Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος περίμενε 4 μέρες σε γέφυρα - Ο λόγος ραγίζει και την πιο σκληρή καρδιά

Θα δακρύσετε

25 Ιουνίου 2020 11:31
Σκύλος περίμενε 4 μέρες σε γέφυρα - Ο λόγος ραγίζει και την πιο σκληρή καρδιά

Οι φωτογραφίες ενός σκυλάκου, ο οποίος κάθεται σε μια γέφυρα της Κίνας, έχουν αυτές τις μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ πώς υποδέχτηκε ένας σκύλος το νεογέννητο μωρό στο σπίτι.

Ο σκύλος βρέθηκε, καθαρός και περιποιημένος, από έναν κάτοικο εκεί με το όνομα Χου,να κάθεται στο πεζοδρόμιο της γέφυρας Γιάντζτε της πόλης Ουχάν για τέσσερις μέρες. Ο λόγος; Είχε δει τον αγαπημένο του άνθρωπο να αυτοκτονεί πέφτοντας από τη γέφυρα.

O Χου έβγαλε το ζώο φωτογραφία και αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να το υιοθετήσει. Όμως όταν ξαναπήγε στο σημείο εκεί, δεν τον βρήκε.

Ο Ντου Φαν, διευθυντής της φιλοζωικής οργάνωσης Wuhan Small Animal Protection Association, επιβεβαίωσε ότι το σκύλο είχε κάποιος που έπεσε από τη γέφυρα: “Είναι πολύ άσχημο να περιφέρεται σαν αδέσποτο ένα ζώο που έχει μάθει σε σπίτι. Κάνουμε τα πάντα για να του βρούμε σπίτι.”

Εάν σας πουν ότι οι άγγελοι δεν υπάρχουν, δείξτε τους αυτό το βίντεο με το σκύλο και θα αλλάξουν γνώμη

Είναι πολλοί εκείνοι που δεν πίστευαν πως υπάρχουν φύλακες άγγελοι μέχρι που ήρθε μια στιγμή στη ζωή τους που τους έπεισε πως σίγουρα υπάρχουν και μας προστατεύουν, δείτε εδώ τα σημάδια πως έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας.

Τον Απρίλιο του 2013, ο Κένι το Doberman σώθηκε από την οργάνωση διάσωσης ζώων Two Hands Four Paws. Έμεινε παράλυτο εξαιτίας μιας σοβαρής βλάβης που υπέστη η σπονδυλική του στήλη.

Ήταν τόσο σοβαρά, που πίστευαν ότι δεν μπορούσε ποτέ να ξαναπερπατήσει και θα έπρεπε να κάποια μέρα να του κάνουν ευθανασία.

Αλλά η οργάνωση διάσωσης που έσωσε τον Κένι, αρνήθηκε να τον εγκαταλείψει. Τον φρόντισαν για μια περίοδο έξι μηνών – και οι αλλαγές επάνω του είναι εκπληκτικές!

Με την ευγενική επιχορήγηση του Ιδρύματος Bill, αυτό το βίντεο που δείχνει την απίστευτη μεταμόρφωσή του, θα αγγίξει την καρδιά σας!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αυτή είναι σίγουρα η απόδειξη πως υπάρχουν άγγελοι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share