Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παίρνει ένα σπίρτο και βάζει φωτιά στα πατατάκια - Θα σας λύσει τα χέρια φέτος το καλοκαίρι

Το γνωρίζατε;

18 Ιουνίου 2020 17:57
Παίρνει ένα σπίρτο και βάζει φωτιά στα πατατάκια - Θα σας λύσει τα χέρια φέτος το καλοκαίρι

Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο και να μην το είχατε καν διανοηθεί, αλλά τα πατατάκια έχουν ακόμα μια χρήση. Μετά από αυτό βέβαια θα αναρωτιέστε από τι μπορεί να είναι φτιαγμένα, και θα τρομάξετε με το τι μπορεί αν τρώμε...Δεν είναι άλλωστε ψέμα ότι ένα σακουλάκι πατατάκια μπορεί να βλάψει την υγεία σας.

Ανάψτε εύκολα τα κάρβουνα

Δεν έχετε τα υλικά για να ανάψετε τα κάρβουνα; Θα εκπλαγείτε αλλά τα πατατάκια της φωτογραφίας είναι ιδιαίτερα εύφλεκτα. Αν δεν έχετε, χρησιμοποιήστε λίγο βαμβάκι με βαζελίνη για παρόμοιο αποτέλεσμα. Θα ανάψετε φωτιά σε χρόνο ρεκόρ!

Έβαλε το καπάκι από ένα στυλό σε μια σακούλα πατατάκια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Πόσες φορές δεν έχεις κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ σου να δεις μια ταινία και θυμάσαι πως στο ντουλάπι υπάρχουν λίγα πατατάκια που δεν έφαγες εχθές; Η διαδικασία και οι κινήσεις που ακολουθούν είναι γνωστές και έχουν συμβεί σε όλους μας. Παίρνεις τη σακούλα και μόλις πας να βάλεις το πρώτο πατατάκι στο στόμα σου σχηματίζεται μια τεράστια απογοήτευση στο πρόσωπο σου! Ο λόγος; Άφησες τη σακούλα ανοιχτή και τα πατατάκια "μαράθηκαν".

Για να μην βρεθείς λοιπόν αντιμέτωπος ποτέ ξανά με μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση, το Athensmagazine.gr σου βρήκε τη λύση για το τέλειο κλείσιμο της σακούλας με τα πατατάκια. Αν πάλι είσαι θαρραλέος και της υγιεινής διατροφής, δες εδώ πώς μπορείς να φτιάξεις πατατάκια μόνος σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς λοιπόν για το μαγικό αυτό κλείσιμο είναι ένα στυλό από το γραφείο σου. Μην αναρωτιέσαι πως γίνεται, κοίτα απλά την παρακάτω φωτογραφία!

Διπλώνει τις άκρες από την σακούλα με τα πατατάκια! Μόλις δείτε γιατί θα το δοκιμάσετε αμέσως!

Μερικές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε το βράδυ είναι μια καλή ταινία και μια μεγάλη σακούλα από τα αγαπημένα μας πατατάκια. Πριν λίγο καιρό αναρωτιόμασταν ποιος είναι ο λόγος που εθιζόμαστε στα πατατάκια!

Θα σας δείξουμε παρακάτω πώς να κρατάτε τα πατατάκια σας φρέσκα και τραγανά, όπως πρέπει να είναι. Και χωρίς περιττά εργαλεία! Με αυτό τον τρόπο τα πατατάκια σας θα διατηρηθούν φρέσκα και δεν υπάρχει κίνδυνος να αδειάσει η σακούλα κατά λάθος.

Δείτε στο video τον τρόπο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share