Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μητέρα εξουθενώνει την 7χρονη κόρη της στη γυμναστική - Τη βάζει να σηκώνει 40 κιλά (Video)

Έξαλλο το διαδίκτυο

29 Ιουνίου 2020 16:58
Μητέρα εξουθενώνει την 7χρονη κόρη της στη γυμναστική - Τη βάζει να σηκώνει 40 κιλά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έξαλλο είναι το διαδίκτυο με μια μητέρα από τις ΗΠΑ, η οποία κυριολεκτικά εξουθενώνει στη γυμναστική την 7χρονη κόρη της, τη βάζει να σηκώνει βάρη 40 κιλών και στη συνέχεια ανεβάζει τα βίντεο με την κόρη της που κάνει γυμναστική στο instagram. Ενώ, μία μητέρα έχασε την κόρη της σε ηλικία 10 ετών, αφού το παιδί δολοφονήθηκε. Ωστόσο η ιστορία είναι ακόμα πιο τραγική με αυτό που ανακάλυψε.

Το κοριτσάκι εμφανίζεται να «λιώνει» στους κοιλιακούς και τις κάμψεις και στη συνέχεια να σηκώνει με τα χέρια της βάρη 30 και 40 κιλών και να συνεχίζει μέχρι να εξουθενωθεί. H Τζες Μπόουντεν, η μητέρα, λέει πως έτσι το παιδί της θα αγαπήσει τη γυμναστική και θα φτιάξει ένα όμορφο κορμί.

Όσοι βλέπουν τις αναρτήσεις όμως διαφωνούν. Όπως για παράδειγμα ο παίκτης του NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) ο Λε Βεόν Μπέλ ο οποίος έγραψε στις αναρτήσεις ότι κάτι τέτοιο περισσότερο θα τραυματίσει παρά θα κάνει το παιδί να αγαπήσει τη γυμναστική. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα σχόλια αρκετών γιατρών που γράφουν σε πρώτο ενικό στη μάνα και της λένε «θα καταστρέψεις το παιδί σου».

Αγοράκι παραπονιόταν ότι πονάει στα ούλα! Τότε η μητέρα παίρνει τις λαβίδες ξεκινάει να τραβάει και...

Αγοράκι παραπονιόταν ότι πονάει στα ούλα! Όταν, η μητέρα του κοίταξε στο στόμα του, είδε ότι τα ούλα του είχαν φλεγμονή. Είδε επίσης κάτι σφηνωμένο μεταξύ στα δόντια και τα ούλα.

Ο Κάιλ είχε βάλει το νύχι του εκεί μέσα. Η Σάρα μοιράστηκε την ιστορία της, έτσι ώστε οι άλλοι γονείς να γνωρίζουν τι μπορεί να προκαλέσει το δάγκωμα των νυχιών. Συνολικά, έβγαλε 27 κομμάτια νυχιών, από το στόμα του.
Οι γιατροί είπαν σε 6χρονη ότι είχε μια απλή μόλυνση στο μάτι. Λίγες μέρες μετά η μητέρα της, όμως ανακαλύπτει την ανατριχιαστική αλήθεια.

Ανάπηρη μητέρα γέννησε υγιέστατο μωράκι - Αυτό που της ανακοίνωσαν όμως οι γιατροί μετά τον τοκετό, την έκανε να «παγώσει»...

Μία ανάπηρη μητέρα γέννησε υγιέστατο μωράκι. Αυτό που της ανακοίνωσαν όμως οι γιατροί μετά τον τοκετό, την έκανε να «παγώσει»...΄Επίσης, μια μητέρα μετά τη γέννηση των δίδυμων της είναι ευτυχισμένη, αλλά τότε ο γιατρός της λέει... «λυπάμαι»

Η Άννα ήταν πάντα πολύ δυνατή αλλά τώρα ολόκληρος ο κόσμος της ήταν έτοιμος να εκραγεί. Οι κοινωνικοί λειτουργοί πίστευαν πως το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί τους, λόγω των αναπηριών τους. Ήταν σίγουροι πως το μωρό μπορούσε να τραυματιστεί ή ακόμα και να πεθάνει στα χέρια των γονιών του.

«Δεν μπορείς καν να το ταΐσεις σωστά.» Η λίστα με τους λόγους ήταν μεγάλη. Η Anna όμως, επειδή είχε φροντίσει αρκετά παιδιά στο ορφανοτροφείο, ήξερε πως μπορούσε να φροντίσει και τον γιο της. Παρόλο που οι γιατροί στο νοσοκομείο είδαν ότι τα κατάφερνε, δεν ήθελαν να τους αφήσουν να πάρουν το μωρό.

Εκείνοι όμως ήταν αποφασισμένοι να πολεμήσουν για τον γιο τους. Δεν ήθελαν να βιώσει την διάσπαση και την εγκατάλειψη που είχε ζήσει η Anna. Μίλησαν με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και με πολιτικούς. Σύντομα, όλη η χώρα μιλούσε γι’αυτήν την οικογένεια.

Έκαναν ότι μπορούσαν για να αποδείξουν πως θα είναι καλοί γονείς. Πέρασαν ψυχολογικά και σωματικά τεστ. Πολλοί πιστεύουν πως δεν θα έπρεπε να μεγαλώνουν ένα παιδί, αλλά εκείνοι κατάφεραν και κέρδισαν την στήριξη μεγάλου αριθμού υποστηρικτών. Τελικά, οι αρχές τους επέτρεψαν να φύγουν και να γυρίσουν στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share