Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τον ρώταγαν πώς γίνεται να είναι με αυτή τη γυναίκα - Η φωτογραφία αυτή κρύβει την απάντηση

Τι τους απαντάει;

14 Ιουνίου 2020 14:35
Τον ρώταγαν πώς γίνεται να είναι με αυτή τη γυναίκα - Η φωτογραφία αυτή κρύβει την απάντηση

Πολλοί ήταν εκείνοι που ρώταγαν αυτόν τον άνδρα πώς γίνεται να είναι μαζί με αυτή τη γυναίκα, υπονοώντας ότι είναι τελείως αταίριαστοι. Η φωτογραφία αυτή δίνει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, και μάλιστα μπορεί να αποκαλύψει κάποια πράγματα που δεν είχατε παρατηρήσει, αφού θα δείτε εδώ τι ανακάλυψε και μια γυναίκα για τον σύντροφό της λίγες μέρες μετά τον θάνατό του.

Οι άνθρωποι σε κρίνουν και μπορεί να μην καταλάβεις ποτέ τι σκέφτονται. Δεν έχει σημασία τι σκέφτονται όμως για σένα. Σημασία έχει το πώς νιώθεις εσύ για τον εαυτό σου και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους, και υπάρχουν πολλά στερεότυπα.

Βλέπουμε συνέχεια τους ‘όμορφους’ ανθρώπους της τηλεόρασης και των περιοδικών. Αλλά όλοι έχουμε διαφορετικούς σωματότυπους και δεν γίνεται να φαινόμαστε το ίδιο. Φανταστείτε πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος αν όλοι μοιάζαμε.

Αυτό που μας κάνει διαφορετικούς είναι αυτό που μας κάνει και όμορφους. Είναι εύκολο όμως να δούμε κάποιον και να τον κρίνουμε εάν είναι υπέρβαρος. Αυτό πρέπει να σταματήσει!

Η φωτογραφία του ζευγαριού

Δεν ξέρετε πώς είναι. Η μητέρα και σύζυγος, Τζάσμιν “Τζάσι” Όουενς παλεύει για καιρό με την εικόνα της. Πρόσφατα, ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τον άντρα της στην παραλία. Χαμογελάνε και οι δύο και φοράνε μαγιό.

Ο άντρας της Τζάσι είναι λεπτός και γυμνασμένος ενώ εκείνη πιστεύει πως τα ‘ψωμάκια’ της κάνουν το σώμα της μοναδικό. Όλοι είμαστε μοναδικοί και ξεχωριστοί. Αυτό που βγάζουμε προς τα έξω είναι μόνο ένα κομμάτι του ποιοι είμαστε. Ο άντρας της Τζάσι το καταλαβαίνει αυτό και λατρεύει κάθε ψωμάκι, ραγάδα και καμπύλη στο σώμα της γυναίκας του!

Όλοι έχουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν. Το να κρίνουμε τους άλλους όμως δεν μας κάνει καλύτερους. Να είστε ευγενικοί και να αγαπάτε τους άλλους. Είναι πραγματικά πολύ απλό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share