Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εάν σας πουν ότι οι άγγελοι δεν υπάρχουν, δείξτε τους αυτό το βίντεο με το σκύλο και θα αλλάξουν γνώμη

Απίστευτο!

24 Ιουνίου 2020 12:39
Εάν σας πουν ότι οι άγγελοι δεν υπάρχουν, δείξτε τους αυτό το βίντεο με το σκύλο και θα αλλάξουν γνώμη

Είναι πολλοί εκείνοι που δεν πίστευαν πως υπάρχουν φύλακες άγγελοι μέχρι που ήρθε μια στιγμή στη ζωή τους που τους έπεισε πως σίγουρα υπάρχουν και μας προστατεύουν, δείτε εδώ τα σημάδια πως έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας.

Τον Απρίλιο του 2013, ο Κένι το Doberman σώθηκε από την οργάνωση διάσωσης ζώων Two Hands Four Paws. Έμεινε παράλυτο εξαιτίας μιας σοβαρής βλάβης που υπέστη η σπονδυλική του στήλη.

Ήταν τόσο σοβαρά, που πίστευαν ότι δεν μπορούσε ποτέ να ξαναπερπατήσει και θα έπρεπε να κάποια μέρα να του κάνουν ευθανασία.

Αλλά η οργάνωση διάσωσης που έσωσε τον Κένι, αρνήθηκε να τον εγκαταλείψει. Τον φρόντισαν για μια περίοδο έξι μηνών – και οι αλλαγές επάνω του είναι εκπληκτικές!

Με την ευγενική επιχορήγηση του Ιδρύματος Bill, αυτό το βίντεο που δείχνει την απίστευτη μεταμόρφωσή του, θα αγγίξει την καρδιά σας!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αυτή είναι σίγουρα η απόδειξη πως υπάρχουν άγγελοι.

Αυτός ο σκύλος παρακολουθεί μια ταινία τρόμου - Η αντίδραση του είναι συγκλονιστική

Όλοι ξέρουν πως η διαίσθηση των σκυλιών και η υπερπροστατευτικότητα τους είναι από τα μεγαλύτερα προτερήματα τους και άπειρες φορές έχουν αποδειχθεί σωτήρια, δείτε την συγκινητική αντίδραση ενός σκύλου μόλις υποδέχθηκε το νεογέννητο μωρό στο σπίτι.

Πώς αντιδρούν όμως τα σκυλιά απέναντι σε μια ταινία; Η Καλέσι είναι ένα μπουλντόγκ με αδυναμία στα παιδιά. Όταν οι ιδιοκτήτες έβαλαν στην τηλεόραση μια ταινία τρόμου σίγουρα δεν περίμεναν αυτή την αντίδραση από το σκύλο τους.

Η Καλέσι πάντα προσπαθεί να προειδοποιήσει κάθε εν δυνάμει θύμα και να τους προστατέψει προκειμένου να μην πάθουν κάτι κακό. Σε αυτό το βίντεο, το σκυλί ανησυχεί ιδιαιτέρως για τα παιδιά που πρωταγωνιστούν σε μία συναρπαστική σκηνή στην ταινία τρόμου του 2013 «The Conjuring».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Έκανε ένα "μαγικό" κόλπο μπροστά στο σκύλο του - Η αντίδραση του είναι ξεκαρδιστική

Τα σκυλιά είναι από τα πιο έξυπνα ζώα και δικαίως είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου μιας και μεταξύ τους μπορεί να αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση, για παράδειγμα, δείτε εδώ την συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος υποδέχεται το νεογέννητο μωρό στο σπίτι.

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν σκύλο κάνει το γύρο του διαδικτύου και σκορπά άφθονο γέλιο. Στο βίντεο αυτό φαίνεται ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου να του κάνει ένα μαγικό κόλπο. Η αντίδραση του είναι αυτή που τον έκανε viral καθώς είναι πραγματικά ξεκαρδιστική.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share