Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βρήκε αυτά τα μικροσκοπικά αυγά στο χωράφι του... Δείτε τί συνέβη μόλις τα κράτησε στα χέρια του (photo)

Σοκαριστικό το τι ήταν τελικά αυτά τα αυγά

30 Ιουνίου 2020 20:33
Βρήκε αυτά τα μικροσκοπικά αυγά στο χωράφι του... Δείτε τί συνέβη μόλις τα κράτησε στα χέρια του (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άνδρας στη Χαβάη, ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη έκπληξη καθώς εργαζόταν στην αυλή του. Μέσα σε ένα κούτσουρο μπαμπού, αντίκρυσε κάτι πολύ περίεργα αυγά. Παράλληλα, μάθετε ένα από τα μεγάλα μυστικά της γιαγιάς για να γεννάνε οι κότες σας ασταμάτητα αυγά...Μόλις το δοκιμάσετε θα το κάνετε συνέχεια.

Μέσα στο ξύλο, υπήρχαν περίπου μια ντουζίνα μικροσκοπικά αυγά σαύρας που το καθένα είχε το μέγεθος ενός μπιζελιού. Οι σαύρες, το κάνουν αυτό για να προστατεύσουν τα μωρά τους. Μερικά από τα αυγά δεν είχαν εκκολαφθεί ακόμα, οπότε ο κηπουρός τα πήρε στα χέρια του.

Ξαφνικά, ένα από τα αυγά εκκολάφθηκε πάνω στο χέρι του κηπουρού. Ένα μικρό σαυράκι γεννήθηκε!

Έβαλε στοίχημα και έφαγε 50 αυγά - Λίγα λεπτά μετά...

Όλοι ξέρουμε πως τα αυγά είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα που μπορεί να καταναλώσει κάποιος καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και βιταμίνες. Βέβαια η κατανάλωση τους και η ένταξη τους στην διατροφή μας πρέπει να γίνεται με μέτρο, δείτε εδώ πόσα αυγά μπορείτε να τρώτε την εβδομάδα.

Αυτό ακριβώς το μέτρο ξεπέρασε ένας άντρας από την Ινδία όταν έβαλε στοίχημα να φάει 50 ολόκληρα αυγά. Δυστυχώς ο άντρας έχασε το στοίχημα όχι όμως επειδή δεν τα κατάφερε αλλά επειδή το στοίχημα κατέληξε σε τραγωδία καθώς ο άντρας βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της αστυνομίας, οι δύο άνδρες επισκέπτονταν την αγορά της Μπιμπιγκάνζ, στην περιοχή Τζαουνπούρ, του Ούταρ Πραντές, όταν ξαφνικά άρχισαν να μαλώνουν.

Για να λύσουν τις διαφορές τους αποφάσισαν να βάλουν στοίχημα 2000 ρουπίες, (25 ευρώ), για το ποιος θα έτρωγε πρώτος πενήντα αυγά. Μόλις ο Σουμπντάς Γιαντά, άρχισε να τρώει, το 42ο αυγό, κατέρρευσε και έπεσε αναίσθητος.

Ο 42χρονος Γιαντά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα πέθανε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο θάνατος του Σουμπντάς Γιαντά προήλθε από υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Τον Αύγουστο, στην Καλιφόρνια, κατά την διάρκεια διαγωνισμού με μεξικάνικα τάκος, η Ντέινα Χάτσκινγκς πέθανε καθώς πνίγηκε ενώ κατάπινε και στην συνέχεια χτύπησε το κεφάλι της στο τραπέζι την ώρα που έπεφτε στο έδαφος.

Τον Φεβρουάριο, η Μπέθαν Γκάσκιν, 24 ετών, πνίγηκε στην προσπάθεια της να δει πόσα κομμάτια κέικ, μάρκας Τζάφα (Jaffa Cakes) , μπορούσε να χωρέσει στο στόμα της.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share