Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Μοιάζουν με χαρούμενο ερωτευμένο ζευγάρι αλλά...Όταν δείτε το ανατριχιαστικό μυστικό τους, θα πάθετε σοκ

Δεν πάει το μυαλό σας

28 Ιουνίου 2020 12:44
Μοιάζουν με χαρούμενο ερωτευμένο ζευγάρι αλλά...Όταν δείτε το ανατριχιαστικό μυστικό τους, θα πάθετε σοκ
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μοιάζουν με ένα χαρούμενο και ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά όταν διαβάσετε την ιστορία τους θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια.

O Ντάνιελ και η Άνα Πάρα είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι από την Ισπανία και έχουν σχέση εδώ και τρία χρόνια. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: η Άνα είναι τώρα έγκυος με το πρώτο τους παιδί. Γιατί αποτελεί πρόβλημα; Ο λόγος είναι ότι μοιράζονται κοινό επώνυμο όχι επειδή είναι παντρεμένοι, αλλά επειδή είναι άμεσοι συγγενείς. Η ιστορία τους έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όπως και αυτή εδώ μιας γυναίκας που γέννησε στον τάφο της.

Ο πατέρας της Άνα της έφυγε με τη μητέρα της όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί, αλλά άκουσε φήμες ότι είχε αποκτήσει ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα. Όταν ήταν 20 ετών, η Άνα έψαξε στο Διαδίκτυο και κατάφερε να βρει τον αδελφό της, Ντάνιελ, μέσω του Facebook. «Δύο μέρες αργότερα, συναντηθήκαμε και έκτοτε είμαστε αχώριστοι», λέει η ίδια.

Η φιλία μεταξύ των δύο ετεροθαλών αδερφών ήταν ισχυρή. Είχαν πολλά κοινά και τα πήγαν αμέσως καλά. Τότε, μια μέρα η σχέση τους μετατράπηκε σε κάτι περισσότερο από φιλία. «Διασκεδάζαμε και φιληθήκαμε», λέει ο Ντάνιελ. Στην αρχή, βέβαια, ήταν και οι δύο σε κατάσταση σοκ. Όμως, παρά το γεγονός ότι ήταν ετεροθαλή αδέρφια, ο Ντάνιελ και η Άνα γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δύο ενήλικες και δεν ήταν σε θέση να αρνηθούν τα αισθήματά που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον.

Για να αποφύγουν την κριτική, κράτησαν το ειδύλλιο τους μυστικό, μέχρι που αποφάσισαν ότι ήταν καιρός να σταματήσουν να κρύβονται και παραδέχτηκαν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον σε όλη τη χώρα – το ζευγάρι ομολόγησε την αιμομικτική σχέση τους σε μια ζωντανή ισπανική τηλεοπτική εκπομπή.

Η απαγορευμένη αγάπη τους προκάλεσε θετικά και αρνητικά σχόλια. Πολλοί τους υποστήριξαν και θεώρησαν την δήλωσή τους μια ρομαντική χειρονομία, αλλά η πλειοψηφία τους αποκάλεσε «αμαρτωλούς» και δέχτηκαν μέχρι και απειλές. «Δεν μιλάω με τη μητέρα μου, αλλά μου είπαν ότι δεν δέχτηκε πολύ καλά», λέει η Άνα. Αλλά ο πατέρας που μοιράζονται, λέει ότι είναι χαρούμενος και περήφανος.

άντρας φιλάει τη κοιλιά της γυναίκας του

Τώρα η Άνα είναι 28 ετών και εργάζεται ως βοηθός καταστήματος, και ο Ντάνιελ είναι 25 και εργάζεται σε ένα σούπερ μάρκετ. Το ζευγάρι μοιράζεται ένα σπίτι, έναν σκύλο, έναν πατέρα, και σύντομα θα μοιραστούν κάτι περισσότερο – σε περίπου 12 εβδομάδες η Άνα θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί!

Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται: τα μωρά που γεννιούνται από αιμομικτική σχέση έχουν 25% περισσότερες πιθανότητες να κληρονομήσουν κάποια ασθένεια που υπάρχει μέσα στο οικογενειακό δέντρο. Επιπλέον, μόνο η Άνα μπορεί να εμφανιστεί στο πιστοποιητικό γέννησης του μωρού ως η μητέρα, ο Ντάνιελ νόμιμα μπορεί να φαίνεται μόνο ως θείος του.

Όπως και στις περισσότερες χώρες, ο γάμος μεταξύ αδελφών δεν είναι νόμιμος στην Ισπανία, αλλά εξακολουθούν να θέλουν μια «ψεύτικη γιορτή», όπως την αποκαλεί ο Ντάνιελ, μια συμβολική εκδήλωση, όπου θα γιορτάσουν την ένωσή τους.

Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους είναι πολύ ασυνήθιστη, είναι προφανές ότι το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο. Και η αποκάλυψη της σχέση τους στον κόσμο ήταν ομολογουμένως ένα τεράστιο βήμα. Εσείς τι πιστεύετε; Είστε υπέρ ή κατά της σχέσης τους;

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share