Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο πιο... ξεχασιάρης γαμπρός όλων των εποχών - Έφτασε στο γάμο με...

Απίστευτο!

30 Ιουνίου 2020 09:47
Αυτός είναι ο πιο... ξεχασιάρης γαμπρός όλων των εποχών - Έφτασε στο γάμο με...

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχουν παντρευτεί έστω και μια φορά στη ζωή τους έχουν να σου εξιστορήσουν μια τραγική ιστορία από το γάμο τους, για παράδειγμα, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που ένας γαμπρός έβγαλε κίτρινη κάρτα.

Ίσως φταίει το άγχος της στιγμής μιας και είναι η μέρα που όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια και να μην παραβλεφθεί τίποτα. 'Όμως ο γαμπρός αυτής της ιστορίας αν υπήρχε διαγωνισμός τότε σίγουρα θα κέρδιζε το βραβείο του πιο ξεχασιάρη γαμπρού μιας και ξέχασε να βάλει... βενζίνη και πήγε στην τελετή του γάμου του σπρώχνοντας το.

Όπως είπε ένας φίλος του γαμπρού, έσπρωχναν το αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουν στον χώρο που θα γινόταν η τελετή μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της νύφης.

«Όλοι ήταν τόσο απασχολημένοι με την προετοιμασία του γάμου που ξέχασαν να βάλουν βενζίνη», υποστήριξε.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Ιουνίου και όπως φαίνεται ο γαμπρός το ήθελε πολύ να παντρευτεί, αφού κάποιος άλλος στην θέση του ίσως το θεωρούσε κακό οιωνό.

Ο γαμπρός χαστούκισε τη νύφη στη δεξίωση του γάμου τους - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Το σίγουρο είναι ότι δεν περιμένει μια ευτυχισμένη ζωή τη νεαρή νύφη που «πρωταγωνιστεί» σε ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται ένα νιόπαντρο ζευγάρι στο Ουζμπεκιστάν, την ώρα που κόβει την καθιερωμένη γαμήλια τούρτα και ετοιμάζονται να ταΐσουν ο ένας τον άλλον.

Πρώτος προσφέρει στην νέα του σύζυγο ένα κομμάτι τούρτας ο άνδρας. Η γυναίκα παίρνει την τούρτα και την τρώει με κατεβασμένο το βλέμμα. Στη συνέχεια, όταν έρχεται η σειρά της να ταΐσει τον νέο της σύζυγο, αποφασίζει να τον «πειράξει» τραβώντας του την μπουκιά από το στόμα.

Το αθώο αστείο αποτελεί την αφορμή για μια έκρηξη οργής του άνδρα, ο οποίος χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα του, μπροστά στα αμήχανα μάτια των καλεσμένων. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό "γαμήλιας βίας", δείτε εδώ ακόμη έναν γαμπρό που χαστούκισε τη νύφη.

Μόνο ένας από αυτούς, που στέκεται δίπλα στον γαμπρό (ίσως ο κουμπάρος) δείχνει την απαιτούμενη ψυχραιμία ώστε να τον συγκρατήσει από το να συνεχίσει να χτυπά την γυναίκα του.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share