδικό ποδήλατο στο οποίο ο ίδιος θα έκανε πετάλι και η γυναίκα του θα βρισκόταν στο μπροστινό κάθισμα, το οποίο έχει ρόδες, να απολαμβάνει την διαδρομή.

«Δεν νιώθω τη γυναίκα μου ως βάρος. Ίσα-ίσα νιώθω ευλογημένος που φροντίζω τον άνθρωπο που αγαπώ και που επέλεξα να είμαι μαζί του τόσα χρόνια. Είναι η πριγκίπισσα μου. […] Το ποδήλατο υπήρξε αγαπημένο μας χόμπι και θα συνεχίσει να είναι» είπε αυτός ο υπέροχος σύζυγός και παππούς σε συνέντευξή του.

Έτσι πηγαίνουν ποδηλατάδες και περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί.

Αυτός ο παππούς μπήκε στο δωμάτιο της γιαγιάς κρατώντας λουλούδια - Ο λόγος θα σας συγκινήσει

Αυτός ο παππούς μπήκε μέσα στο δωμάτιο της γιαγιάς, για να της δώσει ένα μπουκέτο από λουλούδια. Ο λόγος που το έκανε θα σας κάνει να δακρύσετε.

Η φράση "μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις" είναι σωστή. Μπορούμε να μιλάμε για τα συναισθήματα μας, αλλά συχνά είναι πιο εύκολο να δείξουμε στον άλλο, πώς αισθανόμαστε και αυτή η τελευταία φωτογραφία ανατριχιάζει, όπως και αυτή η φωτογραφία δύο ηλικιωμένων.

Γιορτάζουν την 57η επέτειο και ο παππούς μου τις πήγε λουλούδια, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, της τα πήγε ενώ εκείνη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, και η πράξη του μας συγκινεί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share