Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η μητέρα έστειλε στο γιο της αντί για φαγητοδοχείο με φαγητό μια κούτα με σκουπίδια - Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Της αξίζουν συγχαρητήρια!

18 Ιουνίου 2020 11:42
Αυτή η μητέρα έστειλε στο γιο της αντί για φαγητοδοχείο με φαγητό μια κούτα με σκουπίδια - Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Όταν αυτός ο φοιτητής έλαβε ένα δέμα από τη μητέρα του θεώρησε πως θα περιείχε φαγητοδοχείο με σπιτικό φαγητό όμως στην πορεία διαψεύστηκε. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν φοιτητή που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν δύο φοιτητές αγόρασαν έναν καναπέ για 18 ευρώ.

Ο νεαρός αυτός επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας του και φεύγοντας για να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο το οποίο σπούδαζε άφησε πίσω του ένα σπίτι... σκέτο μπάχαλο. Λίγες ημέρες μετά παρέλαβε δύο δέματα με αποστολέα τη μητέρα του. Το ένα όντως είχε μέσα τρόφιμα, το άλλο όμως ήταν γεμάτο σκουπίδια. Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο μια μητέρα;

Με την πράξη της αυτή ήθελε να δείξει στο γιο της πως "καταστρέφοντας" ένα σπίτι και αφήνοντας πίσω σου συντρίμμια δείχνεις πως είναι ανεύθυνος προσπάθησε λοιπόν να του δείξει πως να είναι υπεύθυνος των πράξεών του και πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μαζεύει τα δικά σου σκουπίδια.

Η κίνηση αυτής της μητέρας κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει πως δεν είναι μια φάρσα αλλά ένα μάθημα ζωής.

Κέρδισε το βραβείο για το πιο βρώμικο φοιτητικό σπίτι!

Όσοι έχουν υπάρξει φοιτητές γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό.

Φαίνεται όμως πως μια φοιτήτρια από το από το Filton του Bristol το «τερμάτισε» καθώς το σπίτι της κέρδισε στον διαγωνισμό για το πιο βρώμικο φοιτητικό σπίτι.

Ο πατέρας της 19χρονης Brittani Cooper την παρότρυνε να μπει σε διαγωνισμό του web-blinds.com για το πιο ακατάστατο φοιτητικό σπίτι στην Βρετανία, όταν είδε σε τι κατάσταση ήταν το σπίτι της κόρης του.

Έστειλε αμέσως φωτογραφίες τους σπιτιού της και κέρδισε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 982 συμμετοχές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share