Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βουτάει ένα αυγό σε νερό με βερνίκι νυχιών - Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

Δεν θα το πιστεύετε

18 Ιουνίου 2020 22:10
Βουτάει ένα αυγό σε νερό με βερνίκι νυχιών - Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι θα γίνει αν βουτήξετε ένα αυγό μέσα σε νερό με βερνίκι νυχιών; Σίγουρα δεν θα το πιστεύετε και θα το δοκιμάσετε όταν έρθει η ώρα. Θα σας εκπλήξει αυτό που θα συμβεί, όπως και αυτό που θα συμβεί αν ρίξετε ένα αυγό μέσα στον καφέ σας!

Σίγουρα όλοι θυμάστε την στιγμή που η μαμά σας, σας έδινε να διακοσμήσετε τα αυγά για το Πάσχα. Προσπαθούσατε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο με αυτόν τον μοναδικό τρόπο!

Αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ και αντίκρισε... Συμβαίνει μια φορά στα 25.000.000

Μια γυναίκα αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ και όταν θέλησε να φτιάξει αυγό για να βάλει στο τόστ της είδε κάτι που είναι σπανιότερο από το να κερδίσεις το λαχείο.

Βρήκε ένα... τρίκροκο αυγό. Έχετε φάει ποτέ βραστά αυγά, αναμειγμένα με ξύδι; Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μόνο ένα βραστό αυγό και λίγο ξύδι κάθε πρωί μπορεί να συμβάλλει στη εξουδετέρωση ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς της υγείας.

«Έχει τύχει να βρω πολλές φορές δίκροκα αυγά αλλά αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν τόσο σπάνιο. Ένας υπάλληλος από την εταιρεία των αυγών μου έδειξε το πρωί μια ιστορία μιας οικογένειας που βρήκε τρίκροκο αυγό τον Μάιο.

Χαμός στο facebook με το αυγό που βλέπετε - Δείτε τι συνέβη όταν έσπασε (Video)

Αν δεν υπήρχε ανοιχτή κάμερα οι περισσότεροι δεν θα πίστευαν με τίποτα αυτά που συνέβη όταν έσπασε ένα αυγό.

Μέχρι τώρα το ρητό έλεγε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα αλλά σε ένα κοτέτσι στα Χανιά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα καθώς ένα αυγό έκανε… ένα άλλο αυγό. Το περίεργο αυγό βρέθηκε σε κοτέτσι στην Ξυλοκαμάρα Χανίων και ευτυχώς που ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το κοτέτσι βιντεοσκόπησε τη στιγμή της αποκάλυψης καθώς διαφορετικά, θα ήταν δύσκολο να γίνει πιστευτός.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που κάνει θραύση στο facebook:

Η κότα τους γέννησε αυτό το τεράστιο αυγό - Δεν φαντάζεστε τι βρήκαν μέσα σε αυτό όταν το έσπασαν (Video)

Η κότα μιας οικογένειας γέννησε ένα τεράστιο αυγό με αυτό που βγήκε από μέσα μόλις το έσπασαν να τους άφησε με το στόμα ανοικτό. Επίσης, για να καταλάβετε αν τα αυγά σας είναι φρέσκα κάντε αυτό το κόλπο.

Εμείς, πάντως, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο! Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share