Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γλυκός μπελάς για καθηγήτρια: Την διέκοψε η κόρη της για έναν… μονόκερο

Αδιανόητο περιστατικό

2 Ιουλίου 2020 12:30
Γλυκός μπελάς για καθηγήτρια: Την διέκοψε η κόρη της για έναν… μονόκερο

Ο κορωνοϊός έφερε την τηλεργασία και για πολλούς δημοσιογράφους και σχολιαστές της τηλεόρασης. Τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα κατέφθασαν στην Ελλάδα πολλοί τουρίστες, και μπορείτε να δείτε εδώ τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορωνοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν. Οι δυσκολίες των συνδέσεων αλλά και οι εντός του σπιτιού “παρεμβολές” ήταν πολλές. Μία απ’αυτές ήταν η “εισβολή” της κόρης της βοηθού καθηγήτριας για θέματα δημόσιας υγείας στο London School of Economics Κλερ Γουίναμ.

Ενώ η μητέρα της μιλούσε στο βρετανικό κανάλι για την ανάγκη να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για τεστ του κορωνοϊού η Σκάρλετ μπήκε στο κάδρο και άρχισε να κουνάει έναν μονόκερο που είχε ζωγραφίσει.

Το μικρό κορίτσι δεν σταμάτησε εκεί, μάλιστα, αλλά άρχισε να ρωτάει τη μητέρα του «πώς λέγεται αυτό;». Παρά το γεγονός ότι η μητέρα της την έβγαλε από το πρώτο πλάνο, η Σκάρλετ συνέχισε να βρίσκεται στο κάδρο τοποθετώντας τη ζωγραφιά της πάνω σε μια ραφιέρα.

Η επιμονή της μικρής προκάλεσε τελικά την παρέμβαση του δημοσιογράφου ο οποίος της έπιασε την κουβέντα με συμβουλές για το πού θα φαίνεται καλύτερα η ζωγραφιά.

Μετά τον διάλογο η Σκάρλετ φαίνεται ότι ικανοποιήθηκε και γι’ αυτό αποχώρησε από το πλάνο.

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον ήρθε από το Λονδίνο στο Πήλιο μέσω... Βουλγαρίας παρά το μπλόκο των πτήσεων

Για τον αγαπημένο του προορισμό, το Πήλιο, πέταξε χθες -μέσω Βουλγαρίας- ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, αγνοώντας τις ταξιδιωτικές οδηγίες εν μέσω πανδημίας από την κυβέρνηση.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον πέταξε παρά τις οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών που έλεγαν πως οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, εκτός εάν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Ο 79χρονος έφθασε στην Αθήνα χθες το βράδυ, προκειμένου να πάει στο Πήλιο όπου έχει σπίτι -το οποίο έχει επισκεφθεί πολλές φορές και ο γιος του, ο Βρετανός πρωθυπουργός. Μάλιστα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον υπερηφανεύτηκε για το ταξίδι του με αναρτήσεις στο Instagram, που δείχνουν το αεροπλάνο του να πετά πάνω από την Αθήνα. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ο γιος του πέρασε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας με τον κορωνοϊού και λίγο έλειψε να περάσει τα χειρότερα!

«Παίρνουν πολύ σοβαρά τον κορωνοϊό εδώ στην Ελλάδα»

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον πέταξε μέσω της βουλγαρικής πρωτεύουσας, της Σόφιας, επειδή η ελληνική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Μιλώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Πήλιο, χθες το βράδυ, ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε: «Είμαι στο Πήλιο για δουλειές, προσπαθώντας να κάνω την κατοικία μου covid-free ενόψει της επερχόμενης τουριστικής σεζόν. Πρέπει να πάρω τα απαραίτητα μέτρα στο κατάλυμα, γιατί παίρνουν πολύ σοβαρά τον κορωνοϊό εδώ. Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά χάρηκαν πολύ που με είδαν να έρχομαι. Όλοι ήθελαν να μάθουν από πού ήρθα και τι έκανα. Στη συνέχεια, μέτρησαν τη θερμοκρασία μου. Πρέπει να εισαγάγουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Απ' ό,τι έχω δει, η άφιξη των Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για τους Έλληνες, γιατί είναι πολύ προσεκτικοί εδώ».

Η εξοχική κατοικία του Στάνλεϊ Τζόνσον στο Πήλιο

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταπατά τις οδηγίες των ειδικών

Πάντως, το ταξίδι αυτό του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον δείχνει ότι είναι εφικτό να ταξιδέψει κανείς μέσω τρίτης χώρας για να παραβλέψει τους κανόνες που έχουν σχεδιαστεί για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργεί ενάντια των κυβερνητικών συμβουλών σχετικά με την πανδημία.

Πριν από την έναρξη του lockdown, ισχυρίστηκε πως θα συνεχίσει να πηγαίνει σε παμπ, παρά το γεγονός πως οι ηλικιωμένοι έπρεπε να παραμείνουν στα σπίτια τους. Όπως είχε δηλώσει: «Φυσικά θα πάω σε παμπ, αν το θελήσω. Οι ιδιοκτήτες των παμπ χρειάζονται λίγο κόσμο, δεν θέλουν να μην πηγαίνει κανένας».

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας συμβουλεύει τους Βρετανούς υπηκόους να μην ταξιδέψουν στο εξωτερικό εκτός κι αν είναι απολύτως απαραίτητο. Όπως αναφέρει, υπάρχουν περιορισμένες ταξιδιωτικές επιλογές μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας και δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις.

Την Τρίτη, η Ελλάδα ανακοίνωσε πως θα παρατείνει την απαγόρευση πτήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τις 15 Ιουλίου. Τα μέτρα θα είναι υπό συνεχή επανεξέταση, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον είναι πιθανό να μπει σε καραντίνα για 14 ημέρες μετά την επιστροφή του στην Αγγλία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share