Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Σχηματίζεται το γράμμα Μ στην παλάμη σας; Δείτε τι σημαίνει (Video)

Σοκ

1 Ιουλίου 2020 21:01
Σχηματίζεται το γράμμα Μ στην παλάμη σας; Δείτε τι σημαίνει (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Σχηματίζεται το γράμμα Μ στην παλάμη του χεριού σας; Αν έχετε το γράμμα Μ σημαίνει ότι είστε ιδιαίτερα καλοί στην δουλειά σας, έχετε καλή μνήμη και εξαιρετική διαίσθηση. Επίσης, λίγοι άνθρωποι έχουν το σημάδι Χ στις παλάμες τους, και αν είστε ένας από αυτούς, σημαίνει ότι έχετε ένα μεγάλο προτέρημα. Ελέγξτε αμέσως το χέρι σας!

Σύμφωνα με το βίντεο μάλιστα, οι άνθρωποι με το Μ στο χέρι, έχουν την δυνατότητα να αναγνωρίζουν εκ των προτέρων τις προθέσεις των ανθρώπων – καλές ή κακές – ενώ δεν τους αρέσει να δέχονται διαταγές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αν έχεις στην παλάμη σου αυτή την ευθεία γραμμή δώσε βάση - Ανήκεις στο 10% του πληθυσμού που…

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καμπυλωτές «γραμμές της καρδιάς» (η πάνω έντονη γραμμή στην παλάμη), οι οποίες σχηματίζουν μισοφέγγαρο αν ενώσεις τις παλάμες σου.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που εμφανίζει μια ευθεία γραμμή, στην οποία ταυτίζονται «η γραμμή της καρδιάς» και «η γραμμή του κεφαλιού», όπως τις λέμε στην ψευδοεπιστήμη της χειρομαντείας. Μπορείς να δεις εδώ λοιπόν τι σημαίνουν οι γραμμές στην παλάμη σου για την προσωπικότητά σου.

Τι σημαίνει η γραμμή;

Ονομάζεται μονήρης παλαμιαία πτυχή ή πιθήκειο γραμμή (Single transverse palmar crease / simian crease / simian line). Ο όρος «simian line», με τον οποίο απαντάται συνήθως στα αγγλικά, προέρχεται από τη λατινική λέξη «simia» που σημαίνει μαϊμού, διότι σε κάποιες μαϊμούδες εντοπίζεται η μονήρης γραμμή στην παλάμη. Η γραμμή αυτή εντοπίζεται έστω στο ένα χέρι μόλις στο 10% του πληθυσμού, ενώ και στα 2 χέρια μόλις στο 5%, σύμφωνα με τη Wikipedia.

Τις περισσότερες φορές, όμως, την απαντάμε σε μια ιδιαίτερη πληθυσμιακή ομάδα: τα άτομα με σύνδρομο Down. Υπολογίζεται ότι περίπου το 50% των ατόμων με σύνδρομο Down έχουν τη μονήρη παλαμιαία πτυχή.

Στα υγιή άτομα η ύπαρξη της συγκεκριμένης γραμμής δεν συνδέεται με καμία άλλη πάθηση ή ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Σε κάποιους πολιτισμούς, όμως, θεωρείται τυχερό σημάδι που συνδέεται με πνευματική συγκέντρωση, δύναμη της φαντασίας και διαύγεια.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share