Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτό το κουτάβι έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο - Δεν έχετε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο

Είναι μοναδικός

2 Ιουλίου 2020 16:00
Αυτό το κουτάβι έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο - Δεν έχετε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο

Ένα κουτάβι Dachshund έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο χάρη στην υπέροχη μοναδική του εμφάνιση, με μαύρο και άσπρο μοτίβο στο σώμα του, που τον κάνει να μοιάζει με μίνι Δαλματίας ή ακόμα και με αγελάδα. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Ο Moo- που ζει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, με την Βικτόρια Χόφμαν- μπορεί να είναι μόλις επτά μηνών, αλλά έχει ήδη περισσότερους από 13.000 ακόλουθους στο Instagram. Έχει κλέψει καρδιές, όπως και αυτός εδώ ο μικρός σκύλος που κοιμάται μόνο ανάσκελα.

Η παρδαλή του γούνα - που συμβαίνει όταν ένα ζώο έχει λευκές κηλίδες σε χρωματισμένο φόντο - καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από το μαύρο του πρόσωπο, ο σκύλος μοιάζει περισσότερο με Δαλματίας παρά με ένα μικροσκοπικό Dachshund.

Η Βικτώρια, 24 ετών, είπε ότι πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι ο φοράει κάποια ρούχα, αλλά ορκίζεται ότι είναι φυσικό. Είπε για το κατοικίδιο ζώο της: «Είναι ένας μοναδικός επειδή έχει μεγάλες μαύρες κηλίδες στο άσπρο "παλτό" του, και έχει επίσης μαύρο κεφαλάκι."Έτσι, φαίνεται ότι το σώμα του δεν ταιριάζει με το κεφάλι του."

"Μας σταματάμε στο δρόμο, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες από αυτόν ή να ρωτήσουν γι 'αυτόν. Είναι πραγματικά ένα τόσο ιδιαίτερο μικρό κουτάβι. Είναι το μικρό μας αστέρι."

Η Βικτώρια, η οποία εργάζεται για μια εταιρεία ομορφιάς και περιποίησης δέρματος, είπε ότι δεν είναι μόνο η γούνα του Moo που είναι ξεχωριστή, προσθέτοντας ότι έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα που του ταιριάζει.

Κακοποιημένος σκύλος ξυπνά μια γυναίκα που τον έσωσε για να... - Αυτή η ιστορία ραγίζει καρδιές

Μετά την κτηνωδία που σας παρουσιάσαμε χθες -διαβάστε εδώ τι συνέβη-, έχουμε για εσάς σήμερα, μια ιστορία που πραγματικά ραγίζει καρδιές, καθώς ένας κακοποιημένος σκύλος έκανε κάτι απίστευτο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Νία (το σκυλί) είχε μια θλιβερή και άδικη αρχή στη ζωή. Κακοποιήθηκε σοβαρά και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε. Ευτυχώς, κατέληξε στο καταφύγιο ζώων Gibson County στο Τρέντον του Τενεσί. Τα καταφύγια ζώων μπορεί να είναι τρομακτικά μέρη, αλλά είναι καλύτερο από το να βρίσκετε σε ένα σπίτι που το κακοποιούν ή να λιμοκτονούν στους δρόμους.

Παρ' όλο που η Νία ήταν ασφαλής, ήταν σε βαθιά κατάθλιψη. Ήταν επίσης τρομοκρατημένη από τα πάντα! Τότε ένας άγγελος με το όνομα Kimberley Slown ήρθε στη ζωή της, είδε τη Νία και ήξερε ότι έπρεπε να τη βοηθήσει. Η Slown συνεργάστηκε με τον Arrow Dog Rescue, έναν υπέροχο οργανισμό που εργάζεται για την αποκατάσταση και την εύρεση σπιτιών για τα σκυλάκια σε οικογένειες που θα τους προσφέρουν αυτά που πρέπει.

Η γυναίκα ήξερε, ότι η Nia χρειαζόταν βοήθεια και δεν μπορούσε να περιμένει ούτε ένα λεπτό. Ο φτωχός σκύλος είχε ένα μεγάλο κόψιμο πάνω από το μάτι και ένα στη μύτη. Το ένα στη μύτη της ήταν πιθανότατα από ένα κουτί που χρησιμοποιείται ως ρύγχος.

Όταν η γυναίκα ήρθε να πάρει τη Νία από το καταφύγιο, δεν κινήθηκε, οπότε έπρεπε να μεταφερθεί στο αυτοκίνητό της. Η Νία κράτησε την ουρά της ανάμεσα στα πόδια της όλη την ώρα.

Μόλις έφτασε στο σπίτι της, ξάπλωσε σε μια γωνία και πήγε για ύπνο. Κοιμήθηκε όλη μέρα και όλη νύχτα, και όταν ξύπνησε, δεν κινήθηκε καθόλου, γιατί φοβόταν πολύ να αλληλεπιδράσει με οποιονδήποτε. Ήταν εντελώς θλιβερό.

Μια ημέρα έγινε κάτι απίστευτο

Την επόμενη νύχτα, συνέβη κάτι εκπληκτικό. Η γυναίκα κοιμόταν, όταν ένιωσε ξαφνικά μια ζεστή αναπνοή στο χέρι της. Ήταν η Νία! "Απλώς ένιωσα την αναπνοή της στο χέρι μου και ξύπνησα αμέσως. Χάρηκα τόσο πολύ. Της έδωσα την προσοχή που ήθελε, χαϊδεύοντας τη και μιλώντας την", είπε και συνέχισε "Χαμογέλασε και ξάπλωσε δίπλα μου."

Μετά από λίγα λεπτά, η Νία έφυγε, αλλά αργότερα επέστρεψε και υποκλίθηκε ξανά για να ευχαριστήσει τον σωτήρα της. "Ήταν εντυπωσιακό. Έκλαιγα. Ο σκύλος που δεν μπορούσε να εμπιστευτεί μια ψυχή άρχισε να βλέπει ότι υπάρχει ελπίδα, ότι μια καλή ζωή είναι δυνατή! Και ήξερε ακριβώς σε ποιον να πει "ευχαριστώ". Τώρα το μόνο που έχει να κάνει η Νία είναι να θεραπεύσει τις πληγές της."

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share