Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

52χρονη έγκυος κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της - Όταν όμως οι γιατροί είδαν τον τελευταίο υπέρηχο «πάγωσαν» (Video)

Σοκαρισμένοι δεν πίστευαν στα μάτια τους

2 Ιουλίου 2020 08:59
52χρονη έγκυος κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της - Όταν όμως οι γιατροί είδαν τον τελευταίο υπέρηχο «πάγωσαν» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 52χρονη της προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα και κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της. Με την βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Κρίσταλ έμεινε έγκυος όχι σε ένα, αλλά σε δύο μωρά! Επίσης, συγκλονιστική είναι η ιστορία μιας 50χρονης γιαγιάς, η οποία έμεινε ξανά έγκυος μετά από 20 χρόνια

Ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει το όνειρο της κόρης της. Οι θυσίες που έκανε η Κρίσταλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν απίστευτες. Έκανε καθημερινά ενέσεις ορμονών και εβδομαδιαίους υπερήχους. Στα μισά της εγκυμοσύνης, η Κρίσταλ άρχισε να παρατηρεί αιμορραγίες.

Φοβήθηκε ότι θα απέβαλε, αλλά οι γιατροί την διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν εντάξει. Μετά από 37 εβδομάδες, ήρθε η ώρα να γεννηθούν τα μωρά, αλλά με κάποια μικρά απρόοπτα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Πήγε την έγκυο ανιψιά της για υπερηχογράφημα - Όταν παρατήρησε την οθόνη...της "κόπηκε το αίμα"

Αυτή η θεία συνόδευσε την έγκυο ανιψιά της στο υπερηχογράφημα που θα έκανε. Δεν περίμενε όμως το πώς θα εξελισσόταν η συνάντηση με τον γιατρό.

Οι υπέρηχοι είναι συνηθισμένοι σήμερα. Όταν καταλαβαίνει μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, κάνει τακτικά εξετάσεις με υπερήχους για να βεβαιωθεί ότι το μωρό είναι εντάξει, αν και πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν και να ανακαλυφθούν. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Η θεία Τζίπι του Τζίμι Κιμέλ ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες που το υπενθύμισαν αυτό στον κόσμο!

Σ’ένα επεισόδιο του “Jimmy Kimmel Live!” από το 2014, ο Jimmy αποφάσισε να ζητήσει από την έγκυο ξαδέρφη του, η οποία επίσης εργαζόταν στην εκπομπή, να τον βοηθήσει να κάνουν πλάκα στην θεία Τζίπι , την μητέρα της Micki.

Αφού η Micki ήταν έγκυος και επρόκειτο να γεννήσει πολύ σύντομα, ήταν η τέλεια ευκαιρία για να δει για πρώτη φορά στην ζωή της η θεία Τζίπι υπερηχογράφημα. Αλλά αν έχεις έναν ανιψιό σαν τον Τζίμι Κιμέλ, όλο και κάποια φάρσα σε περιμένει μια στο τόσο.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο ξεκαρδιστικό βίντεο που τράβηξε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο εξέτασης. Ο Τζίμι και οι συνεργάτες του έβαλαν να παίζει μια ταινία στη οθόνη του υπερηχογραφήματος και το μωρό φαίνεται να κάνει ένα σωρό τρελά και απίθανα πράγματα. Αν και η Μίκι και ο ψεύτικος γιατρός είναι στο κόλπο, η θεία Τζίπι είναι απίστευτα σοκαρισμένη με αυτό που βλέπει.

Ακόμα και όταν ο Τζίμι βάζει το πρόσωπο του στο μωρό, εκείνη συνεχίζει να πιστεύει ότι είναι αληθινό! Το βίντεο είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό. Φαντάζεστε να το βλέπατε στην οθόνη του υπερήχου της κόρης σας;

Δείτε το:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share