Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οδηγός είδε ένα 5χρονο κορίτσι καλυμμένο στα αίματα να του κάνει σήμα να σταματήσει - Όταν πλησίασε όμως...

Σοκαριστικό

30 Ιουνίου 2020 21:41
Οδηγός είδε ένα 5χρονο κορίτσι καλυμμένο στα αίματα να του κάνει σήμα να σταματήσει - Όταν πλησίασε όμως...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας οδηγός είδε ένα 5χρονο κορίτσι καλυμμένο στα αίματα να του κάνει σήμα να σταματήσει. Όταν πλησίασε όμως… Μια ιστορία που πραγματικά συγκλονίζει και προκαλεί ανατριχίλα είναι επίσης με ένα 4χρονο κοριτσάκι που ήταν ετοιμοθάνατο και οι γονείς ήταν έτοιμοι να την αποχαιρετήσουν. Τότε όμως τους είπε κάτι που τους έκανε να παγώσουν.

Ήταν μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα όταν η Angela Shymanski οδηγούσε προς το σπίτι της με τα παιδιά της, την Lexi και τον Peter.

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά 12 μέτρων από έναν λόφο και να καρφωθεί σε ένα δέντρο. Όταν η μικρή Lexi άνοιξε τα μάτια της, ευτυχώς έχει μόνο μερικές γρατσουνιές.

Άκουσε τον τριών μηνών αδερφό της να κλαίει και η μητέρα της ήταν αναίσθητη πίσω από το τιμόνι. Κάτω από τον λόφο όμως, κανείς δε θα μπορούσε να τους δει… Ο θάνατος μοιάζει βέβαιος, μέχρι που η γενναία 5χρονη κάνει κάτι απίστευτο!

Η Lexi σύρθηκε έξω από τα συντρίμμια, σκαρφάλωσε στον απότομο λόφο μέχρι να ξαναβρεθεί στο δρόμο και άρχισε να κουνάει τα χεράκια της για να σταματήσει ένα διερχόμενο όχημα. Χρειαζόταν άμεσα βοήθεια!

Όταν έφτασαν το ασθενοφόρο και οι πυροσβέστες, χρειάστηκαν σχοινί για να φτάσουν το κατεστραμμένο αμάξι κι όμως αυτό το μικρό κοpίτσι σκαρφάλωσε την πλαγιά… ξυπόλυτη! Η μητέρα και τα δύο παιδιά αμέσως μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Ο μικρός Peter απέκτησε ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, ενώ η Angela τραυμάτισε σοβαρά την πλάτη της, πράγμα που προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία. Ευτυχώς όμως όλοι επέζησαν και το οφείλουν στο γενναίο αυτό κοpιτσάκι!

Κοριτσάκι έκλαιγε όλο το βράδυ έχοντας δυνατούς πονοκεφάλους... Δείτε τι βρήκαν μέσα στο κεφάλι της (Video)

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένα κοριτσάκι δε μπορούσε να αποκοιμηθεί όλο το βράδυ από τους πονοκεφάλους, επειδή είχε σοβαρή ρινική λοίμωξη. Ενώ, ένα 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε ένα τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση. Αυτό που του συνέβη δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι αστυνομικοί

Το κοριτσάκι πάσχει από χρόνια ιγμορίτιδα και για να τη βοηθήσουν οι γονείς της να αποσυμφορήσει το μπούκωμα, που προκαλεί έντονο πονοκέφαλο, χρησιμοποιούν ένα ειδικό μπουκάλι, που είναι σχεδιασμένο να καθαρίζει με νερό τις βλεννώδεις εκκρίσεις.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί με την πρακτική που ακολουθούν για να καθαρίσουν τα ιγμόρεια του μικρού κοριτσιού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share