Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Είναι από τα πιο σπάνια κουτάβια του κόσμου και η τιμή τους αγγίζει τα 13.500 ευρώ το καθένα!

Θα τα αγοράζατε;

16 Ιουνίου 2020 15:08
Είναι από τα πιο σπάνια κουτάβια του κόσμου και η τιμή τους αγγίζει τα 13.500 ευρώ το καθένα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πιο σπάνια κουτάβια του κόσμου κοστίζουν δέκα χιλιάδες βρετανικές λίρες ( 13,527.68 ευρώ το καθένα). Η εκτροφέας τους ονομάζεται Κάθριν Λέιν και ζει στο Μπράιτον της Βρετανίας.

Είναι η πρώτη «κάτοχος» της ράτσας Phu Quoc Ridgebacks στην Ευρώπη και η πρώτη που «έφερε στον κόσμο» μια ολόκληρη γέννα κουταβιών.

Η Λέιν είχε ταξιδέψει στο Βιετνάμ για να πάρει τους γονείς των μικρών, δύο πολυβραβευμένα σκυλάκια της συγκεκριμένης ράτσας, που αριθμεί μόνον 800 καταγεγραμμένα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τώρα σκοπεύει να πουλήσει τα κουτάβια και έχει ήδη δεχτεί προσφορές που κυμαίνονται από 500 έως 10.000 βρετανικές λίρες για το καθένα.

Η συγκεκριμένη ράτσα εκτρέφεται αποκλειστικά σε μια συγκεκριμένη περιοχή του Βιετνάμ και αναπαράγεται μεταξύ της, γι αυτό και θεωρείται τόσο σπάνια. Και,ναι, την ίδια ώρα υπάρχουν στον κόσμο εκατομμύρια αδέσποτα σκυλάκια που περιμένουν κάποιον να τα υιοθετήσει…

Να σας θυμίσουμε και την συγκινητική ιστορία: Όταν ήταν μικρός φώναζαν αυτόν τον σκύλο "κουασιμόδο" γιατί είχε καμπούρα... Σήμερα η ζωή του χαμογελάει!

Θα λιώσετε: Κάμερα καταγράφει 2χρονο κοριτσάκι να μαθαίνει στο κουτάβι της πως να κατεβαίνει την τσουλήθρα - Η αντίδρασή του; Μοναδική

Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που ένα κορίτσι ηλικίας δύο ετών μάθαινε στο τρομαγμένο κουτάβι της πώς να χρησιμοποιεί την τσουλήθρα σε μια παιδική χαρά. Σίγουρα η σκηνή θα σας θυμίσει και αυτό το κουτάβι που κοιμόταν μαζί με το νεογέννητο μωρό!

Η Evelyn, από το Kennewick της Ουάσινγκτον, καταγράφηκε στην κάμερα να δείχνει στο κουτάβι της, τη Franny, πώς να χρησιμοποιεί την πράσινη τσουλήθρα. Η μικρή χτυπά το χέρι της στην πλαστική τσουλήθρα για να δείξει στο μικρό μπόξερ πώς να κατέβει. Η Franny τελικά αποφάσισε να κατέβει και οι χρήστες των κοινωνικών μέσων “έλιωσαν” με το γλυκό βίντεό τους!

Η μητέρα της Evelyn, η Morgan Young, ανέβασε το βίντεο στο Facebook χθες και δήλωσε: “Η 2 ετών κόρη μου Evelyn και το εννιά εβδομάδων μπόξερ μας, η Franny, έπαιζαν μαζί στο πάρκο.” “Παρακολουθήστε, αυτές οι δυο είναι αχώριστες!”

Η μικρή Evelyn κρατάει ένα παιχνίδι και γλιστράει στην τσουλήθρα. Η Franny πήγε στην κορυφή της τσουλήθρας, όμως μετά φοβόταν να κατέβει…Η Evelyn ενθαρρύνει το κουτάβι να κατέβει λέγοντάς του «Άντε Franny»! Το κουτάβι στη συνέχεια κάνει το βήμα και γλιστράει στην τσουλήθρα!

Δείτε την αξιολάτρευτη στιγμή παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share