Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

18 ολόκληρα χρόνια ο πατέρας κρατούσε κρυφή την αλήθεια από την κόρη του - Όταν τελείωσε το σχολείο της αποκάλυψε...

Μια σοκαριστική ιστορία πατέρα και κόρης

2 Ιουλίου 2020 08:43
18 ολόκληρα χρόνια ο πατέρας κρατούσε κρυφή την αλήθεια από την κόρη του - Όταν τελείωσε το σχολείο της αποκάλυψε...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας πατέρας κρατούσε κρυφή την αλήθεια από την κόρη του για 18 ολόκληρα χρόνια, όταν όμως τελείωσε το σχολείο της αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Επίσης, δέιτε έναν πατέρα να βάζει το κρύο χέρι του βρέφους κάτω από την κουβέρτα, όμως... μην πάρετε τα μάτια σας από το άλλο χέρι του μωρού!

Για 18 χρόνια, της είχε κρύψει ότι ήταν ο θετός πατέρας της και όχι ο βιολογικός. Μια πραγματικά αληθινή ιστορία που συγκλονίζει με όσα ένιωσε και μοιράστηκε τα συναισθήματα της για τον θετό της πατέρα στα κοινωνικά δίκτυα:

«Αυτός είναι ο άντρας που με μεγάλωσε. Ο άντρας που έδωσε τα πάντα για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Ο άντρας που ήρθε και επέλεξε να με αγαπά σαν παιδί του, ακόμα και όταν δεν ήταν υποχρεωμένος.»

Η νεαρή γυναίκα είπε ότι μπορεί ο θετός της πατέρας να μην ήταν παρών στην γέννα, στα πρώτα της βήματα ή στην πρώτη της λέξη, αλλά ήταν εκεί όταν έπρεπε. Και αυτό είναι σημαντικότερο.

«Για 18 χρόνια, με στήριζες σε κάθε κομμάτι της ζωής μου και με έσπρωχνε να γίνω το καλύτερο που μπορώ. Και για 18 χρόνια δούλευες τόσο σκληρά για να εκπληρώσεις την υπόσχεση που έδωσες σε ένα κοριτσάκι που γνώριζες μόλις μερικούς μήνες. Όταν μου μάθαινες να κάνω ποδήλατο, μου είπες ότι θα έκανες τα πάντα για να πάω στο κολέγιο και να έχω μια πετυχημένη ζωή. Μαζί πετύχαμε αυτό το όνειρο, κάτι που φαινόταν τόσο άπιαστο.»

Έζησε με την μητέρα της και τον θετό της πατέρα σημαντικές στιγμές και αποφοίτησε από το λύκειο με το βλέμμα στο κολέγιο, όπως το σχεδίαζε ο θετός της πατέρας.

Αναγνώρισε το γεγονός ότι η σχέση τους ήταν τεταμένη και ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πώς είναι να είσαι θετός πατέρας και να ανέχεσαι ένα κοριτσάκι που είναι δύσκολο μερικές φορές. Αλλά την αγαπούσε, την στήριζε και της έδινε ώθηση, κάτι που σήμαινε τα πάντα για εκείνη.

18 χρόνια ένας πατέρας έκρυψε από την κόρη του ότι δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας

«Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για μας. Δεν ξέρω πώς είναι να είσαι θετός γονιός. Ξέρω ότι δεν σε διευκόλυνα, αλλά συνέχιζες να είσαι εκεί για μένα όταν έδειχνα να μην το εκτιμώ.»

Για να τον ευχαριστήσει, του έδωσε κι εκείνη μια υπόσχεση με την σειρά της. Να ακολουθήσει το παράδειγμα που έθεσε εκείνος σαν άνθρωπος.

«Σου υπόσχομαι ότι θα βγω εκεί έξω και θα γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ. Θα πάρω ό,τι μου έμαθες τα τελευταία 18 χρόνια και θα γίνω κάτι σπουδαίο. Δεν θα μπορέσω ποτέ να στο ξεπληρώσω, δεν υπάρχουν αρκετά ευχαριστώ, δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις να εκφράσω το πόσο ευγνώμων σου είμαι.»

Η κοπέλα είπε σε όσους έχουν ένα νέο πρόσωπο στην οικογένεια του να του δώσουν μια ευκαιρία. Ευχαρίστησε όλους τους θετούς γονείς για την ανιδιοτέλεια τους και τις προσπάθειες τους να μπουν σε μια οικογένεια που μπορεί να είναι διαλυμένη.

«Το να έχω θετό γονιό δεν μου φαινόταν ιδανικό, αλλά πρέπει να πω ευχαριστώ σε όλους τους θετούς γονείς που φροντίζουν εμάς, τα παιδιά. Σας ευχαριστούμε που μας αγαπάτε σαν δικά σας, ενώ δεν είστε υποχρεωμένοι. Υπόσχομαι ότι το εκτιμάμε περισσότερο από όσο νομίζετε.»

Η νεαρή γυναίκα είπε ότι η αγάπη ενός θετού γονιού είναι σημαντικότερη από το να έχει το ίδιο επώνυμο με το παιδί. Είναι σημαντικότερη από τους δεσμούς αίματος.

Είπε ότι δεν θα κρατήσει ποτέ κακία στον βιολογικό της πατέρα που δεν ήταν δίπλα της, γιατί έτσι άνοιξε την πόρτα για τον άντρα που ήθελε να είναι πατέρας της. Κάποιον που ήρθε, παρά το άσχημο διαζύγιο και ήταν μια ευλογία για την οικογένεια. Έγινε κάποιος που ήθελε να την αγαπά, να την μεγαλώσει και να την καθοδηγήσει. Έγινε ο άντρας που αποκαλεί πατέρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share