Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

23χρονη κοπέλα ένιωσε ένα τσίμπημα στο πόδι και νόμιζε ήταν κουνούπι. Δευτερόλεπτα μετά ούρλιαζε από τον πόνο

Εικόνες σοκ!

19 Ιουνίου 2020 12:02
23χρονη κοπέλα ένιωσε ένα τσίμπημα στο πόδι και νόμιζε ήταν κουνούπι. Δευτερόλεπτα μετά ούρλιαζε από τον πόνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νεαρή γυναίκα έζησε τον εφιάλτη μετά από ένα άσχημο τσίμπημα αράχνης που χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Η Άλεξ Ματουτζεκ από το Sunderland παρατήρησε το σημάδι ενώ έκανε μπάνιο στις 18 Μαρτίου, όταν είχε γίνει κόκκινο και την έτρωγε.

Πήγε στο νοσοκομείο Sunderland Royal Hospital τρεις μέρες μετά για να το κοιτάξει αλλά δεν κατάλαβαν πως ήταν τσίμπημα από αράχνη και την έστειλαν σπίτι με παρακεταμόλη.

Η 19χρονη πήγε ξανά στο νοσοκομείο στις 24 Μαρτίου όταν το σημάδι είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος. Αφού την έστειλαν ξανά σπίτι, αποφάσισε να πάει στο Royal Victoria Infirmary (RVI) στο Newcastle, όπου της έδωσαν αμέσως ορό.

Ήδη όμως είχε χειροτερέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό και έσκασε δύο φορές βγάζοντας πύον όσο ήταν στο νοσοκομείο.

Η επέμβαση για να αφαιρέσουν το απόστημα ήταν πετυχημένη και η Ματουτζεκ πλέον αναρρώνει.

Ειδικοί λένε πως τέτοια τσιμπήματα είναι πολύ σπάνια στην Βρετανία, όπως και η περίπτωση ενός πατέρα 3 παιδιών που παραλίγο να χάσει το πόδι του!

ΣΟΚ: Γέμισε ΟΛΟ το σώμα της ΣΠΥΡΑΚΙΑ από τσίμπημα ΑΡΑΧΝΗΣ! (PHOTOS)

Η γυναίκα ταλαιπωρείται τουλάχιστον ένα χρόνο μετά το τσίμπημα αράχνης. Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών πονάει τόσο πολύ που δεν είναι σε θέση να αγκαλιάσει το μικρό της γιο πριν εκείνος πάει στο σχολείο.

Η 45χρονη δεν είχε καταλάβει ότι την είχε δαγκώσει αράχνη ενώ νόμιζε ότι το εξάνθημα που είχε βγάλει ήταν από τη... ζέστη.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα βήχα και δύσπνοιας, ο γιατρός της είπε ότι έχει λοίμωξη αναπνευστικού και βρογχίτιδα.

Η Βρετανίδα έδειξε τα πρησμένα πόδια της στον θεράπον γιατρό της και εκείνος της πρότεινε να πάρει στεροειδή.

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι όλα ήταν από το τσίμπημα μίας αράχνης. Όταν όμως μία μέρα ανακάλυψε το μαύρο έντομο μέσα στην μπανιέρα της και ενημέρωσε στο νοσοκομείο, ο γιατρός της είπε ότι η αράχνη της είχε προκαλέσει την αλλεργική αντίδραση.

Οι αράχνες που ανήκουν στο είδος της «ψεύτικης χήρας» δεν είναι θανατηφόρες. Το φετινό καλοκαίρι η εμφάνιση τους έγινε πιο έντονη λόγω των ζεστών καιρικών συνθηκών που τις βοήθησε στην αναπαραγωγή τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share