Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το 1970 αυτή η οικογένεια είχε ένα λιοντάρι στο σπίτι της μέχρι που...Θα σας σοκάρει η ιστορία

Δεν πάει το μυαλό σας

22 Ιουνίου 2020 18:35
Το 1970 αυτή η οικογένεια είχε ένα λιοντάρι στο σπίτι της μέχρι που...Θα σας σοκάρει η ιστορία

Αυτή η οικογένεια παρακάτω είχε στο σπίτι της, το 1970, ένα λιοντάρι, με το οποίο είχαν μάθει να μοιράζονται σχεδόν τα πάντα. Βέβαια, δεν μπορείς να εξημερώσεις τον βασιλιά της ζούγκλας πλήρως...

Η Tippi Hedren, το αστέρι του Άλφρεντ Χίτσκοκ στο «The Birds» και ο σύζυγός της Noel Μάρσαλ βρίσκονταν για γυρίσματα στην Αφρική το 1969. Κάποια στιγμή παρατήρησαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, το οποίο ήταν γεμάτο από λιοντάρια. Η εμπειρία τους στην Αφρική, τους δημιούργησε την ανάγκη να κάνουν μια ταινία για τα λιοντάρια.

Ήθελαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με τα απειλούμενα πλάσματα και να αναδείξουν την ομορφιά τους. Και ποιος μπορεί να το δείξει αυτό καλύτερα από ένα λιοντάρι, ένα πραγματικό λιοντάρι. Ακόμα και αν το έχεις μεγαλώσει δεν μπορείς να του έχεις πλήρη εμπιστοσύνη, αφού μπορεί να επιτεθεί ακόμα και στους ιδιοκτήτες του όπως θα δείτε εδώ.

Το όνομά του ήταν Neil και έγινε το πιο απίστευτο μέλος της οικογένειάς τους. Έφεραν σπίτι τους το λιοντάρι με έναν εκπαιδευτή ζώων, τον Ρον Oxley. Εξήγησαν ότι ήθελαν να μείνουν μαζί του και να το μάθουν να συμπεριφέρεται όπως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Δυστυχώς, η γειτονιά δεν ενθουσιάστηκε με τον καινούργιο επισκέπτη, κι έτσι η οικογένεια μετακόμισε με το λιοντάρι σε ένα ράντσο, σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Καλιφόρνιας.

Η επερχόμενη ταινία με τίτλο «Roar,» ήταν η πιο ακριβή ταινία που έγινε ποτέ. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιήθηκαν όλων των ειδών μεγάλες γάτες και το κόστος για τη φροντίδα τους, ήταν το μεγαλύτερο έξοδο αυτής της μεγάλης ταινίας.

Η φωτογραφίες για την ταινία ολοκληρώθηκαν σε περίπου 5 χρόνια, και χρησιμοποιήθηκαν οκτώ κάμερες στην ταινία για τις σκηνές με τους αυτοσχεδιασμούς των ζώων.

Μέχρι το τέλος των γυρισμάτων του »Roar» το κόστος ήταν πάνω από 17,5 εκατομμύρια $. Δυστυχώς, το μόνο απέφερε ήταν περίπου $ 2 εκατομμύρια.

Εκτός του ότι ήταν ένα ακριβό εγχείρημα, ήταν επίσης και επικίνδυνο. Η κόρη της Tippi, η Melanie, δέχθηκε επίθεση από μια λιονταρίνα κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας, καταλήγοντας με 50 ράμματα στο πρόσωπο. Πάνω από 70 άνθρωποι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της επαφής με τα ζώα αυτά.

Μετά την ολοκλήρωση του φιλμ, η Tipp διατήρησε το καταφύγιο άγριων ζώων, για να στεγάσει όλα τα άγρια ζώα από την ταινία και άλλα εξωτικά παραμελημένα ζώα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share