Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει και μένει άναυδος... Kοιτάξτε τα χέρια της και θα πάθετε-σοκ (Video)

Ανατριχιαστική στιγμή

21 Ιουνίου 2020 11:06
Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει και μένει άναυδος... Kοιτάξτε τα χέρια της και θα πάθετε-σοκ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο γάμος είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην κοινή ζωή δύο ανθρώπων. Υπάρχουν όμως και γάμοι, που μία κίνηση από τον γαμπρό ή τη νύφη, μπορεί να μείνει για πολύ καιρό χαραγμένοι στη μνήμη των παρεβρισκόμενων.

Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. Αν δει κανείς τη φωτογραφία, παρατηρεί ότι η νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό, και εκείνος μένει… σύξυλος. Ενώ, 7 αδέρφια της νύφης γύρισαν πλάτη στους καλεσμένους την ώρα της δεξίωσης. Κανείς δεν είχε ιδέα τι θα ακολουθούσε!

Για μερικά δευτερόλεπτα στέκεται αμήχανος. Νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της… Ο γαμπρός είναι κωφός, και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ…

Δείτε το βίντεο:

Νύφη έβγαλε φωτογραφία με τη γιαγιά και τη μητέρα της - Δείτε όμως αυτό που κρύβει το νυφικό...

Αυτή η φωτογραφία με τη νύφη, τη γιαγιά και τη μητέρα της κρύβει μια συγκλονιστική ιστορία από πίσω. Όλα έχουν να κάνουν βέβαια με το νυφικό που επέλεξε.

Μπορεί να έχουμε δει πολλά περίεργα νυφικά, ακόμα και νύφες σχεδόν γυμνές, αλλά αυτό εδώ έχει τεράστια συναισθηματική αξία για τη γυναίκα. Όταν η Σάρα αρραβωνιάστηκε στον μέλλοντα άντρα της, Τζόναθαν, εκείνος αστειευόταν συχνά πως η Σάρα μοιάζει πολύ στη μητέρα και τη γιαγιά της. Προέρχεται από μία σφιχτή οικογένεια και λατρεύει τις οικογενειακές παραδόσεις.

Γι’αυτό και θέλησε να παντρευτεί την ίδια ημερομηνία που είχαν παντρευτεί η μητέρα και η γιαγιά της πριν χρόνια. Η μητέρα της πως είχε το γαμήλιο φόρεμα της γιαγιάς της, το οποίο είχε φορέσει και εκείνη στο γάμο της. Δεν είναι υποχρεωτικό να το φορέσει, αλλά εκείνη ήθελε έτσι και αλλιώς να το δοκιμάσει, να δει αν της πηγαίνει.

“Το έφερε κάτω για να το δω. Μόλις το φόρεσα και κράτησα το πέπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, ήξερα ότι δεν χρειαζόταν να δοκιμάσω άλλα φορέματα. Ήταν τέλειο και η μαμά μου φαινόταν πολύ χαρούμενη που με έβλεπε. Είμαι σίγουρη πως το φόρεμα αυτό θα μου χαρίσει έναν ωραίο και χαρούμενο γάμο, όπως έκανε για τη μητέρα και τη γιαγιά μου.»

Και κάπως έτσι, μια νέα παράδοση είχε δημιουργηθεί. Η Σάρα θα παντρευόταν ίδια ημερομηνία όπως η μητέρα και η γιαγιά της και θα φορούσε και το ίδιο φόρεμα!

Δείτε τις φωτογραφίες από τρεις γενιές δεμένες με αγάπη!

Η νύφη περίμενε το γαμπρό να έρθει στο γάμο αλλά εκείνος..."Πάγωσαν" όλοι με αυτό που έκανε

Πολλά στραβά μπορούν να γίνουν σε ένα γάμο, τα οποία μπορούν να τον καταστρέψουν ολοσχερώς. Μόλις δείτε τι έκανε αυτός ο γαμπρός θα πάθετε πλάκα.

Η νύφη, επί μήνες, ετοίμαζε κάθε λεπτομέρεια για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Την ημέρα του γάμου της. Κάθε μέρα αφιέρωνε πολλές ώρες για να μην αφήσει τίποτα στην τύχη. Ήθελε να προγραμματίσει κάθε λεπτομέρεια για τη νύχτα του γάμου. Και ενώ άλλες περνάνε ώρα για να βρουν το κατάλληλο νυφικό, αυτή εδώ η νύφη άφησε άναυδο το γαμπρό με αυτό που "φόρεσε".

Η 29χρονη Σάλι νόμιζε ότι ο σύντροφός της, μερικές εβδομάδες πριν το γάμο, αφιέρωνε μερικές ώρες τα απογεύματά του, για να παίξει ποδόσφαιρο με τους φίλους του. Εκείνη δεν είχε καμία αντίρρηση, καθώς δε θα μπορούσε να χαλάσει το χατίρι του αγαπημένου της. Εκείνος, όμως, είχε άλλα σχέδια. Αντί για ποδόσφαιρο, έκανε μαθήματα χορού!

Ο γαμπρός, δάσκαλος στο επάγγελμα, έβαλε σκοπό της ζωής του, να εκπλήξει τη μέλλουσα σύζυγό του, τη νύχτα του γάμου με μία εντυπωσιακή -χορευτική- εμφάνιση. Ο ίδιος μάλιστα επισημαίνει ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το χορό, αλλά σε λίγες μόλις εβδομάδες, κατάφερε να μεταμορφωθεί σε έναν πολύ καλό χορευτή.

Όταν έφτασε η μέρα του γάμου, και έφτασε η στιγμή να εμφανιστούν οι άντρες στην… πίστα, ο Τιμ εντυπωσίασε τη νύφη με τις χορευτικές του ικανότητες, και εκείνη με τη σειρά της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, βυθίζοντας το πρόσωπό της μέσα στις παλάμες της. Ο γαμπρός, μάλιστα, εξομολογείται, ότι έβαλε σκοπό να εκπλήξει τη σύζυγό του, καθώς την έβλεπε να αφιερώνει, επί μήνες, ώρες ολόκληρες σε καθημερινή βάση, για να οργανώσει κάθε λεπτομέρεια της πιο ευτυχισμένης τους στιγμής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share