Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επική μάχη λιονταριών για τα μάτια μιας... λέαινας

Τιτανομαχία!

24 Ιουνίου 2020 09:14
Επική μάχη λιονταριών για τα μάτια μιας... λέαινας

Τα λιοντάρια είναι οι βασιλιάδες του ζωικού βασιλείου και όπως είναι αναμενόμενο θέλουν να επιβάλλονται στους πάντες με αποτέλεσμα οι μάχες τους να είναι επικές, δείτε εδώ την επική μάχη ενός λιονταριού με μια λεοπάρδαλη. Ωστόσο, τα λιοντάρια δεν μάχονται πάντα για να διεκδικήσουν μόνο την τροφή τους αλλά και για να κερδίσουν ένα... θηλυκό.

Για τα μάτια μιας λέαινας λοιπόν ξεκίνησε η τιτανομαχία που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο καθώς στην προσπάθεια του ενός λιονταριού να προστατεύσει την λέαινα και τα μικρά της και να ηγηθεί της αγέλης μάλλον το παράκανε. Γεγονός που ενόχλησε ένα άλλο αρσενικό λιοντάρι που θέλησε να διεκδικήσει τη θέση του.

Το ακόλουθο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ανατριχίλα. Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό στο βίντεο δεν είναι τόσο η μάχη όσο η απάθεια της λέαινας που για χατήρι της "σφάζονται" κι εκείνη απλά παρακολουθεί.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Λιοντάρια σκοτώνουν έγκυο καμηλοπάρδαλη και κατασπαράσσουν το μωρό της (Video-Σκληρές εικόνες)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο το οποίο απεικονίζει τη σκηνή όπου λιοντάρια σκοτώνουν στο πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική, μια έγκυο καμηλοπάρδαλη και στη συνέχεια κατασπαράσσουν το αγέννητο μωρό της.

​Το συγκλονιστικό στιγμιότυπο, λήφθηκε στις 10 Ιούνη και ανέβηκε στο Διαδίκτυο στις 16 Ιουνίου, στο κανάλι του εθνικού πάρκου Kruger στο YouTube. Όπως φαίνεται στο βίντεο ένα κυρίαρχο αρσενικό λιοντάρι και μια θηλυκιά τσακώνονται για το μεγάλο θήραμα. Επίσης, ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με την επίθεση λιονταριού στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη πάρκου άγριας ζωής στη Νότια Αφρική.

Το βίντεο συνεχίζεται και η σκισμένη κοιλιά της καμηλοπάρδαλης αποκαλύπτει τα πόδια μιας μικρότερης καμηλοπάρδαλης, καθώς ήταν έγκυος. Μάλιστα ένα αρσενικό λιοντάρι παίρνει το έμβρυο και εξαφανίζεται στους θάμνους.

Λιοντάρι επιτέθηκε σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου - Την δάγκωσε στο πρόσωπο και...

Μια υπάλληλος ζωολογικού κήπου δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι, και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στη νότια ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας!

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο ζωολογικό κήπο του Shoalhaven, μετά από αναφορές ότι η γυναίκα, περίπου 35 χρόνων, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπο και το λαιμό από την επίθεση του λιονταριού την ώρα που καθάριζε την περίφραξη. Σοκ προκαλεί η είδηση αυτή, αλλά και το ότι σε ένα άλλο λιοντάρι έσπασαν τα πόδια του, για τον πιο εξοργιστικό λόγο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα κι ένα ελικόπτερο διάσωσης που μετέφερε τη γυναίκα σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share