Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε μια κάμερα να τραβάει τα πρώτα βήματα του μωρού της όταν ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και...

Τρομακτικό!

15 Ιουνίου 2020 10:29
Έβαλε μια κάμερα να τραβάει τα πρώτα βήματα του μωρού της όταν ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και...

Πολλές φορές μια κάμερα που έχει τεθεί σε λειτουργία για τον πιο απλό λόγο μπορεί να καταγράψει κάτι πραγματικά τρομακτικό. Αυτό ακριβώς συνέβη και με αυτή τη μητέρα που θέλησε να τραβήξει ένα αναμνηστικό βίντεο με τα πρώτα βήματα του μωρού της. Αυτή όμως, δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό, δείτε εδώ τι παρατήρησε μια μητέρα στο βίντεο που τράβηξε στην παραλία με τα μωρά της.

Οι Νίκι και Νέιτ Γουάλα από την Ουισκόνσιν και τα επτά παιδιά τους είναι μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια. Αγαπούν να βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν και θέλουν να έχουν πολλές υπέροχες αναμνήσεις και βίντεο από τα πρώτα χρόνια των παιδιών τους. Αλλά πριν από 12 χρόνια, η Νίκι τράβηξε κάτι τρομερό.

Τα δύο μικρότερα παιδιά τους, που ήταν δίδυμα, μάθαιναν να περπατούν και η Nicky τραβούσε τα μωρά τους να γελάνε με χαρά στην κάμερα. Αλλά η μαγνητοσκόπηση διακόπηκε από τον ήχο ενός τηλέφωνου, έτσι η Νίκι γύρισε από την άλλη πλευρά. Καθώς η κάμερα γύριζε γύρω γύρω, έπιασε κάτι πίσω από τα μωρά και η μητέρα άρχισε να ουρλιάζει δυνατά σε κατάσταση πανικού.

Ο Γκάβιν , ο 5 ετών γιος τους, κρεμόταν χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα στο παράθυρο. Τα σχοινιά από την κουρτίνα ήταν μπλεγμένα γύρω από το λαιμό του και μπορούσε μόλις να αγγίξει το έδαφος με τα δάχτυλα των ποδιών του. Τα χέρια του και το κεφάλι του κρεμόταν. Η Νίκι πέταξε αμέσως την κάμερα, που κατέγραψε την απελπισμένη κραυγή της: «Γκάβιν !! Γκάβιν !!».

Μπορείτε να ακούσετε τον σύζυγό της Νέιτ να μπαίνει στο δωμάτιο και την Nicky να φωνάζει υστερικά: κρεμάστηκε! Είναι μπλε!». Ο Νέιτ προσπάθησε να φέρει πίσω τον γιο του στη ζωή και τον ρωτούσε επανειλημμένα: «Μπορείς να αναπνεύσεις;».

Ευτυχώς το αγοράκι άρχισε να βήχει και οι γονείς του ξέσπασαν σε κλάματα χαράς.

Κάθε χρόνο στις ΗΠΑ περίπου 100 παιδιά πεθαίνουν ως αποτέλεσμα στραγγαλισμού από τα σχοινιά της κουρτίνας. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το παιδί χάνει τις αισθήσεις του και μετά από μόλις ένα λεπτό είναι ήδη νεκρό. Οι λίγοι που μπορεί να σώθηκαν αρκετά γρήγορα συχνά μένουν με σοβαρή αναπηρία που οφείλεται σε βλάβη του εγκεφάλου λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Ο Γκάβιν ευτυχώς είχε μόνο ένα κόκκινο σημάδι και κάποια εσωτερική αιμορραγία στο πρόσωπό του. Αλλά αυτός είναι ένας από τους τυχερούς! Είναι τώρα 19 ετών και το ατύχημά του είναι μια μακρινή ανάμνηση. Ο Γκάβιν είναι εξαιρετικά ευγνώμων για την καλή του τύχη και θέλησε να ανεβάσει αυτό το βίντεο, που γυρίστηκε από τη μητέρα του, για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον κίνδυνο που όλοι έχουμε μέσα στο σπίτι μας. Ας ελπίσουμε ότι θα σώσει κάποια ζωή …

Οι κατασκευαστές δίνουν την προσοχή τους, δημιουργώντας προϊόντα που είναι πολύ πιο ασφαλή για τα παιδιά. Αλλά οι κίνδυνοι παραμονεύουν παντού και συχνά δεν είναι εύκολο να τους δουν οι γονείς. Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Γκάβιν και την οικογένειά του, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δημοσιοποιήσουν την ιστορία τους έτσι ώστε τουλάχιστον ένας από αυτούς τους κινδύνους να γίνει γνωστός.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share