Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εδώ και 6 μήνες κάθεται έξω από το δωμάτιο της γυναίκας του... Ο λόγος θα σας συγκλονίσει

Ραγίζει καρδιές

29 Ιουνίου 2020 17:55
Εδώ και 6 μήνες κάθεται έξω από το δωμάτιο της γυναίκας του... Ο λόγος θα σας συγκλονίσει

Όλα είναι τέλεια όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα. Τι γίνεται όμως όταν τα πράγματα χειροτερέψουν; Αυτές είναι οι στιγμές που δοκιμάζεται πραγματικά ένας γάμος.

Σε μία κοινωνία όπου ο αριθμός των διαζυγίων αυξάνεται και μειώνεται η αξία του γάμου, σπάνια οι άνθρωποι τιμούν τους όρκους που δίνουν στην ιερή αυτή τελετή.

Ο Τζον Νιούμαν όμως είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Η μητέρα της 17χρονης Μάκινα Νιουμαν διαγνώστηκε με καρκίνο στον θυρεοειδή τον περασμένο Οκτώβριο και έπρεπε να μείνει σε απομόνωση κατά την διάρκεια της ραδιοθεραπείας. Η ιστορία ραγίζει καρδιές, όπως και αυτή με το 5χρονο αγοράκι που πάλευε με τον καρκίνο, αλλά δεν άφησε ποτέ μόνη την άρρωστη μητέρα του.

Αυτό όμως δεν σταμάτησε τον πιστό άντρα της από το να μείνει δίπλα στο πλευρό της. Η έφηβη ανέβασε αυτή την εικόνα με τον πατέρα της στο Twitter:

Η συγκινητική φωτογραφία του πατέρα που δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του στην άρρωστη γυναίκα του έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο και συγκλόνισε ανθρώπους από όλο τον κόσμο που θέλησαν να την στηρίξουν.

«Η ποσότητα αγάπης που δέχτηκα με ξάφνιασε. Δεν το περίμενα με τίποτα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.»

“Ο Τζον πηγαίνει μαζί της σε κάθε ραντεβού, κάθε εξέταση, κάθε επέμβαση, κάθε θεραπεία. Όπως βλέπετε, δεν φεύγει ούτε λίγο από το πλευρό της.» Εκείνος όμως θεωρεί πως κάνει αυτό που πρέπει: αγαπάει την γυναίκα του.

6χρονο κοριτσάκι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο - Μετά από μέρες η μητέρα της βρήκε κάτι ανατριχιαστικό στο συρτάρι

Αυτό το 6χρονο κοριτσάκι έχασε την μάχη με τον καρκίνο και βύθισε σε θλίψη όλη την οικογένειά της. Ποτέ δεν φανταζόταν όμως η μητέρα της αυτό που θα έβρισκε κρυμμένο μετά από τρεις μέρες.

H Έλενα Ντεσερίτς ήταν όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της. Της άρεσε να ζωγραφίζει (το ροζ ήταν το αγαπημένο της χρώμα) και ήθελε να γίνει δασκάλα όταν μεγαλώσει. Αλλά δυστυχώς, όλα άλλαξαν ξαφνικά: ο καρκίνος που εντόπισαν οι γιατροί στον εγκέφαλο της ήταν ανίατος και της έδωσαν μόνο τρεις μήνες ζωής, όπως και σε αυτό εδώ το 10χρονο, που τους διέψευσε όλους.

Για να βεβαιωθούν ότι θα απολάμβανε τον περιορισμένο χρόνο που της έμενε, οι γονείς της δεν της είπαν ποτέ για την διάγνωση.

Μετά από λίγο καιρό, η Έλενα ήταν τόσο άρρωστη που δεν μπορούσε να καταπιεί και να μιλήσει. Άρχισε να γράφει σημειώματα για να επικοινωνεί με τους γονείς της. Αλλά αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι η Έλενα έκρυβε μερικά από αυτά τα σημειώματα στο σπίτι – προφανώς ήξερε περισσότερα από όσα νόμιζαν.

Έκρυψε τα σημειώματα ανάμεσα σε πιάτα, σε συρτάρια, σε βιβλία… Σε όλα αυτά έλεγε πόσο αγαπούσε την οικογένειά της. Σε κάποιο από αυτά μάλιστα ζήτησε την συγχώρεση του πατέρα της επειδή ήταν άρρωστη. Η Έλενα πέθανε τον Αύγουστο του 2007. Για μήνες, οι γονείς της έβρισκαν σημειώματα σκορπισμένα στο σπίτι, εκεί που δεν το περίμεναν.

Κάθε σημείωμα τους θύμιζε ότι η κόρη τους είχε φύγει, αλλά ταυτόχρονο ήταν μια ευλογία που τους υπενθύμιζε ότι η κόρη τους τους είχε αγάπησε στο σύντομο διάστημα που βρέθηκε σ’αυτό τον κόσμο.

Κάποια σημειώματα λένε μόνο “Σας αγαπώ” και άλλα έχουν πιο λεπτομερείς ζωγραφιές με καρδιές. Κάποια ήταν ακόμη και συμβουλές προς την μικρή της αδερφή για να προετοιμαστεί για το σχολείο. Με όλα τα σημειώματα που μάζεψαν αποφάσισαν να εκδώσουν ένα βιβλίο στο οποίο θα παρουσιάζουν την ιστορία της Έλενα και θα μοιραστούν τα σημειώματα της με τον κόσμο.

Το βιβλίο έχει τίτλο “Notes Left Behind”. Οι γονείς της Έλενα θα δωρίσουν τα κέρδη σε ομάδες υποστήριξης καρκινοπαθών. Αυτό είναι το τρέιλερ του βιβλίου:

Ελπίζουμε η Έλενα να αναπαυθεί εν ειρήνη. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι που αγάπησε την οικογένεια της πολύ. Και μέσα από αυτά τα σημειώματα, η μνήμη της θα ζήσει για πάντα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share