Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για 17 χρόνια έφτιαχνε κρυφά στο γκαράζ του ένα αυτοκίνητο. Όταν χρειάστηκε να το βγάλουν όλοι πάγωσαν!

Απίστευτο!

25 Ιουνίου 2020 13:08
Για 17 χρόνια έφτιαχνε κρυφά στο γκαράζ του ένα αυτοκίνητο. Όταν χρειάστηκε να το βγάλουν όλοι πάγωσαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να αποκτήσει μια Lamborghini Countach. Όλα ξεκίνησαν όταν είδε την ταινία Cannonball Run που η μαύρη Lamborghini ήταν κάτι σαν πρωταγωνιστής!

Άρχισε σιγά σιγά να φτιάχνει το πλαίσιο του στο υπόγειο του σπιτιού του και με το πέρασμα του χρόνου αγόραζε μηχανικά μέρη ώστε να μπορέσει να έχει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Του πήρε 17 χρόνια να τελειώσει την κατασκευή του αλλά με μια γρήγορη ματιά μπορεί κανείς να καταλάβει οτι το αντίγραφο του δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απο το πρωτότυπο αφού ακόμη και ο κινητήρας του κόστισε πολλά λεφτά ώστε να μπορέσει να βγάλει παρόμοιες επιδόσεις.

Το μόνο κακό είναι οτι χρειάστηκε να γκρεμίσει ένα τοίχο για να το βγάλει απο το υπόγειο κάτι που δεν είχε σκεφτεί πριν 17 χρόνια και ολόκληρη η γειτονιά μαζεύτηκε να δει τι θα βγάλουν απο εκεί μέσα!

Aξίζει να σημειωθεί οτι το αυτοκίνητο του κόστισε 66.000 δολάρια ΗΠΑ και πουλήθηκε για 89.000 στο γνωστό site eBay.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Προσοχή: Εάν δείτε ένα νόμισμα κολλημένο στην πόρτα του αυτοκινήτου σας,κάντε αυτό αμέσως.. Διαδώστε το!

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν βρει νομίσματα σφηνωμένα στα χερούλια του αυτοκινήτου τους. Οι περισσότεροι δεν το παρατήρησαν στην αρχή, επειδή είναι συνήθως τοποθετημένα στην πλευρά της πόρτας του συνοδηγού, όπου δεν τα βλέπουν καν, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό εδώ: Έτριψε με baby oil τα καθίσματα του αυτοκινήτου - Με το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε!

Αποδεικνύεται ότι είναι το πιο πρόσφατο τέχνασμα από τους κλέφτες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο όχημά σας, σύμφωνα με την Sun Gazing.

Πώς λειτουργεί: Ο κλέφτης τοποθετεί ένα κέρμα μέσα στο χερούλι της πόρτας στην πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, περιμένει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να εμφανιστεί για να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του. Όταν ο ιδιοκτήτης προσπαθήσει να κλειδώσει το αυτοκίνητο, ο μηχανισμός δεν λειτουργεί, επειδή το χερούλι της πόρτας του συνοδηγού είναι μπλοκαρισμένο, κι έτσι δίνεται η δυνατότητα στον κλέφτη να εισέλθει στο αυτοκίνητο μέσα από την ξεκλείδωτη πόρτα.

Αν δείτε ένα κέρμα κολλημένο στην πόρτα του αυτοκινήτου σας, δείτε εδώ τι πρέπει να κάνετε!

Βεβαιωθείτε ότι έχε τε ελέγξει τα χερούλια του αυτοκινήτου σας πριν μπείτε μέσα, για να σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν κανένα κέρμα.

Οι κλέφτες, επίσης, χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να σας ακινητοποιήσουν! Έτσι, ελέγξετε και το πίσω κάθισμα, ή ακόμα καλύτερα, καλέστε το 911 σε περίπτωση που δείτε οτιδήποτε ύποπτο.

O αστυνομικός Jim Woods, λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, είναι να τα παίρνετε πάντα μαζί σας όταν βγαίνετε από το αυτοκίνητο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share