Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Μία μητέρα ντράπηκε βλέποντας το βίντεο που τραβούσε κρυφά ο γιος της με την κάμερα - Στη συνέχεια όμως ανακάλυψε κάτι... (Video)

Σοκ

30 Ιουνίου 2020 20:19
Μία μητέρα ντράπηκε βλέποντας το βίντεο που τραβούσε κρυφά ο γιος της με την κάμερα - Στη συνέχεια όμως ανακάλυψε κάτι... (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μία μητέρα ντράπηκε βλέποντας το βίντεο που τραβούσε κρυφά ο γιος της με την κάμερα. Στη συνέχεια όμως ανακάλυψε κάτι αναπάντεχο. Επίσης, ένα 7χρονο κοριτσάκι έψελνε στην εκκλησία, δευτερόλεπτα μετά κάμερα κατέγραψε από πίσω της κάτι το ανατριχιαστικό!

Ένα χρόνο βιντεοσκοπούσε κρυφά τη μητέρα του με στόχο να της βρει έναν σύντροφο! Η Eva είχε βγει κάποια ραντεβού τα τελευταία χρόνια, ο κατάλληλος όμως δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ο γιος της Alex όμως πιστεύει ότι η μητέρα του αξίζει απεριόριστη αγάπη και είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να τη βρει! Όταν τελειώνει το βιντεάκι του, μπορούμε να δούμε και την αντίδρασή της μιας και είναι η πρώτη φορά που έβλεπε τι σκάρωνε ο γιος της επί ένα χρόνο!

Πήραν σπίτι τους δοκιμαστικά ένα προβληματικό κορίτσι - 6 μήνες μετά έστησαν μια κάμερα και της ανακοίνωσαν ότι...

Το Athensmagazine.gr, μετά την ανατριχιαστική ιστορία με τις σκιές που κατέγραψε η κάμερα, θα σας παρουσιάσει μια συγκινητική ιστορία που έχει να κάνει με μια όμορφη κοπέλα, η οποία έχει περάσει δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα, η ζωή κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για την 19χρονη Μέρεντιθ. Η μητέρα της πέθανε όταν ήταν έξι, και ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον πατέρα της. Την μεγάλωσαν ο παππούς και οι γιαγιά της μέχρι κάποια ηλικία. Έπειτα, κατέληξε στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών αναγκασμένη να μεταφέρει κάθε τόσο την βαλίτσα της από σπίτι σε σπίτι.

αληθινές ιστορίες με οικογένειες

Στο γυμνάσιο η Μέρεντιθ γνωρίστηκε με μια νεαρή δασκάλα, την Άννα. Η Άννα έγινε φίλη και μέντορας της Μέρεντιθ. Το καλύτερο; Της ζήτησε να πάει και να μείνει με την οικογένεια της για 6 μήνες. Είχε την ελπίδα, ότι θα βοηθήσει της ταραγμένη έφηβη να πατήσει γερά για λίγο στα πόδια της.

Ότι θα αποκτήσει λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εκείνη την εποχή η Άννα ήταν 28 ετών. Ζούσε με το σύζυγο της, τον Ζακ, και τα δυο τους παιδιά. Υπήρχαν μέρες που ένιωθε πολύ μικρή για να έχει ήδη ένα αγοράκι 2 ετών και ένα μωρό στην αγκαλιά της. Αυτό όμως δε την σταμάτησε καθόλου από το να αποκτήσει, έστω και για έξι μήνες, ένα ακόμη παιδί. Αρκετά μεγαλύτερο από αυτά που ήδη είχε.

Όταν πέρασαν οι έξι μήνες, η Άννα και ο Ζακ έστησαν μια κάμερα, και κάλεσαν την Μέρεντιθ για να της ανακοινώσουν κάτι σημαντικό. Η Μέρεντιθ είχε γνωρίσει ήδη την απόρριψη τόσες φορές στη ζωή της που δεν είχε καμιά αμφιβολία: Οι, έστω και για τόσο λίγο, θετοί της γονείς θα της ζητούσαν να φύγει από το σπίτι τους.

κρυφή κάμερα

Ο Ζακ κάθισε απέναντι της και άρχισε: "Απλά θέλω να ξέρεις ότι είσαι πιθανώς ένας από τους πιο χαρισματικούς, πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Είσαι λαμπρή, είσαι αθλητική, παίζεις μουσικά όργανα, μιλάς ξένες γλώσσες και φροντίζεις σωστά τα παιδιά μας. Απλά θέλω να ξέρεις ότι είσαι πάρα πολύ πολύτιμη για εμάς. Και ανεξάρτητα από το τι σου λένε οι εχθροί σου, αξίζεις τα πάντα". "Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πάρα πολύ και για αυτό θέλουμε η παραμονή σου στο σπίτι μας να είναι μόνιμη και να σε υιοθετήσουμε στην οικογένεια μας".

Η Μέρεντιθ συγκλονισμένη ξέσπασε σε κλάματα. Ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε το ζευγάρι ήταν αν θα μπορούσε να τους αποκαλεί "Μαμά" και "Μπαμπά"!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share