Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η φωτογραφία του άνδρα έχει σοκάρει το διαδίκτυο - Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε...

Δίνει το σωστό παράδειγμα

2 Ιουλίου 2020 10:21
Η φωτογραφία του άνδρα έχει σοκάρει το διαδίκτυο - Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε...

Η φωτογραφία αυτού του άνδρα έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο. Αυτός ο καλός άνθρωπος έδωσε το σωστό παράδειγμα στις νεαρές κόρες του!

Μια γυναίκα και ο σύζυγός της σταμάτησαν στο σούπερ μάρκετ Kmart με τα δύο παιδιά τους να πάρουν μερικά πράγματα. Αλλά πριν μπουν καν μέσα, ο σύζυγος σταμάτησε για να βοηθήσει μια ηλικιωμένη γυναίκα που δυσκολευόταν να κάνει ψώνια. Αλλά η απλή πράξη του μετατράπηκε σε κάτι πολύ περισσότερο, και η σύζυγος μοιράστηκε όλη την ιστορία στο Facebook. Η φωτογραφία του έχει συγκινήσει, όπως και αυτή εδώ ενός ζευγαριού.

Ενώ βρισκόμασταν Τσιλίκοθι του Οχάιο σήμερα το πρωί αποφασίσαμε να σταματήσουμε στο Kmart και να ψωνίσουμε. Μόλις περάσαμε την είσοδο, ο Brian είδε μια ηλικιωμένη κυρία σε μια αναπηρική καρέκλα που είχε κολλήσει στους συναγερμούς ασφαλείας και δεν μπορούσε να φύγει από εκεί. Αμέσως πήγε να την βοηθήσει. Τελικά την βοήθησε σε όλα τα ψώνια της, έσπρωχνε υπομονετικά το αναπηρικό της καροτσάκι στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ και βεβαιώθηκε ότι είχε όλα όσα χρειάζονταν για να πάει στο ταμείο. Στο ταμείο έβγαλε την πιστωτική του κάρτα και πλήρωσε για τα ψώνια της.

Είναι τόσο ευγενικός και καλόκαρδος! Αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ αυτόν τον άντρα! Είναι ένα τέλειο παράδειγμα για τα παιδιά μας και προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στους ανθρώπους γύρω του. Είναι γνήσιος και ειλικρινής στις πράξεις του και είμαι περήφανη που τον αποκαλώ δικό μου άνθρωπο.»

Ένα εκπληκτικό παράδειγμα προς μίμηση για τις δύο μικρές του κόρες. Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε καλό στον συνάνθρωπό μας!

Αγόρασε μια φωτογραφία για 2 ευρώ και έγινε... ζάμπλουτος!

Ο Ράντι Γκιγιάρο από την Καλιφόρνια αρέσκεται να συλλέγει αντίκες και παλιά αντικείμενα αξίας. Το 2010 αγόρασε κάποιες φωτογραφίες του 1800 από ένα μαγαζί με αντίκες.

Επιστρέφοντας στο σπίτι και ρίχνοντας μια πιο ενδελεχή ματιά διαπίστωσε κάτι εντυπωσιακό. Η φωτογραφία είχε απαθανατίσει μια ομάδα ανθρώπων να παίζουν κροκέ. Μελέτησε την φωτογραφία καλύτερα και δεν πίστευε στα μάτια του. Στη φωτογραφία ήταν ο Μπίλυ Δε Κιντ. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη "ιδιαίτερη" φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τη φωτογραφία μιας νύφης που έχει προκαλέσει "σάλο" σε όλο το διαδίκτυο.

Πριν από 131 χρόνια καταδικάστηκε σε θάνατο δια απαγχονισμού και ήταν ένας από τους πιο διάσημους παράνομους.

Καθώς δεν ήταν βέβαιος για την γνησιότητα της φωτογραφίας και απευθύνθηκε σε εμπειρογνώμονα. Τέσσερα χρόνια μετά βγήκε το πόρισμα το οποίο βεβαιώνει την αυθεντικότητα των φωτογραφιών. Όλες οι φωτογραφίες ήταν πολύ σπάνιες αλλά μια από αυτές είχε μια ιδιαιτερότητα. Απεικόνιζε τον Μπίλυ να παίζει κροκέ με τον Πάτ Γκάρετ.

Ποιος είναι αυτός; Είναι ο σερίφης που λέγεται ότι σκότωσε τον αδίστακτο πιστολέρο. Η τιμή της φωτογραφίας ανέρχεται στα 4.250.000 δολάρια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share