Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

22χρονη κοπέλα δημοσιεύει μια selfie - Αμέσως κινητοποίησε όλες τις αστυνομικές μονάδες

Σοκαριστική ιστορία για μια selfie

16 Ιουνίου 2020 20:26
22χρονη κοπέλα δημοσιεύει μια selfie - Αμέσως κινητοποίησε όλες τις αστυνομικές μονάδες
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό και η 22χρονη Ashley αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με το αμάξι της στη φύση. Σκέφτηκε ότι ήταν καλή ευκαιρία να τραβήξει και μια ωραία selfie για να απαθανατήσει τη στιγμή. Επίσης, ένα ζευγάρι έπαθε σοκ, όταν συνειδητοποίησε που είχε στείλει την selfie του.

Αμέσως άρπαξε το κινητό της, έβγαλε μια selfie και στη συνέχεια την κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι αυτή η ξεχωριστή εικόνα θα είχε τόσο μεγάλες συνέπειες...

Όταν η φωτογραφία της εμφανίστηκε online και την ανακάλυψε η τοπική αστυνομία, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! Οι αστυνομικοί δεν δίστασαν ούτε λεπτό και έσπευσαν στο σπίτι της Ashley...

H Ashley χαλαρώνε στον καναπέ της χωρίς να υποψιάζεται το παραμικρό όταν ξαφνικάάκουσε το κουδούνι της εξώπορτας. Σηκώθηκε να δει ποιος είναι και ξαφνικά τυφλώθηκε από τις σειρήνες που αναβόσβηναν έξω από το σπίτι της. Τι στο καλό γίνεται εδώ;! "Τι συμβαίνει; Έκανα κάτι κακό;" ρώτησε η Ashley σε κατάσταση σοκ...

Δεν πήρε την παραμικρή απάντηση και μια ομάδα αστυνομικών όρμησαν μέσα. Μέσα σε μερικά λεπτά, 30 και πλέον ένστολοι άρχισαν να ψάχνουν κάθε σπιθαμή του σπιτιού της. Εκείνη τη στιγμή, η Ashley ξεπέρασε το αρχικό σοκ της και άρχισε να ουρλιάζει από το καθιστικό: "Τι δουλειά έχετε σπίτι μου;!"

Ένας από τους αστυνομικούς την πλησίασε και της απάντησε ότι ψάχνουν αποδεικτικά στοιχεία για μια διπλή ανθρωποκτονία. H Ashley ήταν φανερά σαστισμένη και από το πουθενά έγινε η βασική τους μάρτυρας. Άλλος ένας αστυνομικός την πλησίασε και άρχισε να ρωτά επίμονα. "Πού είναι το τηλέφωνο σας;"

Η Ashley του το παρέδωσε και ο άνδρας άρχισε να ψάχνει στις φωτογραφίες φωνάζοντας μέχρι που τελικά εντόπισε την ύποπτη selfie. Τότε ηρέμησε και άρχισε να της εξηγεί πώς έχει η κατάσταση.
Εδώ και μήνες, η αστυνομία αναζητούσε έναν εγκληματία που είναι υπεύθυνος για μια φρικτή δολοφονία. Όλες όμως οι ενδείξεις κατέληγαν σε αδιέξοδο. Μέχρι που η Ashley δημοσίευσε την selfie της online. "H αντανάκλαση στα γυαλιά σας δείχνει τον ύποπτο που αναζητούμε."

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share