Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είπαν σε αυτή την έγκυο να διώξει τον σκύλο της - Δεν τους άκουσε και σήμερα...

Δεν θα το πιστεύετε

24 Ιουνίου 2020 17:30
Είπαν σε αυτή την έγκυο να διώξει τον σκύλο της - Δεν τους άκουσε και σήμερα...

Οι φίλοι της έλεγαν σε αυτή την κοπέλα να διώξει τον σκύλο όσο ήταν έγκυος. Εκείνη δεν τους άκουσε και συνέβη τότε κάτι το απροσδόκητο.

Η Αλιάνα Μπάτλερ από το Doncaster του South Yorkshire έχει ένα σκυλί που ονομάζεται Κέολα. Όμως όταν έμεινε έγκυος, οι φίλοι της την συμβούλεψαν να διώξει το σκυλί της. Ευτυχώς, εκείνη δεν τους άκουσε. Το αγαπούσε πολύ και δεν της πήγαινε η καρδιά να το διώξει.

Η νεαρή μητέρα και το μωρό της δεν θα ζούσαν σήμερα, αν δεν υπήρχε δίπλα της ο πιστός και έξυπνος σκύλος της. Τα σκυλιά μπορούν να είναι πραγματικά φύλακας άγγελος για τον άνθρωπο, και αυτό εδώ το βίντεο το αποδεικνύει.

Μια μέρα, η Αλιάνα πήγε στο νοσοκομείο μετά από πόνους που ένιωθε στην πλάτη. Αλλά οι γιατροί τους απέδωσαν σε διάφορες κοινές αιτίες.

«Ήμουν 20 εβδομάδων έγκυος και δυσκολευόμουν πολύ, δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για εβδομάδες,» έγραψε η Αλιάνα στο Facebook. «Οι γιατροί μου είπαν ότι οι πόνοι οφείλονταν στο ότι η σπονδυλική μου στήλη δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί το επιπλέον βάρος και μου είπαν πως είναι φυσιολογικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, αλλά η Κέολα δεν έφευγε από δίπλα μου.»

Το έξυπνο σκυλί αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η Κέολα σκουντούσε συνεχώς την Αλιάνα , τα μάτια της έδειχναν μονίμως κλαμένα, και ήταν πάντα δίπλα της, ακόμα και στο μπάνιο, προσπαθώντας να της πει με το δικό της τρόπο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Η Κέολα φαινόταν τόσο λυπημένη και ήξερα ότι κάτι την ενοχλεί. Καθόταν δίπλα μου και με κοιτούσε και δεν με άφηνε να πάω πουθενά μόνη μου.»

Το σκυλί έκλαιγε μέχρι που η ιδιοκτήτριά του υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πήγε στο νοσοκομείο. Αποδείχθηκε ότι η Κέολα είχε δίκιο. Η Αλιάνα λιποθύμησε όταν έφτασε στο νοσοκομείο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Οι γιατροί την έβαλαν στην εντατική και προσπάθησαν να την συνεφέρουν.

«Αποδείχθηκε ότι οι πόνοι στην πλάτη μου οφείλονταν σε διπλή λοίμωξη των νεφρών, και επειδή δεν είχα λάβει καμία θεραπεία για πολύ καιρό, ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις που είχαν δει ποτέ», είπε.

Οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα τα κατάφερνε αν δεν είχε πάει τότε στο νοσοκομείο. «Θα πέθαινα αν το άφηνα λίγο ακόμα, και θα πέθαινε μαζί μου και ο γιος μου.»

«Ο Λίνκολ κι εγώ, δεν θα ζούσαμε σήμερα αν δεν ήταν δίπλα μου,» είπε η νεαρή μητέρα. Χάρη στην Κέολα, η ευτυχισμένη μαμά και ο γιος της, ο Λίνκολ , είναι σήμερα ζωντανοί. Τώρα, η πιστή σκυλίτσα περνάει όλο το χρόνο της στο πλευρό του γιου της.

«Είναι η ηρωίδα μας, ο φύλακας άγγελός μας και θα της το χρωστάμε για πάντα», είπε η Αλιάνα «Αν είχα ακούσει τους φίλους μου δεν θα ήμασταν σήμερα ζωντανοί.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share