Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήρε ένα μανταλάκι και το έβαλε στο αυτοκίνητο - Μόλις δείτε το λόγο θα το κάνετε κι εσείς

Σωτήριο!

18 Ιουνίου 2020 10:37
Πήρε ένα μανταλάκι και το έβαλε στο αυτοκίνητο - Μόλις δείτε το λόγο θα το κάνετε κι εσείς

Η άσχημη μυρωδιά σε ένα χώρο είναι ιδιαίτερα ενοχλητική πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα τόσο μικρό χώρο όσο ενός αυτοκινήτου. Έχουμε δει πάμπολλες φορές πως μπορούμε εύκολα να απομακρύνουμε τη δυσοσμία παντός τύπου με τις πιο απλές και φυσικές λύσεις, για παράδειγμα, δείτε εδώ ένα θαυματουργό μυστικό για να μυρίζει το σπίτι σας υπέροχα!

Σε κανέναν δεν αρέσει να οδηγεί ένα αυτοκίνητο που μυρίζει άσχημα κι έτσι πολλοί από εμάς καταλήγουμε να αγοράζουμε αποσμητικά χώρου, αλλά συνήθως περιέχουν πολλές χημικές ουσίες με άγνωστες συνέπειες για την υγεία μας.

Ευτυχώς, υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση ειδικά για τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου: ένα απλό μανταλάκι! Αν βάλετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο σε ένα μανταλάκι, το ξύλο θα απορροφήσει το άρωμα κι έτσι, όταν στη συνέχεια το τοποθετήσετε στον αεραγωγό του αυτοκινήτου σας, η μυρωδιά θα διαχυθεί σε ολόκληρο το όχημα!

Πασπάλισε τις σελίδες ενός παλιού βιβλίου με κορν φλάουρ - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Δυστυχώς τα βιβλία όπως και πολλά άλλα αντικείμενα επηρεάζονται από την υγρασία με αποτέλεσμα πολλές φορές οι σελίδες τους να αναπτύσσουν μούχλα και να βγάζουν μια άσχημη μυρωδιά από την οποία μπορεί να μυρίσει όλο το σπίτι. Μην βιαστείτε να τα πετάξετε, σας έχουμε τη λύση.

Αυτή δεν είναι η μόνη άσχημη μυρωδιά που μπορεί να εμφανιστεί μέσα σε ένα σπίτι, δείτε εδώ πώς θα απαλλαγείτε από τη μυρωδιά της τηγανίλας. Η μούχλα είναι επίμονη κι αν δεν καταπολεμηθεί άμεσα και δραστικά τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξαπλωθεί κι από λίγες μόνο σελίδες να παρατηρηθεί ακόμη και στο ράφι. Η λύση βρίσκεται σε ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι και δεν είναι άλλη από το κορν φλάουρ.

Μόλις δείτε έστω και ένα ελάχιστο δείγμα μούχλας σε κάποιο από τα παλιά αγαπημένα σας βιβλία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πασπαλίστε τις σελίδες του με κορν φλάουρ το οποίο θα απορροφήσει την υγρασία και παράλληλα θα εμποδίσει την επανεμφάνιση της μούχλας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share