Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Μετά από 30 χρόνια στο στρατό έγινε γυναίκα - Πως αντέδρασαν η σύζυγος και τα παιδιά του (Video)

Αληθινή ιστορία που συγκλονίζει

6 Ιουνίου 2020 14:40
Μετά από 30 χρόνια στο στρατό έγινε γυναίκα - Πως αντέδρασαν η σύζυγος και τα παιδιά του (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μπήκε στον στρατό στην ηλικία των 17 ετών. Παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και υπηρέτησε σε Βαλκάνια και Βόρεια Ιρλανδία. Πλέον, έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια υπηρεσίας, ο Αντρέα αποφάσισε να αφήσει τη «μάτσο» ζωή του και να αρχίσει να ζει σαν γυναίκα. Ενώ, μια 41χρονη γυναίκα «πολιορκείται» από 15 άνδρες, με το λόγο να είναι απίστευτος, αφού το σκηνικό αυτό συμβαίνει... με τις ευλογίες της τηλεόρασης.

Πώς έχουν αντιδράσει τα παιδιά του σε όλο αυτό; Η γυναίκα του πώς το πήρε; Δείτε το βίντεο με την ιστορία που συγκλονίζει:

Γυναίκα κάνει wakeboard όταν νιώθει κάτι περίεργο να την πλησιάζει από πίσω - Μόλις δείτε τι είναι θα μείνετε άφωνοι (Video)

Μία γυναίκα κάνει wakeboard όταν νιώθει κάτι περίεργο να την πλησιάζει από πίσω και μόλις δείτε τι είναι θα μείνετε άφωνοι. Ενώ, μια 41χρονη γυναίκα «πολιορκείται» από 15 άνδρες, με το λόγο να είναι απίστευτος, αφού το σκηνικό αυτό συμβαίνει... με τις ευλογίες της τηλεόρασης.

Ένας άντρας κατέγραψε ένα απίθανο βίντεο μιας φίλης του που έκανε wakeboard στην Θάλασσα του Cortez και συγκέντρωσε πάνω από 22 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το βίντεο ανέβηκε από τον Wyatt Miller και ξεκινάει με μια γυναίκα να κάνει wakeboard στα ήρεμα νερά, όταν κάτι υπέροχο συμβαίνει.

Εμφανίζονται δελφίνια να κολυμπάνε σε απόσταση! Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, δεν είναι αυτό το πιο τρελό κομμάτι του βίντεο. Στα 35 δευτερόλεπτα, η γυναίκα αρχίζει να παρατηρεί κάτι να κολυμπάει σε κοντινή απόσταση πίσω της. Αυτό που συμβαίνει στην συνέχεια εκπλήσσει τους πάντες.

Δεκάδες δελφίνια αρχίζουν να κολυμπούν γύρω της λες και είναι μία από αυτά! Αυτό κρατάει για σχεδόν ένα λεπτό και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι συμβαίνει στ’ αλήθεια. Ο άντρας στο βίντεο παθαίνει πλάκα και έχει δίκιο όταν λέει ότι το βίντεο του θα γίνει διάσημο στο YouTube.

Δείτε το και μόνοι σας για να το πιστέψετε!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share