Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίρνει ένα κόσκινο, το γεμίζει με μαγειρική σόδα και πασπαλίζει το κρεβάτι της. Ο λόγος; πολύ σημαντικός!

Απίστευτο!

29 Ιουνίου 2020 07:59
Παίρνει ένα κόσκινο, το γεμίζει με μαγειρική σόδα και πασπαλίζει το κρεβάτι της. Ο λόγος; πολύ σημαντικός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαγειρική σόδα: Τα στρώματα των κρεβατιών είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στο καθάρισμα. Είναι μεγάλα, δύσκολα στη μετακίνηση και περιτριγυρίζονται συνήθως από άλλα έπιπλα, γι” αυτό πολλές φορές παραλείπουμε να τα καθαρίσουμε.

Όμως το ένα τρίτο της ημέρας το περνάμε ξαπλωμένοι στο στρώμα μας και γι” αυτό πρέπει να τα καθαρίζουμε τακτικά.Είναι πολύ φυσικό για πολλούς να ιδρώνουν κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά με τον καιρό αυτό αφήνει το στρώμα μας με μια άσχημη μυρωδιά και επίσης σκονίζονται και γεμίζουν ακάρεα, τα οποία προκαλούν αλλεργίες και άσθμα.

Αλλά μη φοβάστε, το καθάρισμα των στρωμάτων είναι πιο εύκολο απ” όσο νομίζατε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη μαγειρική σόδα, αιθέρια έλαια και ηλεκτρική σκούπα. Μια φορά στο τόσο αρκεί για να κρατήσετε το στρώμα σας καθαρό.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το: Αντικαταστήστε το απορρυπαντικό σας με μαγειρική σόδα και γλιτώστε λεφτά - Το απόλυτο κόλπο

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πίνει κάθε μέρα μαγειρική σόδα, λεμόνι και νερό και βάζει τέλος στον εφιάλτη

Αυτό το απίστευτο ρόφημα/σιρόπι με μαγειρική σόδα,λεμόνι και μαϊντανό μπορεί να σας βοηθήσει με την αύξηση της πίεσης του αίματος, αλλά και της κακής χοληστερόλης, ενώ ταυτόχρονα ξεμπλοκάρει τις αρτηρίες σας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το στρες που συνοδεύει τον σύγχρονο πολυάσχολο τρόπο ζωής είναι ένας από τους κύριους λόγους για... διαβάστε αναλυτικά το ρόφημα με τη μαγειρική σόδα και το λεμόνι στο Youweekly.gr

Πήρε λεμόνι, κανέλα και μαγειρική σόδα και τα έβαλε στο πρόσωπό της - Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο

Αν βάλετε στο πρόσωπο σας κανέλα, μέλι, μαγειρική σόδα και λεμόνι θα λάμψει. Θα δείτε απίστευτα αποτελέσματα, καθώς κάνει θαύματα.

Η κανέλα είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό του προσώπου επειδή έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της εμφάνισης της ακμής. Και στην αποτροπή εμφάνισης αντιαισθητικών... διαβάστε το μυστικό ομορφιάς με μαγειρική σόδα, λεμόνι και κανέλα στο Youweekly.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share