Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το 1998 της είπαν να το ρίξει πριν γεννηθεί - Σήμερα είναι 22 χρονών και μοιάζει ακόμη με μωρό (Video)

Σοκαριστική ιστορία

30 Ιουνίου 2020 17:21
Το 1998 της είπαν να το ρίξει πριν γεννηθεί - Σήμερα είναι 22 χρονών και μοιάζει ακόμη με μωρό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το 1998 ένα ζευγάρι ήταν ενθουσιασμένο για τον ερχομό της κόρης τους. Οι γιατροί είχαν πει τότε στη μητέρα να ρίξει το μωρό πριν γεννηθεί, ωστόσο δεν τους άκουσε. Επίσης, αυτό το μωρό που θα δείτε εδώ έχει κάτι το ξεχωριστό. Μόλις η νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του, έπαθε πλάκα.

Το μικρό κορίτσι γεννήθηκε και φαινόταν πολύ διαφορετικό από τα άλλα «φυσιολογικά» μωρά. Είχε έντονα, στρόγγυλα, παιδικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, αλωπεκία και μύτη που έμοιαζε με ράμφος.

Λίγο αργότερα, η οικογένεια έμαθε την διάγνωση. Η Μισέλ, όπως την ονόμασαν είχε γεννηθεί με μία τόσο σπάνια πάθηση , που υπήρχαν μόνο 250 γνωστές περιπτώσεις στον κόσμο.

Το σύνδρομο Hallermann-Streiff έχει πιθανότητα 1 στα 5 εκατομμύρια. Προκαλεί μία μεγάλη λίστα ιατρικών προβλημάτων όπως προβλήματα στην όραση, την ακοή και καρδιομυοπάθεια.

Για να φάει η Μισέλ χρησιμοποιεί ένα σωληνάκι, φοράει ειδικό ακουστικό, κρατάει μπαστούνι και έχει ηλεκτρονικό καροτσάκι. Εκτός απ’αυτά, πάσχει και από μία μορφή νανισμού. Παρόλο που η μεγαλύτερη αδερφή της, Sarah, είναι μόνο 2 χρόνια μεγαλύτερη από εκείνη, η ΜΙσέλ έχει το μισό ύψος από εκείνη.

Παρά τα όσα έχει περάσει, η ΜΙσέλ είναι πλέον 22 ετών, αν και λόγω της εμφάνισής της την περνάνε για μικρό παιδί.

Η νοσοκόμα καθάρισε το αίμα από το πρόσωπο του μωρού - Αυτό που αντίκρισε στο μέτωπο του...σοκάρει

Αυτό το μωρό έχει κάτι το ξεχωριστό, το οποίο σόκαρε όταν το αντίκρισαν. Μόλις η νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του, έπαθε πλάκα. Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο.

Η 28χρονη Κέιντα Εντζίν από την Τουρκική πρωτεύουσα, Ankara, είχε μόλις γεννήσει το πρώτο της παιδί, Σίναρ. Καθώς η νοσοκόμα σκούπιζε απαλά το νεογέννητο, παρατήρησε κάτι παράξενο στο μέτωπό του. Δεν εννοούμε βέβαια μια σπάνια πάθηση, σαν αυτή που γεννήθηκε αυτό εδώ το μωρό, αλλά κάτι που θα σας κάνει να "λιώσετε".

Πάνω από το δεξί του φρύδι, το μωρό αυτό είχε ένα σημάδι στο σχήμα καρδιάς! Την πρώτη φορά που ο πατέρας του Σίναρ, Μουράτ, κράτησε τον γιο του στα χέρια του δεν το πίστευε: ‘Έμεινα έκπληκτος. Όταν πρόσεξα καλύτερα το σημάδι του είδα πως έμοιαζε εκπληκτικά με καρδιά. Μου ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυά μου.’

Ο Σίναρ έγινε γρήγορα το αστέρι του μαιευτηρίου και όλοι οι γιατροί και οι νοσοκόμοι ερχόντουσαν για να φωτογραφηθούν με το μωρό.

Ο Σίναρ είναι τώρα 14 μηνών και μεγαλώνει συνεχώς. Οι γονείς του λένε πως όπου πάει, ο κόσμος τον παρατηρεί και ενθουσιάζεται: ‘Όταν κάνουμε βόλτα, όλοι μας χαμογελούν και τον αγαπάνε. Είναι ένα πραγματικό δώρο από τον Θεό. Κανείς δεν βλέπει το σημάδι του με άσχημο τρόπο.’ Ξεκάθαρα ένα παιδί της αγάπης!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share