Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το 1977 νοσοκόμα κράτησε αυτό το καμένο μωρό... 38 χρόνια μετά δεν περίμενε κάτι τέτοιο

Ανατριχιαστικό αυτό που συνέβη με το μωρό

21 Ιουνίου 2020 08:15
Το 1977 νοσοκόμα κράτησε αυτό το καμένο μωρό... 38 χρόνια μετά δεν περίμενε κάτι τέτοιο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το 1977 μια νοσοκόμα κράτησε ένα καμένο μωρό. 38 χρόνια μετά, όμως δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ενώ, σοκ προκαλεί η ιστορία μίας ανάπηρης μητέρας που γέννησε υγιέστατο μωράκι.

Το 1977, όταν η Αμάντα ήταν 3 μηνών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Albany Medical Center της New York με εγκαύματα τρίτου βαθμού μετά από ένα ατύχημα που είχε. Εκεί, μια νεαρή νοσοκόμα την φρόντισε. Ασπρόμαυρες φωτογραφίες την δείχνουν να κρατάει το μικρό κοριτσάκι στα χέρια της και να το κοιτάει με χαρά.

Ήταν αυτές οι στοργικές φωτογραφίες που βοήθησαν το μικρό κοριτσάκι τα επόμενα χρόνια καθώς υποβλήθηκε σε πολλά χειρουργεία και καθώς υπέμενε τα πειράγματα των παιδιών στο σχολείο.

«Μεγαλώνοντας , παραμορφωμένη από τα εγκαύματα, με πείραζαν και με ενοχλούσαν, σχεδόν με βασάνιζαν,» είπε η Αμάντα. «Κοιτούσα τις φωτογραφίες και της μιλούσα, χωρίς να ξέρω ποια είναι. Ένιωθα ανακούφιση κοιτώντας τη γυναίκα που φαινόταν ειλικρινά να νοιαζόταν για μένα.»

Για 20 χρόνια προσπαθούσε να βρει αυτήν την νοσοκόμα, αλλά χωρίς τύχη. Τελικά στράφηκε στα social media για βοήθεια με ένα ποστ με τις φωτογραφίες και μια έκκληση βοηθείας.

Η Άντζελα, που δούλευε με αυτή τη νοσοκόμα αυτή τη χρονιά, αναγνώρισε την Σούζαν . Η Σούζαν ήταν 21 χρονών και είχε μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο. Και μάλιστα είχε μιλήσει στην οικογένειά της και στους φίλους της για την περίπτωση αυτή του μικρού κοριτσιού.

Ήταν πολύ γαλήνια. Συνήθως τα μωρά όταν βγαίνουν από τα χειρουργεία ή κοιμούνται ή κλαίνε. Ήταν απλά τόσο ήρεμη. Ήταν απίστευτο.» Λίγο αργότερα, οι 2 είχαν μια συναισθηματική επανένωση μετά από 38 χρόνια.

«Δεν γνωρίζω πολλές νοσοκόμες που να είναι τόσο τυχερές και να τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, το να έχουν κάποιον να σε θυμάται μετά από τόσο καιρό,» είπε η Σούζαν. » Νιώθω προνομιούχα να είμαι αυτή που αντιπροσωπεύει όλες τις νοσοκόμες που την φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια.»

Δείτε εδώ την Αμάντα να μιλάει για την εμπειρία της:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share