Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

42χρονη έγκυος πίστευε ότι θα γεννούσε τρίδυμα -Μετά την γέννα είδαν τι ακόμα υπήρχε στην κοιλιά της...

Της ήρθε ουρανοκατέβατο

14 Ιουνίου 2020 19:50
42χρονη έγκυος πίστευε ότι θα γεννούσε τρίδυμα -Μετά την γέννα είδαν τι ακόμα υπήρχε στην κοιλιά της...

Αυτή η έγκυος πίστευε ότι ήταν έγκυος σε τρίδυμα, αλλά όταν ήρθε η στιγμή να γεννήσει έπαθε το σοκ της ζωής της. Δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Λίγο πριν τα 42α γενέθλια της, στις 28 εβδομάδες εγκυμοσύνης, η Κίμπερλι Φουγκείτ ετοιμάζεται για τον τοκετό. Και αν αυτό δεν είναι σοκαριστικό αρκετά, η Κίμπερλι δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος όταν ήταν ήδη 13 εβδομάδων. Τι άλλο μπορεί να συμβεί; Πάντως και αυτό που έγινε σε αυτή εδώ την 30χρονη μετά από την γέννα είναι εξίσου σοκαριστικό.

Τα νέα ότι κυοφορούσε τρίδυμα ήταν ένα ακόμη κερασάκι στην τούρτα! Με τον λίγο μόνο χρόνο που είχαν για να ετοιμάσουν το έδαφος για τα τρίδυμα, αυτή και ο άντρας της, Κράιγκ δυσκολεύτηκαν πολύ να αντιμετωπίσουν αυτό που συνέβη στο δωμάτιο τοκετού!

«Όλα μοιάζουν εντυπωσιακά όταν σκέφτεσαι πόσες αλλαγές θα πρέπει ακόμα να γίνουν,»είπε στον κόσμο γύρω της.»Αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε.»

Μερικές φορές οι εγκυμοσύνες μπορεί να μεταβούν από συνηθισμένες σε συγκλονιστικές μέσα σε μία μόνο στιγμή. Παρακολουθήστε πως η ζωή της Κίμπερλι άλλαξε μέσα σε μια στιγμή. Το 2013, η Κίμπερλι έμεινε έγκυος λίγο πριν κλείσει τα 42 της χρόνια. Η μητέρα που είχε ήδη μία 10-χρονη κόρη, την Κέιτλιν , περίμενε τρίδυμα — και τι τρίδυμα! Η γυναίκα έμεινε έγκυος τελείως φυσιολογικά, χωρίς τεχνητή γονιμοποίηση. Αυτό και αν είναι ανήκουστο.

Αμέσως μετά την γέννα τριών πανομοιότυπων κοριτσιών, οι γιατροί της είπαν ότι βρισκόταν και άλλο ένα εκεί μέσα.

«Έβγαλαν τα τρία μωράκια και είπαν, ‘Και άλλα πόδια,¨ανέφερε η Κίμπερλι στο CNN. «Και είπα, ΄Όχι!’ Ήταν ένα απίστευτο σοκ.»

Η Κίμπερλι και ο Κράιγκ δημιούργησαν 4 πανομοιότυπα τετράδυμα κορίτσια. Οι πιθανότητες να πιάσει κανείς αυθόρμητα και με φυσιολογικό τρόπο τετράδυμα είναι μία στις 729.000. Η πιθανότητα όμως να είναι και πανομοιότυπα είναι μία στα 13 εκατομμύρια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share