Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φαντάσματα σε νεκροταφείο! Δείτε τι τράβηξε 53χρονη με την κάμερα σε απευθείας μετάδοση (Video)

Ανατριχαιστικό

21 Ιουνίου 2020 11:53
Φαντάσματα σε νεκροταφείο! Δείτε τι τράβηξε 53χρονη με την κάμερα σε απευθείας μετάδοση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 53χρονη ισχυρίζεται ότι βιντεοσκόπησε με την κάμερα φαντάσματα κατά τη διάρκεια κυνηγιού φαντασμάτων σε νεκροταφείο, κατά τη διάρκεια απευθείας μετάδοσης.

Συγκεκριμένα, η 53χρονη πνευματίστρια Ντέμπορα Ντέιβις αποφάσισε να βγει να κυνηγήσει φαντάσματα σε απευθείας μετάδοση κι έτσι επισκέφτηκε ένα νεκροταφείο δίπλα σε εκκλησία που χτίστηκε το 1256. Σύμφωνα με τον θρύλο, το κοιμητήριο στοιχειώνουν βρυκόλακες εδώ και 100 χρόνια.

Κοιτώντας το βιντεοσκοπημένο υλικό, το μέντιουμ με έκπληξη διέκρινε μια παράξενη φιγούρα ενός μικρού κοριτσιού να τρέχει ανάμεσα στους τάφους. Την επόμενη μέρα, η Ντέμπορα είδε το φάντασμα ενός ηλικιωμένου άντρα να περπατά πίσω από την πλάτη της. Μάλιστα σύμφωνα με το μέντιουμ, αυτή η τελευταία παράξενη οντότητα της έκλεισε και την απευθείας μετάδοση. Επίσης, μία 98χρονη γιαγιά έπεφτε διαρκώς από το αναπηρικό της καρότσι. Εγκατέστησε κάμερα και αποδείχτηκε πως ήταν αυτό που φοβόταν

Η μάντισσα, όπως η ίδια αναφέρει, τις περισσότερες φορές κάνει τα πάντα για να απομυθοποιήσει και να βρει τη λογική εξήγηση απ’ όσα παράξενα της συμβαίνουν, αλλά, όπως λέει, αυτές οι δύο συναντήσεις είναι πραγματικά ανεξήγητες.

Πάντως για τους πιο ψύχραιμους τα αλλόκοσμα όντα δεν πρόκειται παρά για παιχνίδια του φακού της κάμερας, όπως κινείται στον χώρο.

Δείτε το βίντεο:

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αναπηρική καρέκλα νεκρού άνδρα να κινείται μόνη της - Θα σας ανατριχιάσει όταν το δείτε

Το προσωπικό του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτο, όταν οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την αναπηρική καρέκλα ενός νεκρού να κινείται μόνη της! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Πιστεύεται ότι η καρέκλα χρησιμοποιήθηκε από το πνεύμα του πρώην ιδιοκτήτη, όταν πέθανε στο νοσοκομείο στο Ούντον Τάνι, στη βόρεια Ταϊλάνδη. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε ένα γραφείο, όταν κάμερα κατέγραψε το βράδυ να μετακινούνται οι καρέκλες και ανοιγοκλείνουν τα συρτάρια και οι πόρτες.

Το βίντεο από τις 23 Μαΐου δείχνει ότι η αναπηρική καρέκλα κυλά μόνη της αργά από τη μια γωνία στην άλλη, προχωρώντας προς τα εμπρός σε μια ράμπα. Σε ένα σημείο, η αναπηρική καρέκλα (και πιθανώς το «φάντασμα») φαίνεται να κινείται προς τα πίσω, πριν σταματήσει κοντά στο σημείο εκκίνησης. Το παράξενο περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στους εργαζομένους του νοσοκομείου όταν βρήκαν την αναπηρική καρέκλα εκτός θέσης το επόμενο πρωί.

Ο Τανασάκ Παγκντεούνατ, διευθυντής του τοπικού νοσοκομείου Ban Kham Doung επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για χειροκίνητη αναπηρική καρέκλα, που κανείς δεν θα μπορούσε να ελέγξει.

Είπε: «Ήταν μια θυελλώδη νύχτα και πιστεύουμε ότι η αναπηρική καρέκλα μπορεί να μεταφέρθηκε από τον αέρα». Ο Τανασάκ πρόσθεσε ότι την δώρησε ο πρώην ιδιοκτήτης της, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο.

Είπε: «Παρόλο που ο άνεμος μπορεί να φυσούσε την καρέκλα, σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε μια βουδιστική ιερή τελετή για να κάνουμε προσευχές και να σεβαστούμε το πνεύμα του πρώην ιδιοκτήτη, ώστε να είμαστε ασφαλείς».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share